Strandhoroszkóp – így strandolnak a csillagjegyek

A nyár a vízparti élmények évszaka, így a csillagok is elkezdenek strandhoroszkópokat formázni az égen. Minden csillagjegy sajátos tulajdonságokkal és jellemvonásokkal rendelkezik, amelyek nem hazudtolják meg az embert a strandon sem. Vajon hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek képviselői a strandon, a homokban és a tengerparton? Mik a kedvenc tevékenységeik? Ki az, aki visszahúzódik az árnyékba, és ki az, aki vízicsibeként pancsol?

Lássuk a csillagjegyek strandolási szokásait! Itt a strandhoroszkóp!

Kos

A Kos utálja az unalmas strandokat, így az elvárása az, hogy a hely tele legyen extrákkal. Az új dolgok kipróbálása lelkesíti, kell a változatosság, különben hamar a ráun a strandolásra. Így ha egész napos strandnap van hirdetve, akkor mindenképpen a csúszdaparkok, wellnessparadicsomok és a vízi sportok kipróbálását lehetővé tevő pacsálók jöhetnek csak szóba.

A legszuperebb csobbanóhelyről is határozott véleménye lesz, erre nem árt felkészülni: a gyerekek a kismedencénél túl hangosak, a belépőjegy szedőnek vállalhatatlan volt a frizurája, a büfés pedig nem vendéglátósnak való.

A Kossal a strandon olyan, mintha egy versenypályán lenne az ember. Elsőként veti le a ruháit, és rögtön nekivág a víznek. A homokvárak helyett inkább homokdombokat építene, és a legmagasabb dombon ordítva hirdetné, hogy ő a király. Még az is előfordulhat, hogy medenceversenyt kezdeményez.

EZ IS ÉRDEKELHET: SIKERES AKARSZ LENNI? – CSILLAGJEGYED MUTATJA, HOGYAN KEZDD EL A NAPOT!

Bika

A Bikának a strand a pihenésről szól. A megérdemelt pihenésről. Ott hever a törölközőjén, miközben szigorúan ellenőrzi, hogy megfelelő faktorszámú, na meg persze illatú naptejet kent-e magára, és minden percét élvezi a napozásnak. Idilli és hangulatos minikörnyezetet teremt maga körül, ahol helyet kap egy teli piknikkosár, egy flamingós matrac, tollasütő és valami igazi nyári hangulatú olvasmány. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy a parton sétálgat, közben pedig a vizet figyeli, mintha az suttogna neki a legújabb divattrendekről.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyű mindenhol ott van egyszerre. Egyik pillanatban a vízben ugrál, a következőben homokvárat épít, majd már a büfében találhatod, éppen a legújabb fagylalt ízek közül válogatva. Aztán már a homokpályán röplabdázik, de már szalad is a parton, hogy lecsússzon a csúszdán. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy új barátokat szerez, így a nap végére már mindenki ismeri a nevét a strandon. Az sem ritka jelenség, hogy a szórakozás és a munka összekeveredik ezen a nyári játszótéren, és akár úszómesternek áll egy kis időre.

Rák

A Rák a strandon úgy érzi magát, mintha otthon lenne a vízben. Ám mégis kis kuckókat épít magának homokból, mert mégiscsak biztonságosabb az árnyékban. Itt belemerül a kedvenc könyvébe, vagy fáradhatatlanul játszik a gyerekekkel, tyúkanyó üzemmódban gyártja a szendvicseket, illetve rohangál a család után, hogy mindenki megfelelően be legyen kenve szigorúan 50 faktoros naptejjel. A tengerparton az érzékenyebb Rákok előszeretettel gyűjtenek kagylókat és követeket, majd elmerülnek a gondolataikban, mintha a legnagyobb művészek lennének.

EZ IS ÉRDEKELHET: A TÖKÉLETES, AZ URALKODÓNŐ, ESETLEG CICA FELESÉG VAGY? MOST KIDERÜL!

Oroszlán

Az Oroszlán a strandon a figyelem középpontjában áll. Egy hatalmas napernyő alatt heverészik. Fürdőruhája a legújabb divattrendet tükrözi, a papucsa a neves márkák legdrágábbika, és a napszemüvege is merész, hogy feltűnést keltsen. Elvárja, hogy mindenki áhítattal nézze. Személyes sértésnek veszi, ha a nap elbújik, és árnyék vetül a barnulásra előkészített testére. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy a saját nevét írja a homokba, majd arra vár, hogy mindenki megcsodálja és tapsoljon neki. Természetesen a telefonját is maga mellett tartja, hogy képben legyen, illetve le ne maradjon valami fontosról a virtuális világ történéseiben.

