Csak használtál engem

Mindent elvettél tőlem és belőlem, amit csak tudtál, s mikor már nem maradt semmim, egyszerűen kisétáltál az életemből…
Már tudom, hogy csak használtál engem.

Visszanézve minden világos.

Ez is érdekelhet: EZT AZ 5 DOLGOT KERESIK A FÉRFIAK A NŐKBEN

Ma már látom az igazi arcod, ezért nem halok bele a fájdalomba, amiért leléptél. Sőt tulajdonképpen még örülök is neki. Csupán magamra haragszom, az ostobaságom dühít fel, hogy így hagytam magam hosszú hónapokig kihasználni.

Mert az egész vacak, amit én olyan buta optimistán kapcsolatnak neveztem, valójában nem szólt semmi másról, csak rólad. Csakis rólad!

Soha nem vállaltál fel.

Én voltam a lány, aki utánfutóként elkísért a bulikra. Mindig a nevemen mutattál be, soha nem a párodként, a kezem soha nem fogtad, nem öleltél, nem csókoltál, csak az italod fizethettem. Elkísérhettelek a bulikba, hogy ott végignézzem, ahogy más lányokkal udvaroltatod körül magad.

Én voltam a lány, aki mindig kielégítetlenül bámultam a plafont rövid szexuális együttléteink után, míg te kielégülten szuszogtál mellettem, s én voltam az is, aki televásároltam a hűtődet, mikor meglátogattalak, hogy meghallgassam, hogyan cseszett ki veled az élet.

Én voltam a lány, aki betegen telefonálva bocsánatot kértem, hogy nem tudok elmenni a buliba veled, s te részvéttelenül, közömbösen odavágtad, semmi gond, nélkülem is remek lesz. És nem jöttél még három nap múlva sem, hogy megkérdezd, jobban vagyok-e.

És nem beszéltél velem a terveidről, és nem vontál bele az életedbe. Csak kihasználtál, és mikor már nem tudtál belőlem többet kiszívni – egyszerűen továbbléptél.

Igen, ma már látom az igazi arcod, és örülök, hogy nem vagy velem.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.