6 jel, ami mutathatja neked, te csak a ,,mellékszál” vagy a férfi életében

Látszólag alkalmas a kapcsolatra, szinte már tökéletes számodra. Kedves, vicces, jó állása van – fura is, hogy még nem csapott le rá valaki, és egyedülálló… vagy mégsem?

A szerelem lila ködében olykor nehéz észrevenni bizonyos jeleket, amik utalhatnak arra, ha a párodnak hitt férfit otthon valaki más várja. Sokszor hónapok is eltelhetnek, mire kibukik a szög a zsákból, és fájdalmasan arcodba vág a valóság – amit igazi kapcsolatnak hittél, az a másiknak csak mellékvágány.

Ez az a helyzet, amit a legtöbb nő utál, de ha igazán őszinték vagyunk magunkhoz, akkor el kell ismernünk, vannak jelek, határozott jelek, amik a tényekre utalnak, de olykor annyira kétségbeesetten vágyunk a kapcsolatokra, figyelmen kívül hagyjuk őket.

Mik ezek a jelek?

1. Te vagy az ő piszkos kis titka

Soha nem találkoztál az anyjával vagy bárki mással, aki fontos a számára, pedig már egy ideje randizgattok. Ez azért furcsa, mert a férfiak szeretik bemutatni a barátnőjüket azoknak, akik a legtöbbet jelentik számára.

Egy szerető nevét a férfi édesanyja soha nem fogja megismerni, mert az olyan kérdéseket szülne, amikre senki sem akar válaszolni.

Egy férfi legfeljebb a barátainak mutatja be a szeretőjét, de ők ismerik a játékszabályt, és tudják, hogy nem leszel sokáig. 

Image by Freepik

2. Ha randi, akkor csak szex

Ha egy férfi nem visz el kávézni, vacsorázni, akkor nem csak spórolós, de nem is gondol rólad többet, mint egy zsákmányról. Bármilyen nehéz is elfogadni, ez a férfi nem becsül téged.

Akinek úgy tűnik, soha nincs pénze, hogy elvigyen randevúzni, az nyugodtan legyen gyanús. Egy kapcsolatot valóban akaró férfi ugyanis akkor is kitalál valamilyen programot, ha nincs egy vasa se, és nem fog minden alkalommal kihátrálni, ha te javasolsz valamit.

Ha a férfinak csak a szexre van ideje, az intő jel.

3. Mindig ír

Senki nem lehet annyira elfoglal, hogy legalább néha ne tudja felvenni a telefont. Ha csak SMS-t ír, akkor ez azt jelenti, hogy valaki mással van. 

Ha nappal beszél veled, de éjszaka csak SMS-t küld neked, az a leginkább intő jel, hiszen ez utal arra legjobban, hogy az estét a feleségével tölti. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha este hat után próbálod felhívni, és a telefonja ki van kapcsolva.

4. A telefonja sosem csörög, ha együtt vagytok

Ugyanígy veheted intő jelnek azt is, ha a párod telefonja sosem csörög. Van egyáltalán olyan ember manapság, akinek a telefonja nap közben nem csörög? Valószínűleg ki van kapcsolva a telefonja, vagy bekapcsolta a rezgést, nehogy előtted kelljen például az asszonnyal beszélnie.

Persze ez nem az első hetekre vonatkozik, mikor a legtöbben tiszteletből az első randikon nem telefonoznak. De ha a némítás hónapok után is él, az már gyanús.

5. Sosem féltékeny más férfiakra

A legtöbb férfi féltékeny, duzzog vagy felháborodik ha megemlítesz egy extra barátságos munkatársat, vagy az ékszereket, amiket egy ex vett születésnapra. Ez jól tükrözi a törődést, még ha olykor kellemetlen is a reakció.

Ha a férfit, akivel együtt vagy, egyáltalán nem érdekli az sem, ha huszan legyeskednek körülötted, az intő jel, hogy nem számol veled, mint tartós kapcsolattal.

6. Egyedül töltesz minden ünnepet

Minden ünnepet, és a legtöbb estét és hétvégét is.

Tudni miért? Igen, kitaláltad. A legértékesebb időt a férfi a feleségével és nem a szeretőjével tölti. Sajnálatos, de ha egy férfi nem tölt veled fontos ünnepeket, az azt jelenti, hogy nem te vagy a fő nő az életében.

Keress valakit, aki szerint elég különleges vagy ahhoz, hogy együtt töltse veled ezeket a pillanatokat.

nyitókép: Image by wayhomestudio on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.