Heti horoszkóp 10.30.-11.05-ig

A múlt heti nagy változások után, most hozd ki a lehető legtöbbet abból, amid van. Élvezd, használd, arasd le a gyümölcsöket. Képes vagy rá?

Nézzük, mit tartogat a csillagjegyeknek ez a hét:

Kos: Tiszteld a múltat, foglalkozz a jelennel, tervezd a jövőt, ezek a feladataid a héten. A jelen megköveteli, hogy foglalkozz a testeddel, az egészségeddel. A múltból tanulj, a jövőre vonatkozó terveid pedig tükrözzék a reményeid. Légy őszinte magaddal, akkor nem tévesztheted el az irányt. Lehet, hogy nem haladsz gyorsan, de biztosan eljutsz oda, ahová szeretnél eljutni. Pénzügyi kérdésekben lehet, hogy tárgyalnod kell valakivel – állj ki magadért!
Otthon itt az ideje, hogy felfrissítsd a kapcsolatod, és megmentsd a mindennapi egyhangúságtól. 
Ha egyedülálló vagy, a heti energiád kiváló a flörtöléshez és az édes kapcsolatokhoz, de fontos, hogy szánj egy kis időt az öngondoskodásra és saját magadra.

Heti üzenet: Tartsd a terveidet!

Bika: A félelem a héten fontos szerepet kap a döntéseidben. Az élet olykor megköveteli, hogy elismerd, aggódsz, de ne hagyd, hogy ezek az aggodalmak teljesen átvegyék az irányítást. Ragadd meg az alkalmat, és fontold meg, mit is akarsz valójában, és mi motivál ezen a héten. Ha nem hagyod, hogy csip-csup bosszúságok megzavarjanak, ha végre mersz kimozdulni a komfortzónádból, határozottan energikus és eredményes hét vár rád. Ha vannak halogatott kötelezettségeid, most itt az ideje, hogy végre foglalkozz velük.
Szerelmi életed jó úton halad, de van néhány múlt beli sérelem, ami régóta nyomaszt. Eljött az ideje, hogy ezekről beszélj pároddal.
Ha egyedülálló vagy, most hihetetlen erős a szexuális vonzerőd. Nem létezik, hogy nem tudod kihasználni.

Heti üzenet: Légy diplomatikus.

Ikrek: Ez a hét pozitív fejleményeket és egyedülálló energiát, önbizalmat és szenvedélyt hoz számodra céljaid eléréséhez. Figyelj, ne próbáld meg másokra erőltetni a véleményed, inkább hallgasd meg másokét, és fogadd meg a számodra hasznosakat. Éleslátás jellemez és remek ötleteid lesznek, amiket most el is fogsz tudni adni. Van valaki a környezetedben, akivel most különösen jól együtt tudsz dolgozni. Vele együtt nagyon hatékony leszel.
Otthon romantikus hangulatot teremtesz, mert érzed, most többet kell foglalkoznod a pároddal.
Ha szingli vagy, most inkább önmagaddal foglalkozol, nem keresel kapcsolatot.

Heti üzenet: Próbáld a dolgokat mások szemszögéből látni.

Rák: A hét heves lehet, erős érzelmekkel. A frusztráltság, csalódottság vagy bosszúság az élet normális része, még ha nem is szórakoztató. Ezen a héten az a fontos, hogyan birkózol meg ezekkel az érzésekkel és hogyan reagálsz rájuk, ezért próbáld meg elterelni a figyelmedet azokról a helyzetekről, amik kiváltották őket. Néha az élet nem igazságos, de még a rosszabb élethelyzetekben is van választási lehetőséged.
Ha az élet egy nagy színdarab, otthonod a legintenzívebb szerelmi jeleneteidnek bemutatására alkalmas színpad. Azért ne légy túl buzgó.
Ha egyedülálló vagy, a héten igazán kacér leszel.

Heti üzenet: Tegyél fel kérdéseket, hallgasd meg a válaszokat!

Oroszlán: A héten a belső hangra hallgatva meg kell hoznod néhány döntést. Lehet, hogy kiégettnek érzed magad, vagy bizonytalan abban, hogy melyik harcot kellene végigharcolnod, épp ezért szánj rá néhány pillanatot, és gondold át a futó ügyeidet. Fontos, hogy tisztázd a prioritásaidat. Állíts fel fontossági sorrendet, mielőtt cselekszel. Arra mindenképpen ügyelj, hogy ne hibáztass másokat a saját baklövéseidért.
Bár sűrű a heted, ne hanyagold el a párod! Hagyd, hogy kettőtöket is áthassa az a szenvedély, ami most benned tombol.
Ha társat keresel, most tedd félre a logikát.

Heti üzenet: Ne mutogass ujjal másokra!

Szűz: Ez a hét várhatóan nagyon pozitív lesz a számodra, de arra ügyelj, hogy egyértelműbben fogalmazz, és a dolgokat több nézőpontból is megvizsgáld! Így fogsz tudni reális képet kapni. Vállalj felelősséget azért, amit és ahogy csinálsz. Ez a hét arra is alkalmas, hogy olyan tevékenységekkel foglalkozz, amik kihívást jelentenek számodra. Kerüld a vitákat!
Otthon lépj ki egy kicsit a komfortzónádból, és bíztasd erre a párod is. Csináljatok valamit, amit soha nem szoktatok!
Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes párt, ne aggódj; most élvezd a helyzeted, és ne próbálj korlátokat állítani magad elé, amik visszatartanak. Ha két kiszemelt közül nem tudsz választani, kérd ki barátaid véleményét.

Heti üzenet: Ne keresd mindig a helyes választ!

