5 csillagjegy, akik nagy eséllyel társkereső alkalmazáson keresztül találják meg az igazit

Akinek nincs párja, előbb vagy utóbb regisztrál egy társkereső alkalmazásba. Aztán vagy villámgyorsan ki is lép, vagy élvezi a randikat és a különböző embereket, és végül megtalálja a párját.

Öt csillagjegy szülöttei lubickolnak a társkeresők világában, és bár olykor szünetet tartanak, kilépnek aztán visszalépnek – végül valamelyik alkalmazáson keresztül találják meg az igazit.

Kik vajon azok, akiknek szerencsét hoz egy társkereső alkalmazás?

Ikrek

Senki sem keresi jobban az igaz szerelmét egy társkereső alkalmazásban, mint az Ikrek. Ő az, aki gyakran az élet szokatlan útjára lép, minden helyzethez könnyen alkalmazkodik, és mindenre kíváncsi. Az online társkeresés nem idegen számára, nem látja másnak, mint ha hagyományosan találkozna valakivel. Ha megakadt a szeme valakin, épp annyi erőfeszítést tesz, mintha egy baráton keresztül vagy egy bulin találkozna egy potenciális jelölttel.

Vízöntő

Akárcsak az Ikreknek, a Vízöntőnek sincs kifogása az online ismerkedés ellen. Általában ő az, aki sosem megy a tömeg után, és mindig mást csinál, mint a többség. Tehát, bár egyesek hagyományosan szeretnek ismerkedni másokkal, a Vízöntő inkább felszed valakit a Tinderen. A Vízöntőről mindenki tudja, hogy a nem szokványos dolgokban szeret kiteljesedni, így az online térben épp olyan jól talál párt, mint egy kávézóban.

Nyilas

A Nyilas bármit hajlandó kipróbálni a szerelmi pályáján – különösen az online randevúzást. Szükségesnek is tartja, különösen manapság, mikor minden olyan gyorsan változik. A Nyilas szeret úgy ismerkedni, hogy ne kelljen sokat várnia, és egy párkereső app pont ilyen, hiszen szinte azonnal lehet telefonszámot cserélni. Ez a jegy az, aki természetesen magába szívja az élményt, és kihasznál minden lehetőséget.

Bak

Vajon mit keres a leghagyományosabb jel ezen a listán? A Bak sem véletlenül van itt, számára azért ideális az online tér az ismerkedésre, mert alig van ideje randizni. Az állatöv munkamániása kénytelen online randevúzni, mert mindig dolgozik. Azért az esély neki is kell, így próbálkozik, legalább appon keresztül. Ha pedig egyszer szakít arra is időt, hogy egy élő randira is elmenjen, végül megtalálhatja azt, akitől megremeg a szíve.

Mérleg

A Mérleget sem igazán zavarja, ha a hagyományos szerelmi történetek helyett az interneten találja meg egyetlen igaz szerelmét. Ott is tud flörtölni, incselkedni. Ha az online térben felkelti valaki az érdeklődését, ugyanúgy minden báját beveti, mintha csak a könyvesboltban flörtölne. A Mérleg mindenáron társat akar, így céltudatos – az online térben, és a való életben is. Végül egészen biztosan megtalálja, akit keres.

nyitókép: Image by gpointstudio on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET: