Amit a férfi soha ne vegyen a feleségének, avagy létezik-e tökéletes ajándék?

Köztudomású, hogy ha egy férfi jót akar magának, minimum két dátumot kell észben tartania, a naptárban rikító színnel megjelölnie és egyedi jelzőhanggal emlékeztetőt beállítania a telefonján. Hogy melyek ezek? A felesége születésnapja és a házassági évforduló.

Már ez sem piskóta, de a java még csak ezután jön!

Mi legyen az ajándék, ami kifejezi a férj figyelmességét, szerelmét és az asszonyka fontosságát?

Kulcsfontosságú kérdés, hiszen egy rossz választás kihozhatja a házisárkányt még a legszelídebb nőből is.

Mert ha a férfi valami csinos ruhában gondolkodik, amiről tudja, hogy párja az online shopban régóta nézegeti vagy mindig azelőtt a bizonyos kirakat előtt áll meg sóhajtozva, az ingoványos talaj. A ruhához ugyanis sajnos méret is tartozik, amit még ha a férfi el is talál, háborút robbanthat ki a következő csatafelkiálltással: Tényleg ennyire teltnek gondolsz, hogy ekkora méretű ruhát választottál nekem? vagy Nem látod, hogy ez a fazon nem áll előnyösen?

Lehet az ötlet valami hasznos használati tárgy. Igen. A kulcsszó a hasznos. Bármiről legyen is szó – vasaló, konyhai multifunkcionális gép, stb. – a férfi csak lesújtó pillantásokat kaphat a próbálkozásért, és egy Tényleg csak ennyi fantáziád van? megjegyzést.

A fogyókúra kategóriájába tartozó dolgok is tilosak, sőt, még az arra utaló ajándékötletekről is jobb lemondani, nehogy a hőn szerett nő a saját súlyára vonatkozó célzásnak vegye.

Az ékszer amolyan abszolút nyerő megoldásnak tűnik. De! Amire az asszony vágyik, az valószínű megfizethetetlen. Amire van pénz, az nem okoz akkora örömöt. Arany középút pedig valószínűleg nincs.

Mindezt lehet még fokozni ám! Mert az ajándéknak van költségvonzata is.

Hát lopjuk mi a pénzt, hogy ilyen drága ajándékot vettél? felkiáltással a férfi minden energiaráfordítása kárba mehet a tökéletes ajándék felé vezető úton. Vagy épp az ellenkező hatást érheti el, ha az olcsó kategóriába esik a választása.

Azért persze nem teljesen reménytelen küldetés igazi meglepetéssel előrukkolni.

A mi tippünk, hogy az ajándék legyen személyes, egyedi és kreatív mind látványában, mind az üzenet hordozásában. Talán a legjobb módja ennek, ha a tárgyiasult ajándékok megszokott sokaságától elvonatkoztatva inkább valamilyen élményalapú a meglepetés.

Az együtt töltött minőségi idő ugyanis igazi kincs. Ezzel a feleségek sem fognak vitába szállni.

Entrepreneur photo created by Drazen Zigic – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET: