Császár, teremtő vagy remete: a csillagjegyed megmondja, ki voltál előző életedben

A múlttal és a jövővel kapcsolatos kérdések szinte senkit sem hagynak közömbösen. Hogy van-e élet a halál után, hogy volt-e előző életünk – a kérdés mindenkit izgat.

Vannak, akik szerint a halhatatlanság vagy más szóval a reinkarnáció, amelynek nincsenek határai, nagyon is valóságos jelenség. Szerintük a lelkek végtelen vándorlása egyik testből a másikba, különböző időciklusokban folyamatosan történik. Ez azt jelezheti, hogy az emberiség folyamatosan újjászületik, gyűjti a tanulságokat és a traumákat hosszú életútja során. 

Vajon te mi voltál egyik előző életedben? Most megtudhatod:

KOS

Kos, te az előző életedben rettenthetetlen vezetőként vagy háborúban edzett úttörőként testesültél meg. Mivel kompromisszumra szinte teljesen képtelen voltál (és vagy), ez gyakran arra kényszerített, hogy bizonyos áldozatokat hozz a további jó érdekében. Mindez azonban megerősített téged, így a régen érzett dühödet ma energiává alakítod, aminek segítségével sikereket érsz el a jelenben.

BIKA

Bika, te tehetséges alkotó voltál az előző életedben. Talán szívhez szóló sorokat írtál, vagy rendkívüli szépségű képeket festettél. Köszönhetően ezeknek a finom érzéseknek, úgy születtél, hogy mélyen tudatában voltál nagyszerű képességeidnek, amelyek a jelenben is felbukkannak valamilyen formában, csak időt kell hagynod, hogy még nagyobb erővel felfedjék magukat.

IKREK

Az Ikrek meglehetősen éleslátó és figyelmes, a megfelelő szavakat használva könnyen megkaphatja az emberektől, amire szüksége van.

A múltban valószínűleg az emberek tanácsért fordultak hozzád, és te, mint egy bölcs, igyekeztél nem elutasítani senkit. Így a múltbeli inkarnációkban sikerült felhalmoznod elég sok pozitív karmát, ami most önkéntelen tiszteletet vált ki másokból.

RÁK

Olyan múltból származol, amelyben egy család feje voltál. A sors megtanított arra, hogy szilárdan állj a lábadon, és néha kisebb célokat és örömöket áldozz fel annak érdekében, hogy végül megvalósuljon egy nagyobb álom, ami nemcsak neked, hanem sok más embernek is hasznára válik.

Ma magad köré gyűjtöd az embereket, és olyan önbizalom érzést keltesz bennük, ami lehetővé teszi számukra, hogy átlépjenek minden határt, és mindent elérjenek, amit csak akarnak.

Image by freepik

OROSZLÁN

Valószínűleg vagy egy királyi család tagja voltál előző életedben, vagy fontos vezető.

Ugyanaz a lázadó szellem dolgozik benned most is, mint előző életedben. Ugyanaz a lázadó szellem, ami nem fél tiltakozni a rutin és minden társadalmi igazságtalanság ellen. A fő fegyvered a beszéd művészete és a csábítás, aminek szinte senki sem tud ellenállni.

SZŰZ

 Az elmúlt életekben hatalmas mennyiségű spiritualitásra és valódi vallásosságra tettél szert. Lehet, hogy pap vagy papnő voltál. A világgal való kapcsolatod gyakran szenvedést hozott számodra, de túlélted és kamatoztattad.

Bizonyára a mostani életedben is keresed a filozófiai vagy karmikus értelmet. Ez nem baj, de elég energiaigényes. Mindazonáltal ez a tudás segít abban, hogy jól eligazodj az eseményekben, és jól megértsd az embereket.

MÉRLEG

Az előző életedben béketeremtő voltál, aki a harc és az egészséges versengés szellemét mások javára irányította. Az emberek mindig számíthattak rád, és megkapták a szükséges támogatást, segítséget vagy akár jó tanácsot. Ez ma sincs másként.

Az erő ellenére meglehetősen érzékeny és finom vagy, így a legtöbben egy bölcs és becsületes embert látnak benned, akihez mágnesként vonzódnak.

SKORPIÓ

Az elmúlt életekben többször is kipróbáltad a varázslók, mágusok vagy akár bűnözők szerepét. Valószínűleg sok olyan bűn van a lelkedben, amelyek megakadályozzák, hogy könnyedén és bátran járd végig az életet, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ennek a jövőben is folytatódnia kell. Karmikus feladatod ebben az életben az, hogy megtisztítsd magad a múlttól, és új, fényes fejezetet nyiss történetedben.

EZ IS ÉRDEKELHET: BOSZORKÁNY VAGY TÜNDÉR? CSILLAGJEGYED ELÁRULJA, MELYIK CSOPORTBA TARTOZOL

NYILAS

Múltbeli karmád közvetlenül kapcsolódik a kommunikációhoz, a tapasztalat- és tudáscseréhez. Előző életében sokat tanultál, és igyekeztél folyamatosan bővíteni a látóköröd. Talán felfedező vagy nomád voltál. Az ismeretlen világ vonzott és mindig törekedtél az igazságra, amelyhez vezető út, bár tüskés volt, hihetetlenül érdekesnek és értékesnek bizonyult. Ma is a szabadság az egyik legfontosabb dolog számodra, folyamatosan hívnak az ismeretlen, felfedezésre váró helyek.

BAK

Stratéga-építő voltál előző életedben, aki szerette irányítani az embereket, és nemigen barátkozott senkivel. Egyáltalán nem meglepő, hogy ma mások szeszélyes és magának való emberként jellemeznek.

Mostani életedben azonban minden esélyed megvan, hogy véget vess ennek a jellemzésnek. A lényeg az, hogy légy erős és türelmes, akkor biztosan sikerül minden.

VÍZÖNTŐ

Előző életedben egyértelműen forradalmár voltál, akinek ötleteit gyakran elutasították mert túl modernek voltak. A karmád közvetlenül kapcsolódik a személyes kiteljesedéshez, a népszerűséghez és a magas társadalmi státuszhoz.

Előző életedben is és ma is távolságot tartasz a tömegtől. Továbbra is az ésszerű egoizmus jellemez, de ez inkább tiszteletet vív ki a környezetedből, nem megvetést.

HALAK

Egy korábbi életedben felelősségteljes, fegyelmezett és kötelességtudó voltál és valószínűleg ápolóként vagy ápolónőként dolgoztál. Rutinnak tűnő, de fontos munkád később az egész életedet áthatotta, sosem jutott időd magadra.

Most jobban, mint valaha, készen állsz arra, hogy időt szakíts magadra, és végre boldognak érezd magad. A korábbi felhalmozott karmád könnyedén lehetővé teszi ezt.

nyitókép: Image by freepik