Szeresd a nőt, és tündökölni fog melletted

Amikor egy nő úgy érzi, a párja szereti, kivirágzik. Ragyog. Úgy érzi, át tudná ölelni a világot. Elégedett, boldog, és nincs számára lehetetlen.

Amikor egy nő úgy érzi, a párja szereti, lebont minden nehéz falat, amit a szíve védelmére épített, és megmutatja valódi önmagát. Nincs szűrő, nincs hamis mosoly, nincs büszkeség. Csak ő igazán. Az összetört szív meggyógyul, a lelkéből eltűnik az űr. Arcára visszatér a mosoly, szemébe az élet.

Amikor egy nőt szeretnek, megtanulja önmagát is szeretni, és erősebb lesz, mint korábban. Érzi, hogy biztonságban van, ezért megtanul bízni önmagában. Ez a mámorító érzés arra inspirálja, hogy olyan magasságokat érjen el, amikről korábban álmodni sem mert.

Ekkor már nem fél kimondani a véleményét, mert megkapta azt a szabadságot, hogy kifejezheti magát anélkül, hogy szűrnie kellene a gondolatait.  

Hisz a lehetőségeiben, nem kételkedik önmagában, és végre készen áll arra, hogy meghódítsa a világot.

Amikor egy nőt dédelgetnek, ő maga is örömöt visz mások életébe. Hiszen boldog, és ezt szeretné mindenkivel megosztani. A szeme fényesen ragyog, nevetése visszhangzik, amerre jár. A boldogság, ami átjárja, környezetére is ráragad.

Amikor egy férfi igazán szeret egy nőt, az tündököl mellette. Viszonozza a szerelmet. Odaadóan, kérés nélkül. És boldogsággal tölti meg a férfi napjait egész életében.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.