Mi a te alfa tulajdonságod, ami igazán erőssé tesz? A csillagjegyed elárulja!

Az alfa nő domináns, önálló nő, aki bátran éli az életét, önazonosan és elégedetten, és csak ritkán szorul segítségre. Érzelmileg erős, gyakran az élet számos területén sikeres, és ami a legfontosabb, soha nem engedi, hogy mások lenyomják.

Ha mélyen magunkba nézünk, mi mindannyian szeretnénk legalább néha alfa nők lenni. És ez nem is lehetetlen, hiszen mindannyiunknak vannak olyan tulajdonságai, amik igazán erőssé, alfává tesznek – még akkor is, ha ezt sokszor mi magunk sem hisszük el.

De vajon melyik csillagjegynek mi ez a szuper tulajdonsága?

Kos

A Kos bátorságával senki nem versenyezhet. Azt teszi, amit tenni akar, és soha nem fél szembenézni semmilyen erővel, hogy elérje a céljait és valóra váltsa az álmait. Lehet, hogy a Kosnak sok hibája van, de a gyávaság nem tartozik ezek közé.

Bika

A Bika nagy erőssége, hogy képes mindenkiről gondoskodni maga körül. Teljesen mindegy, hogy a barátairól, a párjáról vagy a családjáról beszélünk – szó szerint készen áll meghalni a szeretteiért. Megvédi őket, és pajzsként szolgál a világ kegyetlenségei ellen.

Ikrek

Az Ikrek legerősebb tulajdonsága a végtelen kitartása. Ő aztán soha nem adja fel. Soha nem engedi el a céljait, és soha nem fordít hátat a hozzá közel állóknak. Az Ikreknek nem számít, mit csinál az, akit szeret, soha nem hagyja cserben.

Rák

Egyesek azt mondhatják, hogy az érzékenység a gyengesége, de az igazság az, hogy a Rák lágy szíve a legnagyobb erőssége. Ő ugyanis nem ismeri az önzést, mindenki iránt részvéttel van, az együttérzése sosem hagyja el. A Rák mélyérzésű és empatikus, és ezek a tiszta tulajddonságai teszik igazán alfává.

Oroszlán

Ha az Oroszlán nőről van szó, az ambíciót kell megemlíteni, mint azt a tulajdonságot, ami alfává teszi őt. Ő az, aki soha nem elégszik meg azzal, hogy a második legyen. Nem számít, mibe fog bele, mindig arra vágyik, hogy a legjobb legyen. Soha nem fogadja el a kudarcot.

Szűz

A Szűz erőssége az, hogy képes maga körül minden hibát, gondot megoldani. Képes gyógyítani is, főleg az emberek lelkét. A sajátját is. Mindig megtalálja a módját, hogy ha bánat éri, feldolgozza, felálljon és újult erővel menjen tovább.

EZ IS ÉRDEKELHET: HOGYAN VISELKEDNEK A CSILLAGJEGYEK EGY VESZEKEDÉSBEN?

Mérleg

A Mérleg alfa tulajdonsága a függetlensége. Nem arról van szó, hogy magányos, inkább arról, hogy tudja, bármit meg tud csinálni egyedül is, anélkül, hogy valaki mellette lenne. Tökéletesen tisztában van vele, hogy teljes egyéniség egyedül is, akinek nincs szüksége senki kezére, hogy végigvezesse az életen.

Skorpió

A Skorpió legerősebb tulajdonsága a hűsége. Önmagához, másokhoz és az elveihez. A Skorpió mindig tudja, mit akar, és soha nem hajlandó megelégedni kevesebbel.

Nyilas

A Nyilas alfa ereje az, hogy született vezető. Olyan karizmája van, ami miatt mindig mindenki odafigyel rá és követi, mert mindig mindenki úgy érzi, a Nyilas pontosan tudja, mit csinál. Ez igazi hatalom, de egyben hatalmas felelősség is.

Bak

A Bakot az önbizalma teszi igazi alfa nővé. Bármilyenek legyenek is a körülmények, ő mindig hisz önmagában és a képességeiben. Ez nem azt jelenti, hogy nagyképű vagy elbizakodott, egyszerűen csak tökéletesen tudja, mennyit ér.

Vízöntő

A méltóság a Vízöntő legerősebb alfa tulajdonsága. Soha nem engedi, hogy bárki lerombolja a méltóságát, így nem is bocsát meg azoknak, akik megpróbálják lenyomni. Ez a rendíthetetlen tulajdonsága sok könnyet okoz neki, ennek ellenére soha nem fordít hátat az elveinek.

Halak

Lehet, hogy az emberek szelíd léleknek tekintik a Halak csillagjegyű nőt (ami nem áll távol az igazságtól), de amit első látásra nem látnak, az a kitartása. Nem számít, mi történik vele, mindig megtalálja a módját, hogy megőrizze optimizmusát és felépüljön. Semmi és senki nem tudja eltéríteni a terveitől, és még ha meg is próbálják, erősebben tér vissza.

Street fashion photo created by lookstudio – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET: