Mondd, hogy engem akarsz

Kérlek, szeress teljesen, igazán, vagy inkább ne szeress egyáltalán. Ne hitegess, ne ámíts, ne húzd el előttem a mézesmadzagot a szerelemről, ne hitesd el velem, hogy itt vagy, velem vagy, miközben nem akarsz belőlem mást, csak a testem.

Ne mondd, hogy elég, ha forró az ágyunk, hogy az intimitás ugyanaz, mint az érzelmek, ne akard nekem bizonyítani, hogy elég a vágy. Sosem lesz elég.

Én arra vágyom, hogy ne csak a tested ismerje az én testem vágyait, hanem a lelked is pontosan tudja, mit akar a szívem.

Kérlek, mondd meg, ha engem akarsz. Mondd úgy, hogy el tudjam hinni, mondd úgy, hogy ne szorítsa kétség a szívemet. Ne csak azt hajtogasd, hogy megőrülsz értem, és állandóan éget a vágy. Nézz a szemembe, és inkább azt mondd, szeretsz. Csak így, egyszerűen. Húzz szorosan magadhoz, ölelj erősen és hitesd el velem, hogy én vagyok az első gondolatod reggel, és az utolsó este.

Mondd, hogy szeretsz, vagy engedj el.

Engedj el, mert ha nem tudsz igazán szeretni, nem tudsz többet adni nekem, mint forró éjszakákat, nem vagyunk egymáshoz valók. Engedj el, mert a testiség nekem már rég nem elég, mert én többre vágyom.

Mondd, hogy engem akarsz, mindenestől, igazán, vagy mondj búcsút és engedj el.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.