Magadhoz kötnél egy nőcsábászt? Ezeket a trükköket alkalmazd!

Vannak, akik állítják, a nőcsábászt nem lehet megváltoztatni. Szerintük aki nagy nőfaló és mindig a szoknyák után fut, az olyan marad örökre. Mások szerint viszont vannak szoknyavadászok, akikből mindenki számára váratlanul boldog házasember és példamutató családapa lett. 

Lehetséges ez? Persze. És a magyarázata is roppant egyszerű: a nőcsábászok általában alacsony önértékelésű férfiak, akik megpróbálnak mindenkit elcsábítani, akivel találkoznak, hogy bebizonyítsák maguknak és másoknak, hogy képesek rá. 

Ennek ismeretében viszont a fegyver könnyűszerrel ellenük fordítható, és néhány trükkel egy nőcsábász is ,,megszelidíthető”.

1. Növeld az önbecsülését

A nőcsábász nárcisztikusnak tűnhet, de valójában inkább önbizalomhiányos. Ha tehát szeretnéd felhívni magadra a figyelmét és meg is tartani, dicsérd a megjelenését, a személyiségét, nevess a tréfáin, vegyél észre változást rajta, hogy érezze, figyelsz rá. Mindezt persze józan határokon belül, különben nem tűnsz őszintének.

2. Mutasd meg, hogy megbízhat benned

Mindannyiunknak szüksége van valakire, aki meghallgat minket. A nőcsábásznak is. Ha vele vagy, mutasd meg neki, hogy megbízhat benned. Ügyelj az általa említett részletekre, kérdezd meg, hogyan telt a napja. Mutasd meg, hogy értékeled őt.

3. Játszd vele a saját játékát

Flörtölj vele, szédítsd, légy humoros és időnként tűnj el – különösen, ha elkezd érdeklődni. Ne legyél azonnali, könnyű préda.

4. Ne legyen ő a prioritás

Soha ne áldozd fel érte a saját terveid. Ha mindig ott vagy neki, akkor továbbra is játszani fog. Ha vele vagy, akkor rá figyelj, de nem kell, hogy minden pillanatban elérhető légy a számára. Tedd saját magad az első helyre, és néha mondj nemet.

5. Légy egyedi

Ahhoz, hogy elnyerd bármely férfi szívét, magabiztosnak kell lenned. Ha egy nő tudja, hogy mit ér, emellett szellemes és remek humorérzékkel rendelkezik, akkor maga választhatja ki, hogy kivel legyen – ez alól a nőcsábász sem kivétel.

Felkeltheted a figyelmét, ha más vagy, mint a többiek, akikkel flörtöl. Ne dőlj be a trükkjeinek, tudd az értékeidet, de ha tetszik, azt mutasd ki.

Az emberek változnak, de csak akkor, ha akarnak. Egy nőcsábász is meg tud változni azért, akit szeret. Ha te leszel az, akit nem akar elveszíteni, meg fog változni érted.

Formal man photo created by prostooleh – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.