5 csodás apró trükk a szépségért

,,Jó lenne reggel nem gyűrötten kelni!” – gondolja sok nő, mikor este lefekszik, de aztán ébredéskor sokukon ott van az alvás lenyomata: táskás szemek, duzzadt, puffadt arc, kócos haj. 

Ráncolhatjuk a homlokunk, de jobb, ha tudjuk: a szépség nem csak a természet ajándéka, hanem az önmagunkra való figyelem eredménye is. Elég este néhány egyszerű trükköt alkalmazni, és reggel lenyűgöző látvány tárulhat a szemünk elé, ha a tükörbe nézünk.

Össze is gyűjtöttünk öt praktikát, hátha tudod a mindennapokban használni valamelyiket.

Pattanások
Ha este észreveszed, hogy friss pattanások jelentek meg rajtad, lefekvés előtt két dolgot tehetsz: kend az érintett területre a méz-fahéj varázskombót, ami segít, vagy kenj a pattanásra aloe gélt. Reggel határozott javulást fogsz tapasztalni!

Repedezett sarkak
Kend be a sarkad minden este vazelinnel vagy bármilyen hidratálóval és viselj vastag zoknit. Nem marad el a hatás. Ugyanez vonatkozik – főképp télen – a száraz kezekre is.

Hosszú szempilla
Ha hosszabb és dúsabb szempillákat szeretnél, de nem mű a vágyad, fogj egy használt szempillaspirált, és minden este óvatosan vigyél fel vele a szempilládra egy kis ricinusolajat. A ricinusolaj elősegíti a szőr növekedését, kondícionál és ápol. Heteken belül csodás változást fogsz tapasztalni!

Párásítás
A párásító használata az ágyad mellett jelentősen megfiatalítja a bőrt.

Sötét karikák
A szem alatti hatalmas, fekete táskákra, karikákra a mandulaolaj a megfelelő megoldás. Csak kenj lefekvés előtt a szem környékére. Ha az nincs kéznél, jó helyette a burgonya is. Néhány karika a szemre este, és kész.

EZ IS ÉRDEKELHET: SOS BŐRMENTÉS: NYÁRI BŐRPROBLÉMÁK MEGOLDVA!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.