A csillagjegyek titkos pontja, ahol leginkább szeretik az érintést

Minden csillagjegynek megvan az a pont a testén, amit a legjobban szeret, ha megérintenek. Vannak olyanok, akik élvezik nagyon, ha a hajukkal játszanak, mások azt szeretik, ha a nyakukat csókolják, és vannak, akik attól indulnak be, ha a hátukat simogatják.

De vajon melyik csillagjegynek melyik pontja a legérzékenyebb?

Kos – arc, haj, fejbőr

A Kost az teszi végtelenül elégedetté, ha a fejbőrét masszírozzák. Ez nem csak pihenni segít neki, de izgatja is. Meg akarod hódítani a Kost? Túrj a hajába, futtasd végig az ujjaid a fejbőrén, és remegni fog a karodban.

Bika – nyak

Ha Bika a partnered, és örömhöz akarod juttatni, nincs más dolgod, mint az, hogy ujjheggyel  megcirógatod a nyakát, gyengéden vagy nem is annyira gyengéden megcsókolod – ezen a területen érintve a Bika hihetetlen intenzív örömhöz juttatható.

Ikrek – kéz

Az Ikrek erősen reagálnak a kezük megérintésére. Azok, akik e jegyben születtek egy tenyérmasszázst és egy kis csiklandozást nagyon fognak értékelni, ezt ne feledd, ha Ikrekkel randevúzol.

Rák – a mellkas területe

A Rákok érzékenyek a mellkasuk érintésére. Mindent szeretnek: masszázst, csókokat, és még egy könnyű harapást is. A mellbimbó érintése hihetetlen izgalomba hozza őket. Ne fogd hát vissza magad, szerezz örömöt partnerednek.

Oroszlán – váll és hát

Az Oroszlánok igazi macskák, dorombolnak, ha megérintik a hátukat. Nem csoda, hogy imádják az érzéki és mély masszázst. Ha az ujjhegyek a gerincük mentén táncolnak, ez erőteljesen növeli az Oroszlánok endorfin szintjét.

woman-3287951_640.jpg

Szűz – derék és has

Szeretnéd felizgatni a Szűzet? Érintsd meg a hasát. Ha megérinted ezt a testrészt, biztosan sikerül gyorsan izgalmi állapotba hoznod. Ha mellé még a derekát is megcsókolod, biztos lehetsz abban, hogy a Szűz nem marad mozdulatlan és érzéketlen.

Mérleg – lapocka

A gyengéd masszázs az említett helyen nagyon kellemes a Mérleg számára. És ha elkezded pluszban egy kicsit  karcolni a bőrt ezen a területen, akkor biztosan el fogod érni nála a kívánt eredményt!

Skorpió – a legintimebb terület

Természetesen a legtöbbünk erre az érintésre izzik fel, de ez a legjobban a Skorpió példáján látható. A legtöbb erogén zónája a test leghíresebb részén helyezkedik el, így a jegyben születettek hihetetlenül érzékenyek a legkisebb érintésre is.

EZ IS ÉRDEKELHET: AMIT EL KELL ENGEDNED A CSILLAGJEGYED SZERINT, HOGY BOLDOG LEHESS

Nyilas – csípő, combok

Fel akarod izgatni a Nyilast? Akkor összpontosíts a csípőjére. A Nyilas ezen a kevésbé ismert erogén zónán  érzékeny a leginkább az érintésre, csókra és masszázsra. Óvatosan simítsd végig a comb belső oldalát, és azonnal észreveszed, hogy egyre nehezebb lesz ellenállnia a kísértésnek!

Bak – térd és láb

Ez az általában elhanyagolt terület nagyon érzékeny bármilyen stimulációra. Simíts végig a kezeddel a szeretett személy lábán, elidőzve a térdhajlatnál, és a Bak azonnal reagálni fog.

Vízöntő – boka, vádlik

Kevés ember tudja, hogy a Vízöntőnek tetszik, amikor megérintik a bokáját vagy a vádliját. Ha szeretnéd elcsábítani a Vízöntőt, ezeken a területeken izgasd, és a hatás nem marad el.

Halak – láb

A Halak izgalmának kulcsa a lábukban van elrejtve. Masszírozd meg a lábát, valószínűleg nem fogja elutasítani. Játssz az ujjaival, dörzsöld a lábszárát, és a Halak nagyon izgatott lesz.

EZ IS ÉRDEKELHET: 5 CSILLAGJEGY, AKINÉL NINCS BOCSÁNAT