Időtlen darabok a ruhatáradban, amik sosem mennek ki a divatból

Körülöttünk a trendek villámgyorsan változnak, a divat változik, és ez a folytonos változás jogossá teszi a kérdést: érdemes-e befektetni olyan trendi darabokba, amik csak rövid ideig hordhatók?

Nos, egy-egy divatos darab sosem árt, de az tény, hogy vagyonokat nem érdemes egy futó hóbortra költeni. A ruhatárat azonban időtlen darabokkal is frissíthetjük. Ha a pénzügyi lehetőségek szűkösek, a divatdarabok helyett költsünk inkább egy-egy időtlen, örökké divatos darabra.

Ilyen például:

Az ing
A fehér ropogósra vasalt ing soha nem rossz választás. Van egy színes nadrág a szekrényben? Párosítsuk vele! Hosszú szoknyához is remekül állhat. Divatkatasztrófa nem történhet, ha a megbízható fehér inget hordjuk. Akár még kísérletezhetünk is azzal, hogy kitűrve vagy betűrve, vagy valamivel kombinálva mutat-e rajtunk jobban. Mellé biztosan nem lövünk ezzel a választással.

Klasszikus farmer
Egy megbízható kék farmer mindenhez passzol. Magas sarkú cipő? Sportcipő? Egy aranyos vastag kötött pulóver? Mindegy. A kék farmer a legtöbb ember számára egy tökéletes választás. Szinte bármilyen alkalommal, bármivel felvehető, és sosem megy ki a divatból, így mindenképpen ott a helye a ruhatárban.

Magas sarkú cipő
Egy elegáns magas sarkú cipő épp úgy szükséges egy nő ruhatárába, mint az a bizonyos kis fekete ruha. Gondoljunk csak bele, már a tartás is más magasabb sarkakon. Magabiztosságot és szépséget kölcsönöz viselőjének.

Kardigánok
A vékony kasmírtól a tartós pamuton át a nehéz gyapjúig bármelyikből készülhet egy kardigán, ami tökéletesen megfelel az igényeinknek, alkalomtól vagy évszaktól függetlenül. A kardigánok azért szuperek, mert úgy alakíthatók, ahogyan szeretnénk. Ügyeljünk arra, hogy többféle szabást, szövetet és fazont válasszunk, így lesz miből válogatni. A hosszú kardigán szuper lehet egy legging mellé vagy vékony farmernadrággal. Kifinomult megjelenéshez a kardigánt kössük a vállunkra. Sok esetben a kardigán praktikusabb, mint egy pulóver, mert vékonyabb, ezért könnyebb a derékra vagy a vállra kötni, ha túl meleg lesz.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.