Mutasd meg a szexi énedet – az önbizalom növelő fotózás!

Ha végigpörgeted a közösségi oldalakat azt láthatod, hogy tele van (tökéletesnek hitt) fényképekkel. Időről időre szinte mindenki igyekszik mágikus filtert húzni az életére és szexi, sejtelmes, izgalmas, szép képen megmutatni önmagát.

De miért, kinek készülnek ezek a képek? És miért osztják meg őket?

Pollakphoto.hu

Like-ban mért szépség

Kegyetlen igazság, de ezek a képek a like-ban mért szépségért vagy a dicsérő kommentekért készülnek, azért hogy a kép készítője másoktól önbizalmat szerezzen. Hogy megmutassa a világnak hol járt, mit élt át, milyen csodaszép, és mennyire jól érzi magát.

Bár a képeken boldognak tűnik minden pillanat, a legtöbb nőnek nincs (elég) önbizalma még akkor sem, ha a testpozitivizmus felé tartunk, amikor már valóban nincs jelentősége annak, ha valami nem tökéletes.

Pedig minden nő szép a maga módján.

Te is szép vagy, és én bebizonyítom.

Pollakphoto.hu

Tökéletes (és szexi) fotók rólad

Fotósként az a tapasztalatom, hogy minden nő csodaszép, sugárzó, izgalmas, érdekes, és mindannyiukról szenzációs fotókat lehet készíteni – természetesen rólad is: csak hidd, hogy szép vagy. Csak rajtad múlik, hogy megmutatod-e ezt az oldaladat a párodnak, magadnak. Egy szexi sorozatnál nincs nagyobb önbizalomnövelő.

A glamour és budoir (itt mindent megtudsz róla) fotózás pontosan ezt adja neked.

A glamour fotózás a női csillogásról, a te csillogásodról szól. Kicsit a csábításról, arról, hogy kiemeljük a szépségedet. Csodás, izgalmas és sejtelmes fotók készülnek majd rólad. A budoir (vagy budoár) egy lépéssel tovább megy, fehérneműs (de nem meztelen) fotózás, szexi, csábító, élmény, ahol megismered magad.

Pollakphoto.hu

Milyenek a fotózások?

Számos fotózás lélektelen. A fotósnak van 15-20 kedvenc póza, beállít, kattint, a többi pedig azon múlik, hogy mennyire vagy szerencsés, mennyire kapta el a pillanatot. Aztán jön a következő, az azt követő fotó, és megkapod a végén, amit fizettél.

Én nem így fotózok. Nem tudok lélektelenül, sorrendpózokba állítva fotózni mert nem csak téged, a lelked, a kisugárzásod, az önbizalmad fotózom. Az a célom, hogy életed legjobb fotói készülhessenek rólad.

Mielőtt eljössz hozzám fotózásra van lehetőségünk megismerkedni a fotóstúdiómban. Ez egy beszélgetés, ahol elmondod mit szeretnél, megbeszéljük a részleteket, így a fotózásra lazán – de izgalommal telve – érkezel majd úgy, hogy sok mindent már tudsz.

Több mint 15 éve fotózom, ebből 10 éve fehérneműs és aktfotókat is készítek. Biztos lehetsz benne, hogy empatikus, kellemes környezetben gyönyörű képek készülnek majd rólad, olyanok amire még te is azt mondod: Na, ez tényleg én vagyok!

Pollakphoto.hu


Nálam nincs semmilyen rejtett költség: pontosan annyiba kerül a fotózás amennyit megbeszéltünk. Cserébe, ha elhúzódik a fotózás: hát elhúzódott. Az a lényeg, hogy elégedett legyél. Nincs időlimit, nem kell idegeskedned, nem leszel feszült. Mindig van időnk a legjobb, a legizgalmasabb, olyan képekre, amelyek tetszenek. Neked, vagy akár mindkettőnknek.

Minden képet (vagy sorozatot) azonnal megnézünk. Egy nagy monitoron. Hogy valóban lásd, milyen szép vagy.

Te választod ki a retusálást: ha szeretnéd body pozitív retust kapsz, ha szeretnéd minimált. Mindnek van előnye és hátránya: és limitje. Bármennyire akarod nem retusállak „mássá”. (Sőt, egyes képeket nyersen is megkapsz.)

Ami a legfontosabb: nincs asszisztens, nézők, tanulók, csak laza, kellemes környezet.

Ha felkészültél arra, hogy megtudd mennyire szép vagy kattints: https://www.pollakphoto.hu/glamour-boudoir-fotozas/

Pollák László
fotográfus

Nyitókép: Pollák László

Műterem címe:
1106 Budapest, Jászberényi út 36.
Kipszer irodaház

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.