Tökéletes férjre vágysz? Ez a három csillagjegy nem okoz csalódást!

Kislányként mindannyian a szőke hercegről álmodunk, s felnőttként is az ideális társat keressük. De honnan tudhatnánk, kik a tökéletes férjjelöltek? Az asztrológusok szerint három csillagjegy szülöttei rendelkeznek azokkal a csodálatos tulajdonságokkal, amelyek alapján jó férjek válnak belőlük.

De vajon kik ők? Kikre érdemes pályázni az egyedülállóknak?

Bika

A Bikához mindenképpen nagy türelem kell – már ami a gyűrűt illeti. Az a nő aki úgy dönt, hogy bikát választ társául, jó ha tudja, hogy nem számíthat azonnali lánykérésre. Számára fontos, hogy először karriert építsen, lakást vásároljon, egzisztenciát teremtsen – csak ezután házasodik. Ám, ha végül megtörténik a házasság, a nő azonnal tudhatja, védve van – egy egész életre.

Egy Bikának ugyanis a család mindig az első helyen van. Nagyon szelíd, gyengéd és konfliktuskerülő. És mindig keményen dolgozik azért, hogy a családnak soha ne kelljen az anyagiak miatt aggódnia.

A Bika nagyon szenvedélyes, így borítékolható, hogy temperamentumos nőt választ párjául.

Apró hibája azért akad: a nősülés után a feleségnek kell odafigyelnie arra, hogy a Bika egészségesen étkezzen, és megfelelő életmódot folytasson. Ám ez nem olyan nehéz, ha a férj minden másban tökéletes.

Oroszlán

Ennek a jegynek a szülötte természetesen megköveteli magának a figyelmet és a csodálatot, ugyanakkor a párját, ha akarja, a világ legboldogabb nőjévé teheti.
Az Oroszlán tudja, hogyan kell szeretni, előre kitalálni és teljesíteni a partnere vágyait, védeni és óvni őt. Mindezt akkor teszi szívesen, ha úgy érzi, hogy a kedvesének ő a legfontosabb, legkívánatosabb és legjobb, a versenyt és az összehasonlításokat ugyanis az Oroszlán egyáltalán nem tolerálja.

Az Oroszlán – mint partner – nagyon érzékeny és empatikus. Nem változtat a viselkedésén az idő múlásával, mint a legtöbb ember: soha nem feledkezik meg az ölelésről, dicséretről, gyakran kedveskedik virággal és édes meglepetésekkel. De mindezért ő dicséretet vár! Mert ő már csak ilyen.

Az unalmas és szürke családi élet nem az Oroszlánnak való. Ő idős korában is „gyermek” marad, aki azt várja el, hogy a felesége maga is játékos legyen, és benne legyen minden mókában.
Szerencsés nő tehát, akinek Oroszlán a férje, és elmondható, hogy egyértelműen megfogta a jackpotot. Azonban nem árt, ha nem felejti el, hogy ezt folyton mondogatnia kell az urának, mert ha nem szeretgeti folyton, az Oroszlán könnyen elveszti a lelkesedését.

Halak

Ennek a jegynek a képviselője egyértelműen ideális férjnek teremtetett. Igazán tud szeretni, anélkül, hogy azt képzelné, a szeretet kimutatása őt gyengének tünteti fel. Számára a feleség a Nap, amely körül minden forog.
A Halak jegy szülötte szeret időt tölteni a családdal, szórakozni a gyerekekkel. És ami a legfontosabb: soha nem hazudik és nem lép félre.

Természetesen válaszul ugyanezt a hozzáállást várja el. Fontos számára, hogy a felesége ugyanolyan módon gondoskodjon róla és szeresse őt – teljes szívéből – mint amit ő ad neki és a családnak.

A feleségnek egyetlen dologra kell figyelni: a Halak jegyben született férfi egyáltalán nem tolerálja a botrányokat. Az állandó hisztit egy bizonyos pont után nem viseli el, és egyszerűen ,,tovalebeg”.

nyitókép: Image by drobotdean on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET: