Sneakerek divatos nőknek – viselhetőek ruhával?

A sneaker férfi változatai mellett bőséggel megtalálhatóak a piacon a kifejezetten hölgyek számára készült különféle modellek is. Az ezekre jellemző feminin árnyalatok és különleges formatervezés pedig valóban egyedi megjelenést kölcsönöz számukra. Azonban sok hölgy még mindig ódzkodik ezen lábbeliktől, hiszen a sneakerekről azonnal a sportos viseletek vagy legfeljebb a különféle farmernadrágok társasága jut eszünkbe. Pedig érdemes lehet kicsit más perspektívából tekintenünk ezekre a lábbelikre.

Alább szponzorált tartalmat olvashattok

Sneakerek ruhával – kirívó kombináció vagy a divatvilág új csodája?

Nos, a kérdést mérlegre állítva azt kell mondanunk, hogy egyik sem. Az új generációk ugyanis az utóbbi években igencsak sokat lazítottak a régi, merev dresszkódok által előírt szabályokon. A sneakerek pedig hangsúlyosan nagy szerepet kaptak ebben. Ez a fiatalos viselet ugyanis már rendkívül népszerűnek számít az elegánsabb körökben is. Nem véletlen tehát, hogy számtalan olyan, a sportos elegancia jegyében összeállított szettel találkozhatunk, amely például ezen lábbeliket párosítja akár egy ízléses zakóval vagy öltönnyel.

Azonban ez nem csak a sneaker cipő férfi modelljeire igaz, hiszen a hölgyek esetében sem más a helyzet. Manapság ugyanis akár az irodákban is láthatunk olyan hölgyeket, akik elegáns kosztümjük mellé sneakert viselnek. Tehát egyáltalán nem ördögtől való ruha mellé ilyen lábbelit választanunk. Egy ilyen kombináció ugyanis nem csupán modern, fiatalos megjelenést képes kölcsönözni számunkra, de rendkívül kényelmes viseletet is garantál a mindennapok során – feltéve, ha a megfelelő sneakert választjuk hozzá.

Milyen sneakert válasszunk ruha mellé?

Ha szeretnénk stílusosan viselni kedvenc lábbelinket ruha mellé, akkor viszont nem árt odafigyelnünk néhány dologra. Míg egy stílusos sneaker valóban mutatós viseletet adhat ki ruhával kombinálva, addig a rosszul megválasztott modellek rendkívül bizarr megjelenést nyújthatnak ilyen összeállításban. Érdemes tehát először is szót ejtenünk az adott lábbeli színárnyalatának kiválasztásáról. Ruha mellé ugyanis érdemes kerülnünk a sportcipőkre jellemző klasszikus, többszínű változatokat. Ilyenkor a legjobb, ha olyan homogén árnyalatokban pompázó modelleket választunk, amelyek kellően visszafogott megjelenéssel rendelkeznek.

Például az elegáns, fehér, fekete vagy esetleg rózsaszín modellek nagyszerűen párosíthatóak a legtöbb ruhával. A fehér sneakerek azonban ezek között is kiemelkedőnek számítanak, hiszen letisztult, kifinomult megjelenésük révén akár az alkalmibb ruhák mellé is remekül viselhetőek. Ezen túl a cipő anyaga is rendkívül sokat számít. Míg a bőrből készült darabok kellően kifinomultak az ilyen nőies összeállításokhoz is, addig a textil modellek között nézelődve kevésbé találunk majd erre alkalmas lábbeliket.

A formatervezést illetően pedig mindenképp érdemes kerülnünk az extravagáns változatokat. Ezek alapján azonban könnyen megtalálhatjuk a kedvenc ruhánkhoz leginkább passzoló női sneakereket. Ha pedig nincs ötletünk, honnan érdemes beszereznünk lábbelinket, akkor mindenképp érdemes lehet körülnéznünk a CCC kínálatában. Itt ugyanis rendkívül széles választékkal találkozhatunk a női sneakereket illetően. A CCC által kínált darabokat pedig egyszerűen beszerezhetjük áruházaikban és weboldalukon is.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.