Szűz

A Szűz a strandon mindent tökéletesen akar csinálni. Már a homokvár építése is egy matematikai precizitást igénylő folyamat, és míg mindenki más szabálytalanul nyomja magára a naptejet, addig a Szűz mindig egyenletesen és alaposan viszi fel. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy a tengerparton sétálva kiszúrja az apró hibákat, amiket aztán órákon keresztül próbál orvosolni. Szereti a kulturális szórakozást és ő az, akinél még mindig látni keresztrejtvényt. Mindezt egy zacskó rágcsálnivaló mellett, amit nem otthonról hoz, hanem pénzt nem sajnálva a strandon vesz meg. A tömeget azonban nem szereti, így a kisebb strandokat választja, ahol egyensúlyban vannak a napos és az árnyékos helyek.

Mérleg

A Mérleg a strandon a harmóniára törekszik. Napozás közben elmereng a tenger színén, és úgy érzi, mintha a művészek ihlették volna a tájat. Aztán ez átcsaphat olyan gondolatokba, hogy mi minden mást csinálhatna a strandolás helyett. Lehet, hogy látszólag belemerül egy könyvbe vagy a szalmakalapja karimája alá rejtőzik, azonban mindig résen van. Flörtölési lehetőségeket keres, felméri a vetélytársakat, figyeli az eseményeket, közben telefonál és tuti, hogy már a wifi kódját is megszerezte. A megjelenésére is sokat ad, úgyhogy biztosan trendi fürdőruhában mutatkozik.

EZ IS ÉRDEKELHET: CSILLAGJEGYEK MANIKŰRJE – ILYEN KÖRÖM ILLIK HOZZÁD

Skorpió

A Skorpió a strandon titokzatos és vonzó, ugyanakkor eszében sincs megszokott strandos tevékenységet folytatni. Nem siet a vízbe, elkerüli a büféket, a napozástól pedig óckodik. Inkább a homokban rejtegetett üzenetekkel próbálja felhívni magára a figyelmet. A vízben úgy úszik, mint egy víz alatti titkosügynök. Titokzatos arckifejezéssel húzódik árnyékos területre, de a hatalmas kalapja és napszemüvege alól mindent alaposan szemmel tart. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy éjszaka a tengerparton sétálgatva a csillagok alatt, misztikus jóslatokat mond az arra járóknak.

Nyilas

A Nyilas a strandon a szabadságot és a kalandot keresi. Egyszerre élvezi a természetet és a társaságot. Nem hagyja ki a lehetőséget a szörfözésre vagy a jetskizésre, és mindig új barátokkal áll össze strandröplabda meccsekhez. Mindig van nála elegendő sör, úgy egy-két rekesznyi, hogy ismerősökkel és ismeretlenekkel beszélgessen és élvezze az életet. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy a nap végén a parton tábortüzet rakjon, és elmesélje a legfantasztikusabb utazási kalandjait.

Bak

A kicsi, elhagyatott strandok kedvelője, de egy nyaraló kertjét még jobban díjazza. Akár medence nélkül is, csak fröccsözéssel és sütögetéssel. De ha már muszáj a strandon lennie, akkor abban a maximum másfél órában, amit ott tud tölteni, a homokvárat úgy építi fel, mintha az egy projektterv lenne. A vízben sem lazít, hanem célirányosan úszkál, mintha egy olimpiai versenyző lenne. Céltudatosság vezérli. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy a vízparton ülve a következő üzleti tervét tervezi meg. Irtózik attól, ha mindenhol leterített törölközőket lát és egy talpalattnyi zöld terület sincs a parton. Ugyanilyen érzékeny a gyerekzsivajra és a vízben való fröcskölésre.

EZ IS ÉRDEKELHET: KI AZ IDEÁLIS LELKI TÁRSAD? – A CSILLAGJEGYED ELÁRULJA

Vízöntő

A Vízöntő a strandon mindig valami új és kreatív tevékenységet talál ki. Homokban állatokat formáz, amikre senki más nem is gondolna, és a vízben lebegve saját vízi show-t tart. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy a homokban új találmányokat tervez, amikkel megváltoztathatja a világot. Csodálja a jelenséget, hogy ennyi ember hogyan képes egész nap a tűző napon feküdni. Mindezt pólóban és rövidnadrágban, a fagyit és jégkrémet evők tömegében. Aztán van, amikor robotpilótára kapcsol, gyermekkori emlékeket hív elő és eszerint strandol, azaz eszik, úszik és alszik.

Halak

A Halak a víz szerelmese. Számára a strandolás egy megunhatatlan élmény, amit egész évben tudna űzni. A szellemi és érzelmi élményekre fókuszál. A homokvárakat művészien díszíti, a vízben úszva elmerül az álmodozásban, a parton az óriási törölközőjére fekszik és szívhez szóló regényeket olvas. Kedvenc elfoglaltsága az, hogy a parton heverészve a felhőket figyeli, és azok alakjából jósolja meg a jövőt. A gyerekek zsibongása sem zavarja, sőt, boldogan nézi őket. Órákon át képes csak heverészni, ezért vigyünk neki frissítőt a hidratáltság érdekében.

nyitókép: Image by cookie_studio on Freepik

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat.
KATTINTS IDE!
Köszönjük!

EZ IS ÉRDEKELHET: