Jelek, amik azt súgják, vonzóbb vagy, mint magadról hiszed

Az emberek vizuális lények, ami azt jelenti, hogy akár tetszik nekünk, akár nem, akár elfogadjuk, akár nem, sokat számítanak a külsőségek. Ha valaki vonzó, a társadalom elfogadóbb. Vonzónak lenni drasztikusan befolyásolhatja azt, hogy mások hogyan reagálnak ránk az életben. 

Szerencsére vonzónak lenni nem annyit tesz, hogy felveszünk egy szép ruhát. Rengeteg olyan tényező van, amely vonzóvá tesz valakit, kezdve attól, hogy hogyan viseli magát, hogyan bánik másokkal, és milyen gyakran mosolyog. 

Te milyennek látod magad? Előfordult már veled, hogy legszívesebben bezúztad volna a tükröt, olyan kiábrándítónak, szörnyűnek láttad magad benne?

Bizony van, hogy a tükör és a saját szemünk nem a barátunk, és nem mutat rólunk valós képet. Mások reakcióiból azonban leszűrhetjük, hogy mégis vonzóbbak vagyunk, mint ahogy azt mi magunkról képzeljük.

Hogy mik azok a reakciók? Összegyűjtöttük:

Image by lookstudio on Freepik

Az idegenek jól bánnak veled

Sokat elmond arról, hogyan lát téged a világ az, ahogyan az idegenek reagálnak rád. Ha az idegenek általában kedvesek veled, és megadják a tiszteletet, ez annak a jele lehet, hogy vonzóbb vagy, mint gondolnád. Az emberek ugyanis általában pozitívan reagálnak azokra a dolgokra és azokra az emberekre, akik jól néznek ki. Bármilyen sekélyesnek is hangzik, nagyobb valószínűséggel leszünk mi magunk is kedvesek egy idegennel, ha vonzó, mint akkor, ha nem az. 

Sok ember felveszi veled a szemkontaktust

Jellemző-e, hogy az emberek rendszeresen felveszik veled a szemkontaktust, még akkor is, ha nem ismernek annyira? Ez egy újabb jele lehet annak, hogy vonzó vagy. A mosolygás és szemkontaktus egyidejű, huzamosabb ideig tartó használata vonzóbbá tehet!

Gyakran kérnek tőled stílustippeket

A stílus vagy szépségápolási tippek kérése a legnagyobb dicséret. Ha valaki megkérdezi, hogyan csinálod a hajad, vagy hol veszed a ruháidat, akkor az valóban azt jelezheti, hogy szereti, ahogyan kinézel, és szeretné utánozni. Ha gyakran kapsz tippekre vonatkozó kéréseket, az azt jelezheti, hogy az emberek általában vonzónak találnak.

Az emberek gyakran feltételeznek pozitív dolgokat veled kapcsolatban

Ha vonzóbb vagy, mint gondolnád, azt tapasztalhatod, hogy az emberek gyakran feltételeznek dolgokat veled kapcsolatban. Ezek általában olyan sztereotípiák, amelyeket a társadalom a vonzó emberekkel kapcsolatban előszeretettel állít fel. Például az emberek mindig azt feltételezhetik, hogy magabiztos vagy, és meglepődnek, amikor kiderül, hogy ez nem annyira jellemző rád. Vagy azt feltételezhetik, hogy van párod, és döbbenten viselkednek, amikor rájönnek, hogy nincs.

Sok ember ideges egy kicsit a környezetedben

A vonzó emberek közelében sok ember feszeng, vagy viselkedik kicsit idegesen. Különösen azokra jellemző ez, akik szociálisan szoronganak, természetüknél fogva félénkek, vagy nincs sok tapasztalatuk a randevúzással és a kapcsolatok terén. Ha a te közeledben is gyakran előfordul hogy egyesek feszengenek vagy idegesen viselkednek, jusson eszedbe, lehetséges, hogy azért teszik, mert vonzónak tartanak.

Van irigyed

Az egyik legegyértelműbb jele annak, hogy vonzóbb vagy, mint gondolnád, hogy mások irigykednek rád. Ha valaki irigyel téged, gyakran bámul rád, beszél rólad a hátad mögött, és lekicsinyli az eredményeidet, annak lehet irigység az oka. Ha úgy tűnik neked, hogy az emberek gyakran éreznek így, bármit is csinálsz, akkor lehet, hogy az átlagon felüli vonzó megjelenésed ingerli őket.

nyitókép: Image by lookstudio on Freepik

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat.
KATTINTS IDE!
Köszönjük!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.