A Ráknak ki kell állnia önmagáért, a Mérlegnek le kell küzdenie néhány akadályt – heti horoszkóp 03.25.-03.31-ig

Néha meg kell védenünk önmagunkat, és határokat kell szabnunk. A héten több csillagjegyre is ez a feladat vár. Azért a tavasz szépségeit senki ne hagyja figyelmen kívül!

Nézzük a csillagjegyeket egyenként:

Kos: Általában nem vagy az a fajta, aki nyűgösködik, de az utóbbi időben sokat stresszelsz bizonyos döntések meghozatalával kapcsolatban. Valószínűleg nagyon félsz attól, hogy hibázni fogsz, és a legkisebb döntésnek is túl nagy súlyt tulajdonítasz. A hét folyamán azonban visszatér az önbizalmad. Most arra kell koncentrálnod, hogy előrelépj, és bízz magadban. Keresd az együttműködés módjait, minden kapcsolat jól jöhet.
Szerelmi életed nyugodtnak tűnik.
Ha szingli vagy, bízz a megérzéseidben.

Heti üzenet: Bízz a saját képességeidben.

Bika: Lehet, hogy most úgy érzed, túl gyorsan és hevesen pörögnek körülötted az események, de ne bánd – komoly növekedési potenciál rejlik a küzdelmeidben. Ne hagyd el magad, bármilyen nehéz is most ez a pár nap. Megéri, mert az út végén határozottan ott van a fejlődés. Kérj segítséget, amikor szükséged van rá, ennek köszönhetően több problémád is meg fog oldódni. Szakíts időt arra is, hogy foglalkozz többet önmagaddal.
Pároddal találd meg a közös hangot, segíthet megbirkózni a démonjaiddal.
Ha egyedülálló vagy, fontolj meg egy kalandot.

Heti üzenet:  Próbálj nem kételkedni.

Ikrek: A héten nem kedveznek neked a csillagok, így ne indíts el semmilyen új projektet. Ehelyett foglalkozz még a terveiddel gondolatban, alakítsd, pontosítsd, hogy minden készen álljon a rajtra. Egy projekt tervezési szakasza ugyanolyan fontos, mint az a szakasz, amikor cselekszel.
Ezen a héten nem értesz egyet egy hozzád közel állóval. Aggódsz a súrlódások miatt, de amíg ragaszkodsz a nyílt kommunikációhoz, a dolgok rendeződnek. Ha kell, köss kompromisszumot, hogy elkerüld a felesleges konfliktust.
A héten nem vagy túl kedves, de jobb, ha párodat megkíméled haragod élétől, mert a jogtalan bántás komoly sérüléseket okozhat a kapcsolatodban.
Ha szingli vagy, úgy tűnik, ez most nem a párkeresés ideje.

Heti üzenet: Néha nem árt kompromisszumot kötni.

Rák: Vannak dolgok az életedben, amik jelentősen eltérnek attól, amit szeretnél. Ilyen az élet! Jobban jársz ha nyitottan állsz a dolgokhoz és elfogadod, hogy nem mehet minden a terveid szerint. Ezen a héten fontos, hogy lefektess néhány határt önmagad védelmében, valamint néhány ember figyelmét sem ártana felhívnod arra, mennyi mindent megteszel, ami nem lenne a te dolgod, ezért ne vegyék természetesnek. Bár lehetséges, hogy ezzel csalódást okozol másoknak, mégis megéri, mert ha nem vigyázol magadra, kiégsz. Állj ki magadért.
Otthon fókuszálj a kedvesedre, megérdemli a figyelmet.
Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy elbűvölj egy érdekes személyt az életedben.

Heti üzenet: Vigyázz magadra!

Oroszlán: Ideje lenne, hogy el tudd fogadni, a szomorúság normális emberi érzelem, és egészséges válasz a sok küzdelemre, csalódásra és félelemre, amit olykor érzel. Ne hadakozz ellene, engedd meg magadnak, hogy néha átjárjon. Persze nem kell sokáig lubickolni benne, egy rövid ,,gyászidőszak” után állj neki, és keress megoldásokat a problémáidra. A munka szerencsére gördülékenyen halad, és váratlanul plusz bevételeket is generál. A héten lepd meg magad, és próbálj ki valamit, amit mindig is akartál, de nem tetted. Légy merész!
Kapcsolatodban egyre gyakrabban érzed egyedül magad. Jobb lenne, ha elmondanád a párodnak, mit érzel, mielőtt túl késő nem lesz. Keressetek megoldást.
Ha egyedülálló vagy, ezen a héten reménysugár csillan.

Heti üzenet: Ne hagyd el magad!

Szűz: Valószínűleg sok frusztrációval kellett szembenézned az utóbbi időben, és úgy tűnhet, hogy a dolgok összeesküdtek ellened. Nyugi, ez szerencsére nem így van! Tegyél fel kérdéseket, és igazán odafigyelve hallgasd meg a válaszokat. A változás elkerülhetetlen, ezért tegyél meg mindent, hogy felkészülj. Ha kell, ne félj kockáztatni! A héten lesznek, akik ártanak neked. Bár te hiszel a kedvességben, ha valaki bánt, nem kell jópofizni. Állj ki magadért!
Otthon most mindennél jobban szükséged van a családi harmóniára.
Ha szingli vagy, nyiss a világ felé előítéletek nélkül, akkor több az esélyed, hogy rábukkanj valakire, aki igazán érdekes.

