Boszorkány vagy tündér? Csillagjegyed elárulja, melyik csoportba tartozol

Minden nőben van báj, szelídség, kedvesség, de ez ne vezessen félre senkit, mert minden nőben van egy csepp rejtély, kiszámíthatatlanság és boszorkányság is. Hogy kiben melyikből van több, az dönti el, hogy az illető inkább boszorkány vagy inkább tündér.

Benned melyik vonás kerekedik felül? Legbelül inkább boszorkány, vagy inkább bájos tündér vagy? Most kiderül:

Kos

A Kos nő, ez nem is lehet kérdés, egyértelműen boszorkány. Nagyon erős, következetes, impulzív. Mindig vállalja a felelősséget minden szaváért, tettéért. Mindent sorrendben, gondosan, pontosan és hatékonyan végez. Képes a vele együtt élőket a mennyországba röpíteni – de a pokolba is.

Bika

A Bika tündér, egyértelműen praktikus gondolkodású, békés, türelmes és imádnivalóan barátságos tündér. Ő mindig megfontolt, támogató, megbocsájtó, és nagyon tudja, hogyan kell kényelmesen élni.

Ikrek

Az Ikrek jegyű nő boszorkány, az a fajta, akivel nem árt vigyázni. Sötét és világos oldala is van, s ez a két oldal állandó harcban áll egymással. Olykor fényes és jó mágiája kerekedik felül, máskor gonosz trükkök segítségét veszi igénybe céljai eléréséhez. Nem árt óvatosnak lenni ezzel a boszorkánnyal.

EZ IS ÉRDEKELHET: MELYIK CSILLAGJEGY MILYEN ÁLARCOT VISEL?

Rák

A Rák nő tündér, igazi jó tündér. Kedves, szelíd, megértő. Gyógyítja a testet és a lelket. Megteremti az otthont, megvédi a családi békét. Mindig támogat és segít, cserébe csak azt szeretné, hogy őt is kényeztesse valaki.

Oroszlán

Fejedelmi, erős, szenvedélyes, vitatkozni vele nem érdemes. Még csak nem is simán boszorkány, hanem egyenesen ő a boszorkánykirálynő. Neki nem lehet nemet mondani, neki nem lehet ellenállni, ha akar valamit, akkor meg is szerzi. Kétségtelenül a legboszorkányabb boszorkány az Oroszlán.

Szűz

A Szűz nő a tisztességes boszorkány, de könnyedén változhat meglehetősen gonosz és bosszúálló boszorkánnyá, ha a körülmények indokolják. Nem árt vigyázni a kritikákkal a közelében.

Mérleg

Mindenben szereti az egyensúlyt. A természetben, a kapcsolatokban, a munkában. Számára ez nagyon fontos. Hiszi, hogy ahol van egyensúly, ott nincs káosz. Vele minden jó, kényelmes és stabil. Igazi jó tündér ő.

EZ IS ÉRDEKELHET: SIKERES AKARSZ LENNI A SZERELEMBEN? EZT KELL TENNED HOZZÁ A CSILLAGJEGYED SZERINT!

Skorpió

Mi más lenne a Skorpió, mint boszorkány? Harcias, hirtelen haragú, bosszúálló, de a szeretteit a végletekig védő boszorkány. Jaj az ellenségeinek, ha bántják a családját. A Skorpió olyan ember, aki új szabályokkal áll elő, és új törvényeket diktál, s mi a saját érdekünkben jobb, ha engedelmeskedünk neki. Aki nem, az szerencsésebb, ha menekül.

Nyilas

A Nyilas igazi okos tündér. Legtöbbször nem gonosz, de azért vannak rosszabb pillanatai. Nagyon kellemes vele beszélgetni, bár gyakran előfordul, hogy a számára kedvező pillanatban elillan. Kicsit feledékeny tündér, de tudja, hogyan lehet célokat találni és megvalósítani azokat. 

Bak

Makacs, okos, merész, figyelmes, nyugtalan. Boszorkány vajon? Természetesen igen, méghozzá boszorkányos tapasztalattal és csodálatos memóriával, amely látja az emberek összes gyengeségét és tudja, hogyan kell ezeket kihasználni. Igazi ravasz boszorkány, erős, szép és veszélyes. 

Vízöntő

Ahogy a Bak természetesen boszorkány, úgy a Vízöntő természetesen tündér, bár a becsapós, szirén fajta. Tudja, hogyan kell csábítani, de nem akar szeretni. Gyönyörű, tisztában van hatalmával és tudja is, hogyan kell használni azt. Megtévesztően bájos, bár saját törvényei szerint él, messze az általánosan elfogadott erkölcsi normáktól. Rendkívül szabad személyiség.

Halak

A Halak is tündér, méghozzá a szerelem tündére. Nagyon misztikus, nagyon titokzatos. Segíti a gyengéket, elesetteket. Tudja, hogyan kell igazán szeretni, és tud megbocsájtani is. Kristálylélek. 

nyitókép: Image by vector_corp on Freepik