Csalódás, fájdalom, hitvesztés, remény – Egy anya megrázó, őszinte vallomása a párkapcsolaton belüli manipulációról, és harcáról kisfiáért

Nagy Emőkét már fiatalon több orvos meddőnek nyilvánította, így a fiatal nő évekig próbálta feldolgozni a feldolgozhatatlant, hogy soha nem válhat anyává.

A hitel csapdától menekülve Dubajban vállalt menedzseri állást. A sivatagi városban csak a munkájának élt, amíg nem találkozott egy kedves férfival, akivel szinte meseszerűen megtörtént a csoda. Meddőnek nyilvánítva Emőke egy olyan országban esett teherbe, ahol a házasságon kívüli terhességet börtönnel büntetik, az ő számára mégsem nem volt kérdés, hogy megtartja-e a kisbabát.

A szabadságáért harcolva feleségül ment a barátjához, akit csak pár hónapja ismert.


Az írónő Dubaji börtön vagy kenyai esküvő című első könyvében megmutatta Dubaj kettős arcát és őszintén mesélt a dubaji megpróbáltatásairól. A második könyvben életük keserű folytatásáról kaphatunk képet.

Miután családdá váltak, egy álom életnek kellett volna elkezdődnie, ám a férj annyira megváltozott, hogy Emőke úgy érezte, egy másik emberrel élt együtt, nem azzal, akihez férjhez ment.

A második, frissen megjelent könyvében tabuk nélkül mutatja be a társas magányt, a lelki terrort, és az érzelmi manipulációt, erőt adva azoknak az embereknek akik hasonló cipőben járnak.


Maradni vagy menni? Hol van a határ, amikor azt mondod, hogy már nincs tovább?

Az évek során sokat dolgoztam önmagamon, hogy az életem újra teljes legyen. Hiszen egy csodás gyermek édesanyja vagyok, aki miatt nem adhatom fel. A küldetésemnek érzem, hogy támogassam a hasonló helyzetben lévő nőket, ezért a könyvem minden fejezetét egy szakember is véleményezte: ki hibázott, mit lehetett volna másképp csinálni? Már ez is egy mankó lehet azoknak, akik bántalmazó kapcsolatban élnek

-mondja Emőke.


A könyv mellé készült egy önsegítő munkafüzetet is, Jogom van a boldogsághoz címmel, amely tesztekkel, a verbálisan bántalmazó kapcsolatban elhangzó párbeszédekkel, a bántalmazó és a bántalmazott fél gondolkodásának bemutatásával segít az olvasónak eldönteni, hogy valóban bántalmazó kapcsolatban él-e.

Minden nehéz helyzetből van kiút, és ha mi is akarjuk, akkor nincs lehetetlen. – tőlem talán valóban hitelesnek hangzik

-mondja az írónő.


Nagy Emőke könyveiről az alábbi linken lehet több információt olvasni:
https://solotravellingmommy.com/konyvek/

EZ IS ÉRDEKELHET: