A gyönyörök hajszolója

Most ne akarj velem semmiről beszélni, csak teperj le a földre. Ne menjünk el az ágyig, ma nincs szükségem a jól kiszámított mozdulataidra sem. Nyissunk ki egy üveg bort, együnk valamit.

Aztán csókolj, szeress pirkadatig!

A tested add, az arcodra majd én faragok maszkot. Hidd el, meghálálom, ha ezt hagyod. Csak a gyönyörben kell velem összeolvadnod, a szívedre nem tartok igényt. Azt vidd ahhoz, aki képes még feltételek nélkül, önzetlenül szeretni.

Ne gondolj a holnapra, csak engedd, hogy a tűz kettőnkben lángra kapjon. Most az őrület kell, nem akarok csendesen karjaidba omlani. Vággyal telve tekints rám, miközben magadhoz húzol. Ma csak a test nyelvén beszélj hozzám, sehogy máshogy.

Hagyd, hogy a szenvedély irányítson!


Érzéseidet ne pazarold rám és ne is kérd, hogy szemedbe nézzek. Hidd el jobb, ha nem merülsz el lelkem tükrében. Sötét dolgokat látnál, amelyek megijesztenének. Árnyak alakjai tűnnének fel előtted, akiket egykor szerettem. Mindenem odaadtam nekik, de ők csak a testem akarták, a szívemet nem.

Most én is csak a gyönyöröket keresem nálad, nem a szívből szóló vallomásodat várom.

Ha velem akarsz lenni, a lelked akaszd fel egy fogasra és add a tested! Ha ragaszkodsz hozzá, holnap beszélünk kettőnkről, de most hangolódjunk egymásra. Mert belefáradtam a játszmákba és abba, hogy valaki a végén mindig megsérül.

Úgyhogy kérlek hidd el, hogy ma nem akarom kitárni a szívem. Csak arra vágyom, hogy maradj lent velem a földön.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.