Ne kínozd magad!- Levél az elhagyott nőnek

Kedvesem,

Hiú ábránd ragaszkodni olyan emberhez, akinek semmit nem jelentesz. Benne maradni egy régi történetben, amelynek már vége. Folyamatosan kínozni magad örömteli pillanatok emlékével.

Úgy tenni, mintha csak visszaút lenne, és nem adhatna már neked semmit az élet.

Ez is érdekelhet: Elengedlek

Azt mondod, nem látod magad előtt az utat? Mert még arra vársz, hogy jelentkezzen az, aki úgy iszkolt el mellőled, hogy vissza se nézett. Tudom, hogy lesed, keresed az alkalmat arra, hogy láthasd, s mélyíthesd sebed.

Kérlek, ne kínozd magad azzal, hogy tőle vársz még mindig új álmokat és friss érzéseket!

Hidd el, nem érdemes tíz körömmel kapaszkodni róla szőtt álmaidba. Vedd észre, hogy szánt szándékkal homályosítod el magad előtt a valóságot! Néha ugyan az elméd próbálja megértetni szíveddel, hogy csak egyoldalúan szerettél, de te nem akarod még elhinni, inkább pörgeted kettőtök történetének könyvét újra és újra magadban, hogy bebizonyítsd, nem hiába remélsz.

Azt hiszed ő volt számodra a nagy Ő, ezért is ragaszkodsz hozzá.

Pedig látod az arcán, hogy már az is zavarja, ha összefuttok az utcán. Neki már csak nyűg vagy, egy rég elejtett poggyász, ami nem akarja megérteni, hogy nincs rá szükség. Ha beléd mar ennek fájdalma – mindennek ellenére hidd el, jó úton jársz -, csak ne engedd, hogy szívedben újra remény ébredjen.

Ez is érdekelhet: Megérdemled, hogy szeressenek

Tudom, félsz, mert azt hiszed, ha elfogadnád, hogy ő túl van rajtad, belerokkannál. Ráadásul szembesülnöd kellene azzal is: Csak látszólag éled tovább életed, de a lelked testedtől még messze jár. Kellemetlen lenne belátni, hogy még mindig egy letűnt időben élsz, ahelyett, hogy előre néznél. De hidd el rosszabb, ha benne maradsz egy elmúlt pillanatban, ahelyett, hogy kisírnád magad és elhinnéd:

mindennek oka van, s az, hogy ő elment azért van, mert nincs rá szükséged és sokkal jobbat érdemelsz!

2 hozzászólás
  1. Elképesztően,nagy beleérzőképességekkel irsz. Legyen a nő bármilyen helyzetben a szive bele facsarodik a helyzet felismerésbe az igazságba. Lenyügözve sirva-nevetve órákat olvasom a cikkeidet! Ha nem jelent gondot legalább azt ird meg milyen jegyben születtél. Én sajnos ikrek szüz aszcenddessel. Köszönöm ezt a sirva-nevetős délelőttöt.elvarázsoltál!

    1. Kedves Anna,
      Én köszönöm a kedves szavakat és azt, hogy olvasol. Igyekszünk a tőlünk telhetőt megtenni, hogy kellemes, szórakoztató és olykor elgondolkodtató anyagokkal tudjunk szolgálni neked és minden kedves olvasónknak. Én bak vagyok. 🙂

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.