Idén valami isteni finomság kerüljön a fa alá!

Ajándékozni tudni kell. Azonban a kulcs sosem az ajándék ára, sokkal inkább a személyre szabottsága. Igyekszünk tökéletes ajándékot választani. Sokszor azonban kínos kötelezettségként nehezül ránk, dilemmák sora nyomja vállunkat.

Alább szponzorált tartalmat olvashattok.

Ó, megint eltelt egy év, nyakadon a születésnapja? A névnapot is megünneplitek? Ja, hogy nőnapra nem elég a virág, valami különlegesség kellene? És mi legyen az ajándék a férfinak? Mégsem lehet egy rekesz sör! De akkor mi?

Közeleg a karácsony is és végtelen a lista, hogy kinek kell ajándékot beszerezni?

Jaj, és ott vannak a gyerekek! Megbeszéltük, hogy nem indítjuk el a láncreakciót, és nem kezdünk el egymás gyerekeinek ajándékot venni. Erre beállít egy ajándéktasakkal a kislányom születésnapján! Akkor most illő, hogy ezután őket is meglepjem valamivel?

Egészen biztos, hogy a fenti kérdésekkel már sokan találkoztunk – hacsak nem mindannyian.

Az ajándékozás egy igazán ördögi kör. Azonban fontos, hogy az mindkét félnek – ajándékozottnak és ajándékozónak – egyaránt örömet okozzon. Milyen lépéseket érdemes ehhez megtennünk? Mutatjuk!

A megajándékozott számára fontos legyen az ajándék

Egész évben járjunk nyitott szemmel és legyünk figyelemmel másokra, mert bármikor elkaphatunk egy olyan kijelentést, mely nagy segítségünkre lehet, hogy a számunkra fontos személy mire is vágyhat igazán. Egy nyáron elejtett félmondat ajándékötletet rejthet magában. Jegyezzük fel, és tartsuk meg karácsonyi ütőkártyának. Mert ha felismerjük, hogy a másik számára mi a fontos és képvisel valódi értéket, az már önmagában ajándék!

Óvatosan puhatolózzunk, hogy mire vágyhat a leendő ajándékozott

Ha ismerjük a másik fél szükségleteit, akkor már nyert ügyünk van. Akár már a szóbeli kommunikáció során sok ötlettel gazdagodhatunk, de inspiráció lehet, ha a leendő ajándékozottat megfigyeljük a környezetében. Örülne egy újnak, de habozik, hogy miért cserélje le, ha egyszer a régi még rendben van? Esetleg vágyik valamire, de úgy érzi, hogy nem engedheti meg magának?

Előfordulhat például, hogy vásárlás szempontjából előnyben részesíti a hazai termelőket, imádja a kézműves termékeket, és gondolkodásában is a fenntarthatóság játszik szerepet. Azonban ezek a termékek az átlagnál egy fokkal drágább árkategóriát képviselnek. A joyous PACK ilyen esetben tökéletes választás, mert hazai kistermelők prémium minőségű, természetes összetevőkből készült kézműves termékeit kínálja elegáns csomagolásban. 

Ne csak tárgyiasult ajándékokban gondolkozzunk!

Néha azért nehéz adni, mert úgy gondoljuk, hogy az ajándékozottnak már megvan mindene. Ilyenkor csak tárgyiasult ajándékok jutnak eszünkbe, pedig sok egyéb különleges módja is van az ünneplésnek. Választhatunk apró, klasszikus ajándékot, de mellé teremtsük meg a különleges pillanatokat is!

Egy üveg bor piknikkel egybekötve, egy különleges ízvilágú tea, csak ezúttal ágyban felszolgálva egy könyv mellé kínálva, vagy egy natúr kozmetikum, hogy biztosítsunk egy kis fürdőszobai énidőt… A joyous PACK ajándékcsomagjai ezt is tudják!

Köszöntés és ajándékozás a napján

Bár tartja a mondás, hogy nyolc napon belül még nyugodt szívvel felköszönthetünk valakit, az ünnepeltnek azért bizonyára fontos, hogy valóban a napján tegyük tiszteletünket. Ha esetleg a földrajzi távolság vagy egyéb események miatt tolódik vagy ellhetetlenül a közös ünneplés, akkor is szép gesztus, ha az ajándék a napján érkezik meg. A joyous PACK-nél például az ajándékcsomag szállítását kérhetjük közvetlenül az ünnepelthez, ezzel okozva meglepetést és örömet az ajándékozottnak.

Ne várjunk különleges alkalomra!

Egy váratlan ajándékkal tudunk támogatni, elismerni, biztatni és kifejezni a szeretetünket. Mindenkinek jólesik, ha egyszerűen csak gondolnak rá. A joyous PACK ebben is partnerünk lehet. Uniszex csomagjaik kielégítik például a gourmet ínyencek igényeit. Egy mangó-ananász lekváros kényeztetés, egy minőségi bor vagy egy kézműves csokoládé elmajszolása különleges pillanatot idézhet egy hétköznapi estéhez.

Még egy extra tipp van a tarsolyunkban. Az ez évi karácsonyi ötleteléshez válasszuk a következő mottót: “Idén valami isteni finomság kerüljön a fa alá!” – és válasszunk a joyous PACK ízléses csomagjai közül!

Próbáljátok ki, hogy megtapasztalhassátok: az ajándékozás nem is olyan bonyolult, és nem kell gyötrelmes kötelezettségként megélni. Mert adni és kapni – valóban boldogság! 

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.