5 csillagjegy, akiknek idén jobb lesz egyedül

Mit súgnak a csillagok a szerelmi életedre 2021-ben? Meg kell ragadnod minden kapott párkapcsolati lehetőséget, vagy jobb, ha ezt az évet egyedül töltöd?

Nos, ha ennek az 5 csillagjegynek az egyike vagy, akkor 2021-ben talán jobb lesz neked egyedül. Azt is eláruljuk, miért.

Ikrek
Idén túl sok minden történik az életedben, szó szerint nem tudod, merre tartasz. Úgy érzed, fejedben is, szívedben is teljes a zűrzavar, és mintha bármit tennél, rosszul sül el. Mintha minden irány a rossz lenne. Ez a helyzet csak egyet jelenthet: nincs most itt az ideje a fontos döntéseknek. Ettől függetlenül az élet fityiszt mutat és rég elfeledett exedet sodorja eléd, aki megpróbálhat visszatérni az életedbe, neked pedig, ha akarod, ha nem, mégis döntened kell.

Bár talán évek óta vártál erre a visszatérésre, ne siettesd a dolgokat. Jobban fogsz választani, ha elegendő időt adsz magadnak a végső döntéshez.

Mérleg
Ha Mérleg vagy, te is azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akiknek 2021-ben a saját érdekében jobb tartózkodnia a romantikától. Sok mindent éltél meg mostanában, és bár nem vagy hajlandó beismerni, mégis valami súlyos érzelmi poggyászt cipelsz, ami varázsütésre nem tűnik el, még akkor sem, ha ezt szeretnéd.

Ahelyett, hogy egyik kapcsolatról a másikra ugrálnál, használd ezt az évet némi önvizsgálatra. Persze, a visszapattanó kapcsolatok eleinte szórakozásnak és játéknak tűnnek, de később csak felesleges fejfájást okoznak neked is és a másiknak is. Itt az ideje, hogy minden zavaró tényező nélkül rájöjj, mit és kit akarsz valójában.

Hagyd figyelmen kívül félelmeid és kétségeid, és vedd saját kezedbe az életed. Hallgass a szívedre és az intuíciódra, és biztos, hogy végül a jövőd szempontjából megfelelő döntést hozod meg.

Rák
Érzelmes ember vagy, a szíved pedig gyakrabban sérül, mint amennyit be szeretnél vallani. Pontosan ezért kell használnod 2021-et gyógyulásra. Hagyj figyelmen kívül mindenkit, aki folyamatosan azt mondja neked, hogy itt az ideje, hogy újra társat keress. Nem kell másra, csakis magadra hallgatnod.

Ne felejtsd el, hogy a gyász nem szégyen. Ahelyett, hogy gyengének tartanád magad, éld csak meg az érzelmeid, a fájdalmat is, és ezáltal ismerd fel saját valódi erődet. Nem mindenki képes feldolgozni mindent, ami bántja, de te rendkívül különleges vagy, és tudod, hogyan kell ezt megtenni. Neked sikerülni fog, csak hagyj idén időt magadnak erre.

Szűz
Lásd be, az elmúlt időszakban több mint elégszer kötöttél a világgal és benne mindenkivel kompromisszumot. Több mint elégszer tettél meg mindent annak érdekében, hogy félúton találkozz másokkal, és azok igényeit a saját igényeid elé helyezd. Ez az év lesz az, amikor sokkal jobb lesz minden ezek nélkül.

Ez az az év, amikor abba kell hagynod energiád pazarlását. Ne másokkal foglalkozz, inkább összpontosíts újra csak magadra.

Skorpió
Ha Skorpió vagy, te is azokhoz tartozol, akik boldogabbak lesznek, ha 2021-ben távol maradnak a kapcsolatoktól.

Számtalan lehetőséged lesz idén arra, hogy emberekkel találkozz, csakhogy egyáltalán nem valószínű, hogy köztük lesz a számodra megfelelő. Sőt! Sokkal valószínűbb, hogy csak múló szenvedélyek lángolnak fel benned, nem igazi érzelmek. Higgy a megérzéseidnek, mikor azt súgják, engedd őket el. A dolgok elsietése helyett idén csak apró lépésekben haladj.

Ne félj, ha eléd is sodorja az élet a lelki társad, nem veszíted el csak azért, mert most nem kapkodsz, és nem akarsz azonnal kapcsolatot. Akit a sors neked szánt, az úgysem tűnik el.

EZ IS ÉRDEKELHET: