Melyik Disney hercegnő vagy a csillagjegyed szerint?

Hercegnő akar lenni minden kislány. És igazuk is van, hiszen hercegnőnek lenni jó dolog, és főleg, sokkal többet jelent, mint csinos ruhát viselni. A hercegnők számos kiváló tulajdonsággal is rendelkeznek, mint például az empátia, a ravaszság, az ész, a kalandvágy. 

Vegyük most a Disney mesék csodás hercegnőit. A szépségük mellett ők is mind rendelkeznek néhány jellemző tulajdonsággal – amivel te is a csillagjegyed szerint.

Vajon melyik hercegnő felel meg a te személyiségének?

Kos: A Kos pont olyan, mint Ariel, a kis hableány. Nem vagy meglepve igaz, kedves Kos? Biztos sok tulajdonságában magadra ismertél, hiszen Ariel is makacs, akaratos, energikus, mindig többre vágyó, aki mindig új világokat akar felfedezni – éppen úgy, mint te.

Bika: Soha nem akarta, hogy az élete megváltozzon, soha nem akart bonyodalmakat, mert ő szereti a nyugodt, békés életet – például egy erdei házikóban, törpékkel és állatokkal. Ismerős, kedves Bika? Te is azt szereted, ha az életed egy nyugodt mederben zajlik, a komfortzónádon belül. Nem véletlen tehát, hogy a te karaktered Hófehérke.

Ikrek: Az Ikrek jegy képviselői úgy mozognak az életben, mint egy pillangó. Kedvesen cikáznak, érdeklődnek, csacsognak. Szeretik az ismeretlen, új kalandokat, no meg van egy nyugodt, és egy csintalan oldala is minden Ikreknek. Mit tippelsz, kedves Ikrek, ki a te karaktered? Ha Annát mondtad a Jégvarázsból, akkor jól mondtad, hiszen egy hercegnő sincsen rajta kívül, aki olyan ragyogó lenne, mint az Ikrek.

Rák: Hamupipőke még akkor is, ha nincs semmije, megtalálja a módját, hogy nagylelkű legyen. Éppen úgy, ahogy egy Rák is, mindegy, milyenek a körülményei. Kedves Rák, te ha valamiért nem tudsz segíteni, akkor is vigyázol magad körül mindenkire, gondoskodsz mindenkiről – éppen úgy, mint Hamupipőke.  

EZ IS ÉRDEKELHET: AZ ÁLLATÖV LEGVONZÓBB JELEI

Oroszlán: Büszkén vezetsz és erőssé teszel mindenkit magad körül, kedves Oroszlán, éppen úgy, ahogy Vaiana is. Elfelejted minden félelmed, amikor szükség van rád, amikor a barátok és a család számítanak rád. Ha kétségeid vannak önmagadban, azok hűsége, akik szeretnek téged, mindig tovább visz az utadon, nem véletlen tehát, hogy a te Disney hercegnőd a bátor Vaiana.

Szűz: Mire tippelsz kedves Szűz, ki az a karakter, aki éppen úgy mérlegel és átgondol mindent aprólékosan, mint te? Fogd meg csizmádat és kesztyűdet, mert te, ha hiszed, ha nem, Elsa vagy. Ő is mindig figyel mielőtt lép, és mérlegeli döntései következményeit. Te egy igazi királynő vagy, aki példaként vezet.

Mérleg: Kedves Mérleg, te ismert vagy jó ízlésedről, eleganciádról és bájodról. Éppen ezek jellemzőek Csipkerózsikára is, aki jószívű, barátságos és könnyedén ismerkedik bárkivel, még idegen anyókákkal vagy éppen daliás herceggel is – éppen úgy, mint te.

Skorpió: Erős, pimasz és okos. Tökéletes Jázmin hercegnő vagy, kedves Skorpió. Szenvedélyes és melegszívű, aki soha nem trükközik. Őszintén beleállsz minden helyzetbe, és különleges vonzerőd miatt még egy nagy embertömegből is kiragyogsz, épp úgy, mint Jázmin.

Nyilas: Aranyhaj, engedd le a hajad! Amit nálad és Aranyhajnál naivitásnak hihetnénk, az mindössze kíváncsiság és a megszokás tagadása. Szereted a megszokott dolgokat felrúgni, messzi tájakra, ismeretlenbe lépni. Sosem bírtad a kötöttséget, kedves Nyilas, és éppúgy szöksz a börtönből, ahogy Aranyhaj is tette. Mindig idealisa vagy, és hiszed, hogy csak jó várhat rád, akárcsak Disney karaktered.

EZ IS ÉRDEKELHET: A TÖKÉLETES, AZ URALKODÓNŐ, ESETLEG CICA FELESÉG VAGY? MOST KIDERÜL!

Bak: Nem vársz a hercegre, hogy álmaid valóra váltsa, inkább megdolgozol érte, akárcsak karaktered, Tiana. Kedves Bak, te pontosan tudod, hogy a célok elérésének legjobb módja az, ha saját magad végzed el azokat. Keményen dolgozol, ha arra van szükség, kitartasz és küzdesz, de végül megkapod, amit akarsz, legyen szó bármiről.

Vízöntő: Bár technikailag nem hercegnő, nem beszélhetünk a többi Disney hősnőrről Mulan bevonása nélkül. Ez a kínai harcos progresszív és lázadó, csakúgy, mint te, kedves Vízöntő. Mulan is kilép a korlátok közül, felrúgja a szabályokat és nem áll be a sorba, ha úgy látja, fontos, amit eltervezett. Éppen úgy nem tucat, ahogy a Vízöntő sem az soha.

Halak: Számos oka van annak, hogy a halak csillagjegyűek Disney karaktere éppen Belle. Először is, a lelke, az erős intuíciója, ami segít neki megérteni a Szörnyeteget, valamint az, hogy épp olyan álmodozó, mint te, kedves Halak. Te is megérzed, megérted a körülötted élőket, és meglátod azt is, amit elrejtenek a szemed elől. Ha néha magányosan járod utad, az sem zavar téged, lélekben soha nem vagy egyedül, hiszen az álmaid mindig veled vannak, éppen úgy, mint Belle-nek.