Heti üzenet: Állj ki magadért!

Mérleg: Valószínűleg váratlan akadályokkal találkozhatsz ezen a héten. Ez nagyon bosszantó lehet, de ez egyben lehetőség arra is, hogy újra felmérd, mi a legfontosabb a számodra, és milyen erőforrások állnak jelenleg a rendelkezésedre. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy ne mások cselekedeteire vagy érzéseire koncentrálj. Törekedj arra, hogy jobban rájöjj a saját prioritásaidra. Néha éppen az segít, ha a dolgok összeomlanak körülötted, mert ilyenkor azzal, hogy összekaparod magad, új lehetőségeket találhatsz.
Otthon gyönyörű pillanatokat tölthetsz el pároddal.
Ha egyedülálló vagy, ne add fel. Keresd tovább, és végül megtalálod a párod. 

Heti üzenet: Ne felejtsd el magad.

Skorpió: Néha, amikor felvállalod magad, vagy teszel valami merészet, eufórikus érzésed támad, amit gyors érzelmi összeomlás követ. Ennek részben az az oka, hogy a fejed legjobb ötleteit a szíved nem követi. Időt kell szánnod arra, hogy lelassíts, és megéld az érzelmeidet, bármilyen kényelmetlenek vagy zavaróak is legyenek. Az sem ártana, ha átvizsgálnád a napi rutinod, és eszközölnél néhány alapvető változást, amit azán be is tartasz. Hasznos lesz!
Szerelmi életed jó úton halad, különösebb feszültségek és problémák nélkül. Sikerül megtalálnod az egyensúlyt, ami belső békét hoz számodra.
Ha egyedülálló vagy, a hétvége mozgalmasnak ígérkezik.

Heti üzenet: Nézd át a rutinod és változtass!

Nyilas: Nagyon bizonytalan leszel a héten, többször kell megbirkóznod a saját félelmeiddel. Az utóbbi időben úgy érezted, hogy inkább a körülötted lévő világot figyeled, ahelyett, hogy részt vennél benne, és ez lehangol, depresszióssá tesz. Az első és legfontosabb tennivaló az, hogy elfogadd, hogy nem tudod irányítani az embereket vagy a helyzeteket. Csupán annyit tehetsz, hogy igyekszel jó módszereket találni ügyeid rendezésére. Emlékeztesd magad arra, hogy fontos vagy, és sok tapasztalatod van.
Kapcsolatodban megérett az idő a változásra, amit mindketten éreztek, és mindketten akartok. Most már csak egy közös utat és közös cselekvési módot kell találnotok.
Egyedülálló vagy? Gondold át, mit is szeretnél egy kapcsolattól, és egyáltalán készen állsz-e kötöttségre.

Heti üzenet: Ne csüggedj!

Bak: Ezen a héten az foglalkoztat, hogyan tovább. Dolgozz ki egy tervet egy stratégiát. Készülj minden eshetőségre, mert valószínűleg olyan körülményekkel is találkozol, amik szorongást okoznak és gyors cselekvésre késztetnek. Hallgass az intuíciódra, megérzésedre, és akkor nem lehet semmi baj. Terv nélkül kicsi az esélyed a sikerre. Maradj nyugodt és türelmes akkor is, amikor úgy érzed, azonnal cselekedned kéne. A kapkodás csak kárt okoz.
A magánéletedben is jó lenne, ha kicsit lelassulnál. A össze-vissza kapkodás, az indulatos viselkedés nem vezet jóra.
Ha egyedülálló vagy, keresd tovább a másik feled, és hamarosan találsz valakit, aki nagyon érdekes.

Heti üzenet: Ne másokkal hasonlítgasd össze magad!

Vízöntő: Lehet, hogy a dolgok a héten nem a terveid szerint alakulnak. Bár ez nem különösebben tetszik, tulajdonképpen annyira nem is rossz. Próbáld átlátni rendesen a teljes képet. Légy egy kicsit bátor! Ha előveszed a kalandvágyó éned, akkor rugalmasabb leszel, és könnyebben együtt tudsz mozdulni a körülmények alakulásával. Néhány rokonod ki akar használni. Ne hagyd magad!
Otthon kerüld a vitákat, néha engedd el az igazad.  
Ha egyedülálló vagy, most élvezd ki, hogy igencsak vonzó vagy a másik nem szemében.

Heti üzenet: Távolodj el azoktól, akik nem tisztelnek téged.

Halak: Tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy ezen a héten megalapozd a jövőd. Ne nézz hátra, ne vesztegess energiát a múltra. Ehhez el kell gondolkodnod azon, hol tartasz most, és mit akarsz elérni a jövőben. A kulcs a világos cél. Minél biztosabb vagy abban, hogy mit akarsz, annál könnyebb lesz megvalósítani a terveket. Rakd le azt az alapot, amire a jövőd épül. Kövesd ambícióidat, de légy türelmes.
Pároddal vár rátok egy őszinte beszélgetés, azokat a súrlódásokat, amik az utóbbi időben adódtak köztetek, most meg tudjátok oldani.
Ha egyedülálló vagy, a magány tűnőben, ez a hét hirtelen fejleményeket hozhat számodra.

Heti üzenet: Az egészet nézd, ne csak részeket.