Leszel a Férfi, hogy én nő lehessek?

Leszel a Férfi, így, nagy betűkkel? Mert tudod, férfinak kinéző kisfiúnak tűnsz, amikor átlátszó hazugságokkal traktálsz, miközben kiül arcodra az igazság is. Hiába pumpálod magad tele szteroiddal, attól még kisfiú vagy belül.

Nem a kinézeten múlik, ki a nagy betűs Férfi, sokkal inkább azon, hogy tudsz-e hozzám szólni szívből.

Lehetsz tőlem vézna, magas, alacsony, pocakos, szőke, vagy barna. Nem érdekel a szemed színe, sem az, hogy milyen vastag a pénztárcád. Nem fontos, hogy autón, vagy kerékpáron jársz-e dolgozni. Az sem számít, van-e már lakásod, megtakarításod, csak az érdekel, hogy milyen ember vagy valójában.

Ez is érdekelhet: Szédülés

Nincs szükségem romantikus nyálas ömlengésre sem, csak őszinteségre. A tiszteletre, amit csak egy Férfi képes megadni egy nőnek, azzal, hogy vállalja előtte azt, amit gondol és érez. Kendőzetlenül. Nem akarok belőled álom pasit faragni, mert tudom könnyen válhatsz akkor szörnyeteggé.

Nem kell, hogy lehozd nekem a csillagokat, csak tudj felemelni, megpörgetni, leteperni, megnevettetni és kiállni mellettem, ha az élet úgy hozza.

Leszel a Férfi, aki mellett Nőnek érzem magam?

Akiért felveszem a magas sarkút is, hogy két méter után feltörje lábam… Tudod, én már Nő akarok lenni, aki egy Férfi oldalán megélheti az anyaságot, az örömöt, a szerelmet, a szenvedélyt, az összetartozás édes pillanatait. Ehhez pedig olyan Férfinak kell lenned, aki megfogja kezem, ha látja, szükségem van rá, s zokszó nélkül elengedi azt, mikor egy kicsit távolabb akarok menni.

Nem akarok pót anya lenni, sem ápolód, sem szakácsod. Nem akarok olyan Férfinak látszó kisfiút magam mellé, aki a Nőt csak bizonyos szolgáltatásokra látja alkalmasnak. Olyan Férfira vágyom, akinek meleg ételt, tiszta ruhát is biztosítok önmagamtól. Nem azért, mert kéred, hanem azért, mert ezernyi módon ki akarom mutatni szerelmem irántad.

Leszel olyan Férfi, aki kiveszi kezemből a mosatlant?

Aki becsül, s többet lát bennem, mint én magamban? Aki akkor is kívánatosnak tart, ha éppen egy egyszerű tréningruhában teszek-veszek. Aki örül a sikeremnek, vigasztal a bukásomkor, s erőt önt belém, ahhoz, hogy újra felálljak, és elölről kezdjek mindent.

Ez is érdekelhet: Mi alapján választanak párt a férfiak

Leszel olyan Férfi, akire fel tudok nézni?

Azért, mert úgy éled az életed, hogy mindent megteszel azért, hogy álmaid valóra váltsd. Egy Férfi számomra ott kezdődik, hogy felelősséget tud vállalni tetteiért és kimondott szavaiért. Aki őszinte velem a legvégsőkig, s csak addig marad velem, amíg a szíve és a teste is erre vágyik.

Leszel az a férfi?

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.