Az Ráknak saját véleményével kell foglalkoznia, a Szűznek pedig figyelnie kell, ki ne égjen – heti horoszkóp 01.22.-01.29-ig

Nyugalom, erre vágynánk mindannyian, de nem mindenkinek adatik meg. Van, akinek mozgalmas hete lesz…

Lássuk, csillagjegyenként, kinek mivel lesz dolga a héten:

Kos: Ezen a héten figyelj a környezetedre. Minden beszélgetésnek, minden hangsúlynak, mimikának, mozdulatnak lehet jelentősége. A kommunikáció is nagy jelentőséget kap, hosszú és rövid távon is befolyásolhatják a jövőt. Vannak együttműködési lehetőségek, amikre lenne lehetőséged, de neked nincs hozzá kedved. Gondold át, talán mégsem ártana.
Otthon ez egy gyönyörű hét lesz. A kapcsolatotok kiállta az idő próbáját, ünnepeljétek meg.
Ha egyedülálló vagy, kételyek gyötörnek. Azt hitted, pontosan tudod, hova tartasz. Volt egy megérzésed, hogy milyen irányba indulj el, hogy párra lelj. Most úgy tűnik, hogy az összes útjelző tábla idegen nyelven van írva. Ne aggódj! Megérted őket így is, és eljutsz oda, ahová szeretnél.

Heti üzenet: Fontolj meg néhány együttműködést!

Bika: Néha különbség van a te igazságod és az igazság között, és ezt neked is el kell fogadnod. Ha ezen a héten azon kapod magad, hogy világnézetedet vagy perspektívádat másokra vetíted, az valószínűleg nem teremt ideális helyzetet. Inkább kérdezd meg, mások mit akarnak, és hallgasd is meg a válaszokat. Légy nyitott a megszokottól eltérő megközelítésekre vagy lehetőségekre. Ha terveket készítenél, várj egy kicsit.
Lendületes szerelmi hét előtt állsz. Nagyon sok mindenre kell számítanod, miközben erős élmények hatnak rád.
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy határozott lépést tegyél a téged érdeklő személy felé.

Heti üzenet: Maradj naprakész, hogy a dolgok a tervek szerint menjenek!

Ikrek: Egy ideje belső nyugtalanság gyötör, lépnél már, de nem tudod pontosan merre is kéne mozdulnod. Készen állsz felelősséget vállalni egy hosszú távú próbálkozásért vagy kalandért? Az biztos, hogy most már megvan az az egyensúly benned, ami ahhoz szükséges, hogy a kötelességeidet megfelelően el tudd látni. Vezérelveidet kövesd, tanulj a múlt hibáidból, akkor jó lesz az irányod!
Magánéletedben annyi szeretetet kapsz, amennyit adsz. Ha elhanyagoltad a párod, ne várj te sem mást.
Ha szingli vagy, egy barátság akár jelentős romantikus kapcsolattá is válhat.

Heti üzenet: Összpontosíts azokra a dolgokra, amik fontosak számodra!

Rák: Ezen a héten nagyon erős érzelmeket fogsz átélni, és jobban megérted a saját szükségleteidet és igényeidet. Sok változásra is számíthatsz, a fejlemények pedig gyorsak és megdöbbentőek lesznek. Összpontosíts azokra a kreatív elfoglaltságokra, amik inspirálnak téged, ne azzal foglalkozz, mások mit gondolnak vagy mit mondanak. A saját reakcióid és tetteid számítanak.
Micsoda hét áll előtted a szerelem és a párkapcsolat terén! Ez egy különleges időszak lesz számodra. Tárd ki a szárnyaid, és kövesd a megérzéseid, párod imádni fogja minden ötleted.
Ha egyedülálló vagy, a héten rendkívül sorsszerű romantika vár rád!

Heti üzenet: Hallgass önmagadra!

Oroszlán: Ezen a héten arra kell törekedned, hogy megmutasd mindenkinek, mire vagy képes. Több labdát is pörgetsz egyszerre a levegőben, miközben vadul kattognak elmédben a fogaskerekek további lehetőségeket keresve. A legjobb, ha megérzéseid szerint cselekszel, és a jobb eredmények érdekében hallgatsz a belső hangodra. Szánj megfelelő mennyiségű időt döntéseidre, és ne kapkodj, így elkerülöd a problémákat. 
A héten több félreértés is adódik közted és a párod között, komoly változások várnak rátok. Kössetek egészséges kompromisszumokat, nehogy elmérgesedjen a helyzet.
Ha szingli vagy, lehetőséged lesz találkozni egy egészen különleges személlyel.

Heti üzenet: Ne kapkodj!

Szűz: Közel vagy ahhoz, hogy mentálisan és szociálisan is kiégj. Ez nem csoda, folyamatosan egy fenékkel ülsz meg több lovat. Ideje lenne döntened, merre indulj. Izgalmas, de ugyanakkor káros egyszerre több kalapot hordani. Ha úgy érzed, harcolnod kell, egyetlen dolgot tarts szem előtt: valamiért harcolj, ne valami ellen. Saját érdekedben próbálj lassítani.
Otthon itt az ideje, hogy teljesen őszinte légy. Szükséged van arra, hogy a közeledben legyenek azok az emberek, akik a legtöbbet jelentik számodra. Jó lenne, ha ezt a párodnak is elmondanád, hadd érezze, hogy fontos neked.
Ha egyedülálló vagy, a viselkedésed meghatározza a fejleményeket. Vigyázz senki nem szereti a túl erős kontrollt.

