Ki az ideális lelki társad? – a csillagjegyed elárulja

Gondolkozott már azon, hogy vajon az asztrológia segíthet-e meghatározni, melyik csillagjegynek vajon ki a valódi lelki társa?

Nos, a helyzet az, hogy állítólag a rokonlelkeket a csillagok határozzák meg előre a számunkra – felülről.

Most nézzük meg, az egyes csillagjegyeknek ki lehet az ideális lelki társa.

Ez is érdekelhet: 6 LEGERŐSEBB ÁLLATÖV JEL, AMELY MINDENNEL KÉPES MEGBIRKÓZNI – TE KÖZTÜK VAGY?

Kos

Ideális lelki társa a Kosnak egy olyan magabiztos ember, akivel előre haladhat.
A Kos előrelátó és vállalkozó szellemű ember. Ő az első, aki reagál a társadalom legújabb trendjeire és változásaira, magáévá teszi őket és egyszerűen rohan előre. Ezért nincs ideje lassú és ingatag embereket pátyolgatni, akik csak visszahúzzák őt. Ennek a jelnek olyan partnerre van szüksége, aki lépést tart vele és együtt repülhetnek a magasságokba, egészen az eredményekig. Ideális lelki társa az, aki nagyon magabiztos, hisz önmagában, és ami a legfontosabb – kitartó és nem fél kockáztatni.
Potenciális lelki társ: Kos, Oroszlán, Nyilas, Ikrek és Vízöntő.

Bika

Ideális lelki társ a Bikának: hűséges és romantikus ember, aki csak a Bikára néz.
A csillagjegy szülötte nagyon hűséges. Ha már szeret valakit teljes lelkével, élete végéig hű marad. De a Bika pontosan ugyanazt a viselkedést várja el partnerétől is. Ideális lelki társa az, akiben bármilyen élethelyzetben megbízhat. Közvetlen és nyitott személyre van szüksége, nem pedig a bonyolult rejtvények és elmejátékok rajongóira. Nem azért, mert a Bikát ezek nem érdeklik, hanem azért mert erre egy Bikának egyszerűen nincs ideje. A jel képviselője szereti a romantikus természetű embereket.
Lehetséges társ: Rák, Bak, Szűz és Halak.

Ikrek

Ideális lelki társ az Ikreknek egy nagyon okos ember, jó humorérzékkel. Feltétlenül legyen dinamikus és kíváncsi.
Ennek a jegynek a képviselője nagyon válogatós a partner kiválasztásában. Ezért ha már úgy döntött, a választottnak különleges személynek kell lennie. Nem olyan, mint mások, és biztosan nem unalmas! Ideális lelki társa valaki olyan, aki vicces, okos és érdekes, ugyanakkor más, mint az Ikrek, mert a hasonló emberek untatják az Ikreket, és ha unatkozik akkor biztosan tovább áll.
Potenciális lelki társ: Oroszlán, Mérleg, Kos és Vízöntő.

Rák

Ideális lelki társ a Ráknak okos, tapintatos, szeretetteljes és érzéki ember, nagy szívvel.
A Rák maga is hatalmas szívvel rendelkezik. Tudja, hogyan kell szeretni teljes szívvel. De ahhoz, hogy a Rák lelkét el lehessen érni, a társnak is képesnek kell lenni a szeretetre. Ennek a jegynek igazán bölcs emberre van szüksége. Csak ilyen ember tudja meghódítani. Ugyanakkor a társnak gyengédnek és elég szelídnek is lennie kell, hogy a Rák igazán különlegesnek és szeretettnek érezze magát. A Ráknak gondoskodó és határozott partnerre van szüksége.
Lehetséges társ: Skorpió, Bika, Halak és Szűz.

Oroszlán

Ideális lelki társ az Oroszlánnak egy titokzatos és magabiztos ember, aki képes jól ,,kiszolgálni” az Oroszlánt. Ezt a jegyet a magabiztos és önellátó emberek vonzzák, ugyanakkor a nagyon titokzatos embereket is szereti. Az Oroszlánnak szüksége van valakire, aki kész kalandba menni vele, de úgy, hogy közben el tudja viseli a jegy türelmetlenségét is.
Potenciális lelki társ: Ikrek, Mérleg, Nyilas és Kos.

Szűz

Ideális lelki társ a Szűznek egy összetett személyiségű, odaadó ember. Maga a Szűz nem könnyű eset, tehát mellé összetett és kifinomult természetű emberre van szükség – olyanra, mint amilyen egy régi, drága francia bor. Ugyanakkor a partnernek nagyon energikusnak, magabiztosnak és ambiciózusnak is lennie kell. Ha egész nap fekszik a kanapén, és nem tesz semmit, akkor nem is álmodhat a Szűzről. A jel képviselője emellett nagyra értékeli a hűséget és az odaadást, mert maga is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, néha talán túlságosan is.
Lehetséges társ: Skorpió, Bak, Rák és Bika.

