Divatos kiegészítők nagyméretű blúzokhoz — hogyan viseljük őket?

A kiegészítők az öltözékünk számára olyanok, mint a hab a tortán — létezhetne nélkülük, csak minek? Az apró részletek nagyon gyakran befolyásolják az egész külcsínt: az ékszer ragyogóvá teheti az arcbőrünket, az öv kiemelheti a darázsderekunkat, a selymes sál pedig eleganciát kölcsönöz a megjelenésünknek. A molett hölgyek esetében a kiegészítők stratégiai szerepet is játszhatnak — elvonják a figyelmet az adott esetben komplexusokat okozó testrészeinktől, formásabbá teszik az alakunkat vagy szexibbé a kisugárzásunkat. Divatos tartozékokkal nagyon ötletesen kiegészíthetjük a különböző plus size blúzokat tartalmazó szetteket, izgalmasabbá téve az akár leghétköznapibb ruházatot és kifejezve egyedi stílusunkat.

Alább szponzorált tartalmat olvashattok.

Látszólag apróságok

Úgy tűnhetne, hogy egy táska, sál vagy öv teljesen külön életet él és nem is tartozik a kreációnkhoz. Semmi sem esik távolabb az igazságtól! A gondosan megválasztott, blúzunk színével összehangolt vagy éppen kontrasztban álló kézi vagy pántos táska nemcsak praktikus, hanem szemet gyönyörködtető és lebilincselő is lehet. Ügyelnünk kell arra, hogy megfelelően igazítsuk a táska választásunkat az alkalomhoz és a szett többi részéhez: üzleti találkozóra viselt, formális kosztümhöz tökéletesen beválik egy bőrszerű aktatáska, a szoknyával összeállított, flitteres blúz fényét hangsúlyosabbá teheti a lakkozott kuplungtáska, a feneketlen, steppelt válltáska pedig nem egyszer megmenti a hétköznapjainkat.

Az MDR24 webáruházban megtalálhatjuk a hatalmas választékot alkotó, különböző színekben és mintázatokban elérhető nagyméretű blúzok, tunikák mellett, az ezekhez tökéletesen illő divatos táskákat is!— érdemes átnézni az üzlet blúz, tunika részlegét és a tartozékoknak szánt menüpontját egyaránt.

Figyelemfelkeltő és ragyogó

A következő kiegészítő, amely teljes mértékben megváltoztathatja a megjelenésünket és remekül összeillik plus size blúzzal, az öv. A megfelelő helyen, azaz a derék magasságban összefogott blúz egyszerűen jobban áll, sokkal nőiesebben néz ki; az arányok előnyösebbé válnak, a vonalak pedig finomabbak és kiemelődnek a teltkarcsúbb alak szépségei. A karcsúsító effektuson túl, a díszes csattal ellátott övek, amelyek között szintén válogathatunk az MDR24-nél, klasszikus és időtlen kreációkat hoznak létre, csökkentve a redőink láthatóságát és megszikráztatják a megjelenésünket.

Varázsold mássá mindennapi megjelenésed!

Abban az esetben pedig, ha bővíteni szeretnénk a kedvenc plus size blúzaink palettáját, mindössze néhány különleges sálba és kendőbe kell befektetnünk (ráadásul nem is sokat, ugyanis az MDR24 kínálata pénztárcabarát, tükrözi a termékek valódi, magas minőségét).

A mintás, választékosabb szabású blúz és az intenzív színű, sima sál, kifejezetten elegáns, nem banális párosítás.

Az egyszínű, díszes blúzzal összekomponált pöttyös, virágos vagy kockás kendő izgalmas csavart képez az egész öltözéket nézve. A divatos kiegészítők blúzokkal való viselésében nincsenek szabályok — a legfontosabb irányadó és egyetlen korlátunk a fantáziánk. Merjünk tehát egyre izgalmasabb, nem hétköznapi kreációkat keresni, s így nyílnak majd meg előttünk a divatstílusok újabb kapui!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.