Legyél hálás minden bezáródó ajtónak

Legyél hálás minden bezáródó ajtónak életedben. Mert minden egyes alkalommal egy új, jobb lehetőséget kapsz érte cserébe. Akik kilépnek az ajtódon, tovább nem játszanak szíveddel. Helyettük új, szerető társakra találhatsz. Akik ajtaja mindig tárva-nyitva lesz előtted.

Legyél hálás mindazoknak, akik nemet mondanak neked. Köszönd meg, hogy elutasítanak, mert minden egyes alkalommal azt kell gyakorolnod, hogy el tudj engedni embereket, helyzeteket. Általuk biztosabban tudod, mit érdemelsz, és mire is vágysz pontosan.

Legyél hálás nekik, hogy megtanítanak, hogy ne kergess hiú ábrándokat.

Legyél hálás azokért a kapcsolatokért, amik véget érnek. Hogy megtanítanak búcsút venni azoktól, akik már mennének. Legyél hálás, hogy türelemre tanítanak. S arra, hogy:

a jól dolgokra megéri várni.

Legyél hálás minden utadba álló akadálynak, mert megtanulsz kanyart venni. Mert rájössz, több út is vezet Rómába. Nem csak egyféleképpen lehet oda jutni. Az életedet már nem csak fekete-fehérben látod. S hogy ma már a célig vezető utat is élvezed, nem csak a révnél érzel örömet.

Legyél hálás, mert megtanulsz bízni magadban. Már nem a vakszerencsére bízod magad. Félelem nélkül tudsz a jövőbe tekinteni. Mert hiszed, és tapasztalatból tudod:

mikor bezáródik egy ajtó, egy másik kinyílik előtted.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.