10 ruhadarab, ami egy nőt szexuálisan vonzóvá tesz a férfi szemében

Annak ellenére, hogy az idők változnak, és a divat alkalmazkodik az aktuális trendekhez, néhány ruhadarab változatlanul a nőiesség és az érzékiség darabja.

El akarsz csábítani egy férfit? Ezek a darabok mindenképpen kapjanak helyet a ruhatáradban:

Harisnya
Ez az egyik legklasszikusabb ruházat a női nem számára, ami az egész férfiuniverzumot fantáziálásra kényszeríti. Az átlátszóság, a megközelíthetetlenség és a képzelet merész játéka megrészegíti az érzékeket, és teret enged a csodálatos álmoknak. 
Válassz hozzá egy pár elegáns cipőt, és máris fegyver van a kezedben… de legalábbis a lábadon.

Miniszoknya
A fél évszázada a divatban uralkodó miniszoknya a nőiesség leglátványosabb kifejezője. Miért szeretik annyira a férfiak? Természetesen a szabadon maradó lábak miatt. Hiszen a hosszú comboktól mindegyik megszédül… 

Slip ruha
A női testet átlátszó betétekkel (lehetőleg csipkével) körbeölelő ruha felkorbácsolja az érzékeket. A férfi minden testhajlatot értékelni fog! Harisnya, tűsarkú és egy meglehetősen szűk kabát teszi teljessé a megjelenést.

Kivágott szoknya
Egy hasított szoknya minden kétséget kizáróan fegyver egy nőn, hiszen hatást gyakorol anélkül, hogy elvesztené eleganciáját. Különféle alkalmakra hordható, például randevúra is. Az biztos, hogy a lábakat néhány centiméterrel meghosszabbítja, és a hosszú lábak minden férfi gyengéi.

Mély hátkivágású ruha
A kísértés, amelynek a férfi nem tud ellenállni, a nő háta. Vannak olyan nyakkivágású ruhák, amelyek lehetővé teszik, hogy a hát egy gyönyörű részét megmutassuk. Nyilvánvaló, hogy minél mélyebb a nyakkivágás, annál jobban beindul a fantázia, ami lenyűgöző valóságot formál.

Átlátszó blúz
Az átláthatóság időtlen idők óta vonzza a férfiakat. Számukra a merészség, a báj és a csábítás keveréke. Válassz okosan egyet az ilyen típusú felsők közül, és mindig ügyelj rá, hogy megfelelő melltartót viseld alatta. A kettő együtt nem marad hatástalan.

Bőrkabát
A bőrkabát minden évben a tavasz és az ősz kötelező darabja. A férfiak szeretik azt a fajta lázadást, ami a bőrkabáttal együtt jár. Ha meglátnak egy bőrkabátot, képzeletükben feltűnik a független nő, aki tudja a dolgát, és nem kérdez túl sokat.

Szűk farmer
A skinny farmert az olyan elbűvölő és nőies nőknek tervezték, akik nem félnek kockázatot vállalni és feláldozni a kényelmet. Különféle helyzetekre alkalmasak, tornacipővel vagy magassarkúval is jól mutatnak és persze a formás idomokra irányítják a figyelmet..

Tűsarkú
Vajon véletlen, hogy Sharon Stone a híres „Elemi ösztön”-ben tűsarkút visel? Egyáltalán nem, mert a tűsarkú olyan üzenetet tartalmaz, ami egyesíti a nőiesség összes jellemzőjét: érzékiséget, nőiességet, eleganciát, bájt, provokációt és agressziót. Az biztos, hogy hatással van a férfiakra.

Szemüveg
Ha korábban a szemüveges nőket a „négyszemű tudósokkal” hozták is kapcsolatba, ma már nem így van. Ma a szemüvegnek teljesen más varázsa van: az érzékiség eszköze. Természetes, hogy a férfiak oda vannak érte.

A férfiak értékelik az egyszerű, de elegáns dolgokat, amik díszíthetik a nő testét. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba a részleteket, hogy az összhatás ne legyen vulgáris. Az elegancia és az egyszerűség a fő összetevők, amelyek szexissé és érdekfeszítővé teszik a nőt.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.