Mérleg

Ideális lelki társ a Mérlegnek egy gyönyörű, intelligens és magabiztos ember. Azért, hogy egyezzenek!
A szerelemről a Mérlegnek nagyon határozott elképzelése van, soha nem választ véletlenszerűen, nem elégszik meg kompromisszummal még akkor sem, ha sokáig kell egedül lennie emiatt. A Mérleg lelki társának egyszerre meg kell felelnie a három kritériumnak: megjelenésében vonzónak, okosnak és magabiztosnak kell lennie. Nem kell ennél se több se kevesebb. A jel képviselője szereti azt, ami gyönyörű, ezért a partnerének igazán gyönyörűnek kell lennie. Ezenkívül a Mérleg nagyra értékeli az elmét, mert maga is nagyon intelligens. A,,lassú” gondolkodású emberek unalmassága nagyon zavarja őt. A Mérlegnek szüksége van egy magabiztos emberre, aki meghozza döntést. Imádja azt, aki pontosan tudja, mit akar.
Lehetséges társ: Ikrek, Vízöntő, Nyilas és Oroszlán.

Skorpió

Ideális lelki társ a Skorpiónak az, aki kihívást jelent számára, és nem fél a szenvedélytől. A Skorpió, ha szeret, akkor minden szenvedélyével: mélyen és feltétel nélkül szeret. De szüksége van valakire, aki kihívást jelent számára, és ezzel egyidejűleg el is égeti. Ideális lelki társa egy igazán mély érzésű ember, jó képzelőerővel. Meg kell éreznie Skorpió természetét, de nem szabad felfednie minden kártyáját. Ennek a jelnek a képviselője imádja a titkokat, a miszticizmust, az intrikát.
Lehetséges társ: Halak, Szűz, Bak és Rák.

Nyilas

Ideális lelki társ a Nyilasnak igazán nyitott és szabadságszerető. Olyan valaki, aki nem akarja megváltoztatni a Nyilast. Ennek a jelnek a képviselője jobban értékeli a szabadságot, mint bármi mást. Ő egy ,,macska, aki egyedül sétál”. Ideális lelki társa olyan személy, aki imádja és tudja, hogyan kell szórakozni, aki nagyon nyitott és őszinte. A Nyilasnak nincs szüksége valakire, aki megtanítja viselkedni. Nem szereti, ha kijavítják. Lelki társának támogatnia és szeretnie kell őt, és nem szabad szárnyait megnyesnie.
Lehetséges társ: Oroszlán, Vízöntő, Kos és Mérleg.

Bak

Ideális lelki társ a Baknak egy elegáns ember, aki képes elérni, hogy a Bak rá figyeljen. Ez a jegy rendkívül válogatós a társ kiválasztásában. Számára elfogadhatatlan az a gondolat, hogy a társa nem lelki társ. Ideális partnerének igazán jónak, ,,fajtatisztának” kell lennie, hogy büszke lehessen rá. Nagyon magas intelligenciájú ember számára az ideális, akinek képesnek kell lennie arra, hogy kommunikáljon a Bakkal (vagy inkább meg kell találnia a kulcsát nehéz karakteréhez). És ami a legfontosabb: A Baknak olyan emberre van szüksége, akiben bízhat, akinek lojalitásában soha nem kell kételkednie. 
Potenciális lelki társ: Halak, Bika, Szűz és Skorpió.

Vízöntő

Ideális lelki társ a Vízöntőnek az, aki végtelenül hűséges. Aki vidám, de cinikus. És fontos, hogy tudjon főzni!
A Vízöntő szeret szórakozni és viccelni. Társának bármikor készen kell állnia a legőrültebb kalandokra. Vonzza őt a fekete humor. Ha valaki meg tudja nevettetni a Vízöntőt, annak a zsebében van a szíve. A főzés képessége szintén nagy pluszpont, mert a Vízöntő nagyon szereti a finom ételeket. Potenciális lelki társ: Mérleg, Kos, Ikrek és Nyilas.

Halak

Ideális lelki társ a Halaknak a magabiztos, kreatív és rugalmas gondolkodású ember.
A Halak jegyű ember a saját világában él. Soha nem veszi az életet túl komolyan. Ideális lelki társa az, aki egészséges önbizalommal, vad és kreatív elmével rendelkezik, és képes arra, hogy az átlagoson túl is gondolkodjon. Valójában a Halaknak csak olyan emberre van szüksége, akivel ugyanazt a nyelvet beszélheti. Vagyis olyanra, aki nem olyan, mint mindenki más.
Lehetséges társ: Bak, Skorpió, Rák, Bika.



Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.