Sikeres akarsz lenni? – Csillagjegyed mutatja, hogyan kezdd el a napot!

A reggel a nap legfontosabb része, meghatározza az egész napot. Aki jól kezd, jól is folytat… és sikeresebb lehet.

Ez is érdekelhet: A TÖKÉLETES, AZ URALKODÓNŐ, ESETLEG CICA FELESÉG VAGY? MOST KIDERÜL!

Kosnak sok energiája van, szórakoztató és intelligens. Ugyanakkor hajlamos arra, hogy önző legyen.
Hogyan induljon a Kosnak a reggel?
Próbálj meg egy kicsit kedves lenni, meglepve egy munkatársat, családtagot. Ha foglalkozol a szeretteiddel, ismerősökkel, könnyen megtanulod azt is, hogyan légy kedves saját magaddal is. Ez pedig mindenképp sikeresebbé tesz.

A Bika emberek gyakran makacsok, és nem szeretnek olyan dolgokkal foglalkozni, amivel nem akarnak. 
Hogyan indítsd a reggelt?
Ahelyett, hogy morogsz, mert álmos vagy és nem reggelizel, mert nincs időd, próbálj korábban felkelni, vagy összekészülni előző este, amit lehet. A kis előkészületek megkönnyítik a napot, és velük elkerülheted a rossz hangulatot.

Előfordulhat, hogy az Ikrek valamiért idegesnek érzik magukat, idegesítheti őket a munkájuk, a családjuk, a párjuk vagy a barátaik, és ez befolyásolja a stressz szintjüket.
Ezért van szükséged a fókuszálásra, ezért fontos, hogy a reggeli kis idegességek lenyugodjanak. Írj egy naplóba, kerüld a koffeint, hallgass pihentető zenét . Idegeskedés nélkül.

A Rákok fantáziadúsak és érzelmesek. De bajban vannak, ha hagyják a dolgokat összesűrűsödni maguk körül.
A reggel kezdetének legmegfelelőbb módja, ha egyedül maradsz, kikapcsolod a szociális hálózatokat és a mobiltelefonokat. Meditálj, hallgass zenét vagy élvezd néhány percig a saját társaságod. 

Az Oroszlán általában nagylelkű, megbízható. De lehetnek leereszkedőek és egy kicsit szeszélyesek is, ezek pedig irritálhatják az embereket.
Kezdd a reggeledet azzal, hogy felhívod egy barátodat, rokonodat, hogy meghallgasd amit mondd, vagy te mesélj valamit, anélkül, hogy ítélnél vagy téged ítélnének. Ettől garantáltan jobban fogod érezni magad.

A Szűz emberek hajlamosak nagyon tökéletesnek lenni, aggódnak és elemzik magukat és másokat –  folyamatosan. Ezért reggel kell tenniük valamit, ami boldoggá teszi őket.
Hogy indítsd a napot? Táncolj a kedvenc zenédre, készíts valami igazán finomat reggelire. Mindegy, csak kezdd el valami olyan dologgal a reggelt, ami megmosolyogtat.

A Mérleg számára a legjobb a nap előre megtervezése. Ehhez indítsd el a reggelt egy jó reggelivel, előre tervezd meg a bevásárlást, és a napi ruhákat már este készítsd ki.

A Skorpió emberek erősek és intuitívak, azonban hajlamosak arra, hogy rögeszmések és féltékenyek legyenek.
A legjobb út a nap elindításához?
Vigyázz magadra, hogy nyugodt és fókuszált legyél. Egy gyors, inspiráló olvasás reggeli alatt, rövid séta munka előtt remek kezdés lehet.

A Nyilasok többnyire optimisták és nyitottak. Annak ellenére is, hogy felelőtlen oldaluk is van. Általában találkozókat vagy fontos dátumokat felejtenek el.
Hogyan kezdjed el a napot? 
Egy naptárral, amelybe előző este beleírhatod, és másnap reggel átnézheted, mit is kell tenned a nap folyamán. Így jobban sikerülhet teljesíteni a kötelezettségeket.

Bak jel nagyra törő, praktikus és óvatos. De ő is pesszimista, és nem mindig kezdi a napot a legjobb módon.
Hogyan változtasd meg?
Szánj rá reggel 5 percet, hogy leülj, lélegezz, egyél reggelit, és jegyezd fel, gondold át azokat a dolgokat, amiket értékelsz. Ezek az extra percek teljesen megváltoztatják a napod perspektíváját.

A Vízöntő általában csak megfigyelő és nem kötelezi el magát. Azonban reggelente a Vízöntőnek is szüksége van egy pillanatra, hogy érzelegjen.
Hogyan kell csinálni? 
Indítsd el a napot meditációval vagy  jógával , segít abban, hogy jobban kapcsolódj önmagadhoz és koncentrálj. A nap kezdetén is feltöltődhetsz pozitív energiával ami kitarthat egész nap.

A Halak intuitívak, érzékenyek és fantáziadúsak. De ugyanakkor lehetnek lusták és szellemtelenek.
Indítsd el a reggelt úgy, hogy nem agyalsz túl sokat. Kezdj egy sokkal barátságosabb napot, élj a jelenben anélkül, hogy belevetnéd magad a saját gondolataidba,.
Hallgathatsz zenét vagy olvashatsz a reggeli mellé.


Ha a reggeli rutint személyiségednek megfelelően módosítod, egyszerű, de értelmes szokásokat vezetsz be a napirendedbe, akkor sokkal jobb lesz a napod. Kipróbálod?