4 csillagjegy szülöttei, akik soha nem veszítik el a reményt, hogy megtalálják a szerelmet

Egyes csillagjegy szülöttei nem hisznek a nagy találkozásokban, és abban sem, hogy él valahol a számukra tökéletes társ, míg más jegy szülöttei soha nem adják fel a reményt, hogy megtalálják a nekik szánt nagy szerelmet. Őket nem zavarja a kínos randevúzások és kudarcba fulladt flörtölési kísérletek sorozata, tudják, hogy egyik próbálkozás sem hiábavaló. Rendületlenül keresik azt, aki épp hozzájuk passzol.

De melyik csillagjegy szülöttei ennyire optimisták? Most kiderül:

Halak

A Halak jegy lélekben hihetetlenül optimista. Annak ellenére, hogy voltak pillanatok, amikor a szíve megszakadt és úgy érezte, soha nem fog találni valakit, akit jobban szeret, mint azt, aki éppen a fejében járt, végül mindig újra szeretett. Mindig hisz abban, hogy bár az emberek bántották a múltban, a jövőben talál valakit, aki még jobban megfelel neki. Végül is tökéletes partner. Hajlandó bármit megtenni azokért, akiket szeret.  

Mérleg

A Mérleg megérti, hogy a szerelem sokféle formában jelentkezik, és élete során többször is találkozhat a lelki társával. Tudja, hogy az emberek bizonyos okból lépnek be az életébe. Vannak, akik azért, hogy segítsenek tanulni és fejlődni, mások azért, hogy megtanítsák azt, amivel a jövőben nem szeretne megelégedni. A Mérleg bízik abban, hogy a megfelelő helyen van, és a jövőben megtalálhatja a megfelelő személyt. Tudja, nem lehet siettetni. Megtörténik, amikor megtörténik.

Oroszlán

Az Oroszlán ismeri az értékeit, így soha nem kételkedik abban, hogy megtalálja a tökéletes párját. Tudja, hogy előbb-utóbb találkozni fog valakivel, aki megfelel az összes elvárásának (és talán még túl is haladja azokat), így nem adja lejjebb az igényeit, csak azért, hogy azt mondhassa, kapcsolatban áll. Bízik benne, hogy végül találkozni fog az ,,emberével”. Addig is élvezi az önálló életet. Nincs szüksége partnerre ahhoz, hogy elégedettnek érezze magát. 

Nyilas

A Nyilas hisz a kitartásban, hiszi, hogy megtalálja a magához illő párt, mert hajlandó kitartóan megdolgozni érte. Nem fogja természetesnek venni leendő partnerét. Értékelni fogja őt. Mindent megad neki, amire vágyik, mert nem fél erőfeszítéseket tenni a boldogságért. Csak arra vár, hogy találjon valakit, aki elfogadja a szeretetét, és ugyanannyira viszonozza. Lehet, hogy időről időre lehangolódik, mert türelmetlen, de tudja, hogy végül eljön a nagy Ő. Mert megérdemli.

nyitókép: Image by master1305 on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET: