Élj szívből!

Gyere a fényre, táncolj velem! Hagyd, hogy a Nap sugarai beragyogják lelked. Érezd arcodon a szellő simogatását. Nevess, énekelj, élj szívből!

Gyere, játszunk egy kicsit. Tegyünk úgy, mintha nem számítana semmi!

Tekints ártatlan gyermeki szemmel a világra! Szeretném, ha észrevennéd a pillangók táncát, a madarak trillázását és a nyiladozó virágokat.

Állj meg egy kicsit, ne rohanj állandóan! Lazíts, pihenj, keresd azok társaságát, akikkel lelkileg sokat tudtok adni egymásnak. Ne siess folyton, mert el fogsz futni a boldogság mellett! Hidd el, az időnek nincs olyan nagy jelentősége, mint ahogy most hiszed.

Tanuld meg élvezni a jelen pillanatot és ne várj mindig egy másik órára, napra, ahhoz, hogy valami új dologba kezdj. Játssz, ha kedved támad, úgy, mint egy gyermek!

Élj a mában, mert a holnappal még nincs dolgod! Ne csak fejben, hanem szívedben is éld meg az adott pillanatot.

Nagyon tud fájni az, ha az ember csak később eszmél rá, hogy volt néhány olyan boldog órája, amiben nem volt jelen teljesen. Ne félj átadni magad a pillanat varázsának. Élj meg mindent, akkor, amikor kell.

Azért, hogy szívednek legyen oka hevesebben dobogni és lelked is megismerje a boldogságot!

Fedezz fel és kérdezz, hogy új válaszokra találj. Ne csak nézz, hanem lásd is egy ember lelkét és halld meg szavát. Egyetlen tekintet annyi mindenről képes mesélni. Lesz majd olyan, akinek tekintete áthatol pajzsodon és mindenhova elkísér.

Hidd el, nem kell a kevesebbel beérned, megérdemled a boldogságot! Tanuld meg élvezni az életed, mert azokért a pillanatokért érdemes élni, amelyekben lelked örömtáncot jár.

Ez is érdekelhet: Ébredj világ!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.