Mérleg: A héten el kell engedned valakit vagy valamit, és ez a jelentős változás nagyon megvisel. A jó hír az, hogy kettőnél több lehetőség közül választhatsz. Amikor azon kapod magad, hogy azt hiszed, hogy csak két lehetséges út van előre, akkor valószínűleg a túlélési mechanizmus hajt. Tarts egy kis szünetet, és törődj egy kicsit magaddal, mielőtt továbblépsz. Fontos emberekkel találkozol. Ők megváltoztathatják az életed a jövőben.
Otthon nem ártana egy kicsit felrázni a kapcsolatotok, mert teljesen belesüllyedtetek a monotonitásba.
Ha társat keresel, tudd, hogy varázsod kikövezi az utat. Légy nyitott az érzéseidre, halld meg, amit az ösztöneid súgnak.

Heti üzenet: Fontos a megújulás!

Skorpió: Ez a hét az érzelmeidre összpontosít, ezért készülj fel az intenzív érzésekre. Lehetőséged lesz leszámolni a múlttal, és teljesen más alapokra helyezni a jövőt. A bolygók segítenek elérni legtitkosabb vágyaid, miközben azok, amiket eltemettél, felszínre kerülnek életed minden területén. A kapcsolataid intenzívebbé válnak, és a feszültségek felszínre kerülnek. Azok a dolgok, amiktől a legjobban félsz, sokat elárulnak rólad, és azt jelzik, hogy mi igényel több figyelmet és törődést. Ne feledd, a döntés mindig a tiéd!
Ez a hét hoz némi vitát a kapcsolatodban, de semmi olyat, amit egy koncentrált beszélgetés ne tudna helyrehozni. Nem kell semmi más, csak az, hogy figyeljetek oda egymásra.
Ha szingli vagy, újulj meg kicsit! Egy új frizura, néhány új ruha csodát tehet veled, amit a környezeted is észre fog venni!

Heti üzenet: Egyetlen dolog fontos, légy teljesen nyitott az érzéseidre!

Nyilas: A munkahelyeden a héten nézeteltérések adódhatnak, ezzel kapcsolatban erős véleményekkel szembesülsz, amik megnehezítik a kompromisszum megkötését. Valószínűleg te leszel az, aki megoldást talál, hogy elcsituljanak a kedélyek és nyugodtabbak lehessenek a dolgok. Törekedj arra, hogy kiegyensúlyozott maradj, keress megoldásokat, hogy meg tudj birkózni a kialakult helyzettel. A mély letargia biztosan nem segít. Ez egy olyan időszak, amikor a bölcsességedre kell hallgatnod, nem pedig eltávolodni tőle. Figyelj jobban az egészségedre!
Szerelmi életed káosz. Most úgy érzed, ideje kiszállni, de ne kapkodj.
Ha szingli vagy, önbizalmadnak hála, mersz kezdeményezni. Nem bánod meg.

Heti üzenet: Légy nyitott a lehetőségekre!

Bak: A héten úgy érzed, túlnőttél bizonyos embereken vagy dolgokon, amik már jó ideje veled vannak. Ez elkerülhetetlen olykor, de a lehetséges változtatásokat bölcsen kell megtenned. Fontold meg, mit akarsz lépni, mert amit régen helyesnek gondoltál, most talán már nem működik. Lehetséges, hogy mindent meg akarsz változtatni egyszerre, de ez nem jelenti azt, hogy kell is. Valaki segítő kezet nyújt – fogadd el.
Otthon minden a legnagyobb rendben. A szerelem a prioritási listád élén áll. Manapság a legjobb kártyákat tartod a kezedben, így biztos, hogy valami különleges romantikus élményben lesz részed. 
Ha egyedülálló vagy, most nem lesz olyan fontos, hogy párt találj, bár mindig fennáll annak a lehetősége, hogy valaki váratlanul betoppan az életedbe.

Heti üzenet: Fogadd el a segítséget.

Vízöntő: Nem vagy teljesen biztos abban, hogy az erőfeszítéseid kifizetődnek-e. De ha igazán akarod, és van egy célod, amely felé haladni akarsz, akkor ne add fel. Lehetőséget kapsz terveid népszerűsítésére, a megfelelő döntések meghozatalára és arra, hogy megfogalmaz új ötleteidet a héten. Kommunikatív és határozott leszel, amikor kell, hogy elérd a célod. Ha kell, a magad védelmében mondj nemet. Csakis te döntöd el, hol vannak a határaid.
Szerelmi életed korántsem lesz nyugodt, tele lesz a kapcsolatod feszültséggel.
Ha szingli vagy, a bizonytalanságodnak nincs helye az életedben ezen a héten. Éld meg és élvezd a pillanatot, amennyire csak tudod.

Heti üzenet: Ragaszkodj a célodhoz.

Halak: Ez a hét túl fontos ahhoz, hogy kihasználatlanul hagyd. Számos szinten hasznodra válhat. Először is, a szerelmi életednek kedvez. Érzékszervei felébrednek, és feltámad benned a szenvedély, ami hihetetlen örömteli pillanatokat szerez számodra. Szakmai ügyeidben is magabiztos leszel. Eljött az ideje, hogy a dolgok mozgásba lendüljenek körülötted. Felnőttél és megváltoztál, itt az ideje, hogy megtestesítsd ezeket a változásokat. Ez egy kreatív, progresszív hét lesz számodra.
Érzéki, merész és ellenállhatatlan leszel otthon, a párod teljesen elvarázsolódik tőled.
Ha szingli vagy, ne bújj a csigaházadba. Itt az ideje egy bátor lépésnek.

Heti üzenet: Őrizd meg a türelmed és a nyugalmad.