Ha azt akarod, hogy újra beléd szeressek

Túl régóta vagyunk együtt, már nem úgy ölelsz, mint régen. Bár tudom, hogy szeretsz, mégis valahogy minden olyan monoton és üres. Szeretném, ha újra felizzana a tűz köztünk. És ezúttal nem csak én tennék ennek érdekében, hanem te is!

Na jó, azért adok hozzá némi segítséget.

Mikor együtt vagyunk, érints meg minél többször. Ha kijössz a konyhába utánam, lehelj arcomra egy csókot vagy érintsd meg a vállam. Simogasd meg arcom, fogd meg a kezem a négy fal közt is. Ne csak a nagyközönség előtt mutasd mások felé, hogy mi összetartozunk, hanem fejezd ki felém is!

Ne húzódj el tőlem éjszaka az ágy másik végébe. Fordíthatsz nekem hátat – ha muszáj – de legalább érjenek össze hátaink vagy lábaink. Ha az ágy másik felén vagy, olyan érzésem van, mintha szakadék tátongana köztünk. Hiába egy a fekhelyünk, ha a szívünk külön.

Mutasd ki hogy hálás vagy mindazért, amit teszek érted.

Hogy akkor is főzök, mikor későn érek haza túlóra után, s majd összeesem. Olykor-olykor egy virágnak is örülnék, csak úgy, minden alkalom nélkül. Mert az, hogy névnapra és szülinapra kapok kiszámítható, bár ettől függetlenül örülök neki akkor is.

Csókolj, csókolj, minél többször.

Ne csak puszit lehelj a számra, hanem úgy érints meg ajkaiddal, ahogy az a nagykönyvben megvan írva. Tudod, olyan vágykeltőn, hogy érezzem, nem csak egy szeretetre méltó ember vagyok számodra, hanem a párod is. Akit kívánsz és akarsz, akkor is, ha fáradt vagy.

Időről-időre próbálj ki velem új dolgokat. Nemcsak az ágyban! Hanem hobbit is kereshetnénk, ami mindkettőnk számára feltöltődést ad. Nem kell, hogy állandóan együtt legyünk, de legyen néhány tevékenység, amit kettesben is tudunk űzni. S ne csak azt várd, hogy én találjam ki, mi legyen a következő lépés.

Bókolj, mikor új frizurám van és kicsípem magam egy találkozóra. Hiszen én is szoktalak dicsérni, amikor komolyan gondolom. Nem kell hazudni, de ha valamit jól csinálok vagy tetszik rajtam, annak adj hangot.

Hogy legyen önbizalmam és tudjam, figyelsz rám még mindig.

Lepj meg olykor azzal, hogy azt mondod, ne főzzek, inkább elviszel egy étterembe. Hogy ne csináljak programot hétvégére, mert befizettél kettőnket egy wellness hétvégére. Vagy csak vedd elő a masszás olajat és egy hosszú nap után, jelentsd ki, most te masszírozol meg engem. S persze én is megfoglak téged cserébe…

Flörtölj velem, szöveges üzenetbe és személyesen is. Néha jól esne, ha úgy tennénk, mintha csak most ismerkednénk. Mert tudod, igaz, már rég meghódítottál, de attól a tüzet még életben is kell tartani.

S ez sokkal keményebb munka, mint valaki újat felcsípni a sarki bisztróban…

EZ IS ÉRDEKELHET:

1 Hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.