Heti üzenet: Vigyázz magadra!

Mérleg: Szánj időt arra, hogy átgondold, meddig jutottál az elmúlt időszakban. Nagyon fontos érzelmi változásokon mentél keresztül, és ha nem veszed számba, meddig jutottál el, előfordulhat, hogy ezt a növekedést nem építed be a jellemedbe. Keresd az egyensúlyt, keresd meg, mi az, ami megnyomorítja az életed, és tépd ki a gyökerét. Nem baj, ha lassú a folyamat, az eredmény a lényeg. Ha összetűzésbe keveredsz valakivel a héten, higgadtan, de határozottan érvelj.
Ha a szerelemről és a kapcsolatodról van szó, te egyértelműen azon vagy, hogy tökéletessé tedd azt. A héten mindent elkövetsz, hogy a párod ismét beléd szeressen.
Ha szingli vagy, ez a hét romantikát és elbűvölő önbizalmat hoz számodra. 

Heti üzenet: Ellenőrizz minden kapott információt.

Skorpió: Egyértelműen új utakat keresel álmaid megvalósítására. Nincs ezzel semmi baj, csak közben legyél tekintettel a körülötted lévőkre is. Ha te figyelsz rájuk, ők segíteni fognak, de ha nem vagy tekintettel senkire, az csak nehézségeket gördít eléd. Ezen a héten szembe jön néhány lehetőség, gondold át őket, és élj velük. Ne engedd, hogy a büszkeség vagy a félelem döntsön helyetted.
Otthon ezen a héten intenzív és mély érzelmeket élsz át. Amúgy is hajlamos vagy a romantikára, ez most a héten különösen nagy hangsúlyt kap.
Ha szingli vagy, olyan valakit ismerhetsz meg, aki egy korábbi szerettedre emlékeztet.

Heti üzenet: Ne félj!

Nyilas: Ezen a héten komoly kihívással nézel szembe, nehéz lesz racionálisan és tiszta fejjel gondolkodnod. Ez hatással lesz a viselkedésedre, többször leszel feszült. Ezt ne máson töltsd ki! Próbálj megnyugodni, rendezd a függőben lévő szakmai és pénzügyi dolgaid. Folytass beszélgetést önmagaddal, gondold át, mi az, amit valószínűleg rosszul csinálsz, és javíts az életeden. Találd meg és ápold magadban az egyensúlyt.
Komor hangulatod az otthonodban is eluralkodik. Próbálj békésebb vizekre evezni, nem a párod minden baj okozója.
Ha szingli vagy, valaki annyira felkelti az érdeklődésed, hogy sikerül neki kirángatnia téged depis hangulatodból.

Heti üzenet: Arra koncentrálj, ami a legfontosabb!

Bak: Ez a hét nehéz lehet számodra, hiszen többször át kell gondolnod, kinek és mit mondasz. Ragaszkodj a döntéseidhez, mindenképpen ügyelj arra, hogy a saját érdekeid érvényesítsd. Próbálj meg a lehető legjobban odafigyelni minden helyzetre, még akkor is, ha úgy érzed, minden kicsúszik a kezeid közül. Most nem tudod irányítani az eseményeket, de tompíthatod a zuhanást. Ha döntened kell, dönts bölcsen.
Otthon az intenzív szerelem, és az erős vágyak uralma alá kerülsz a héten.
Ha egyedülálló vagy, a hét vége felé találkozhatsz valakivel, akit teljesen elvarázsolsz.

Heti üzenet: Ragaszkodj a döntéseidhez.

Vízöntő: Ha nagy a frusztráció, nagyon könnyű elveszíteni önmagad. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy megőrizd a talajt ezen a héten a lábad alatt, különösen akkor, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. A munkahelyeden történnek változások, de ezek csak első látásra tűnnek rossznak, hosszú távon segítenek megvalósítani a terveid. Olyan lehetőségeket is kaphatsz, amik értékesek lehetnek a jövőben.
Ha a kapcsolatodban soha nincsenek viták vagy konfliktusok, akkor nem valószínű, hogy mindkét fél következetesen őszinte. Te az vagy? Állj ki az igazadért!
Ha szingli vagy, a héten feltűnhet egy régi szerető, de a te szívedhez az eszeden keresztül vezet az út, nem biztos, hogy sikere lesz.

Heti üzenet: Vedd észre a lehetőséget!

Halak: Ha a barátaid nem ünneplik veled a győzelmedet, akkor tényleg a barátaid? Ezen a héten megkérdőjelezed néhány közeli kapcsolatod jólétét, és bár ez nem szórakoztató, fontos, hogy megtedd. Ez a hét érzelmek és helyzetek széles skáláját hozza majd számodra. Ha az életed nem elégít ki, most itt az idő változtatni rajta. Gondold át, mire van szükséged, és tedd meg érte a megfelelő lépéseket. Egyre figyelj, tartsd meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között.
Szerelmi életedben képes leszel kimutatni érdeklődésedet és szeretetedet partnered felé. 
Ha egyedülálló vagy, lépj ki a komfortzónádból.

Heti üzenet: Tégy rendet a kapcsolataidban!