Ennek a három csillagjegynek a szülötteit veszik feleségül leggyakrabban a férfiak – köztük vagy?

Azt mondják, hogy vannak nők, akikkel a férfiak szenvedélyes pillanatokat élnek át, míg másokat feleségül vesznek. Vajon tényleg így van? Részben talán igen. A férfi kezdetben szeretőnek, szexuális tárgynak tekinti a nőt, majd csak egy idő után gyermekei anyjának. Ez az oka annak, hogy a párok nagy százaléka több hónapos vagy éves randevúzás után szakít.

Stabilabbak azok a párok, ahol a férfi a nőt gyermekei anyjának és a családi tűzhely őrzőjének tekinti.

A leginkább családorientált nők a Rák jegy képviselői.

Szeretnek főzni, kényelmet teremteni, gyereket nevelni, és várják haza a férjüket a munkából. Ők a klasszikus értelemben vett feleségek és anyák. Tudják, hogyan kell megteremteni és megtartani az otthon melegét, és hogyan kell gondoskodni férjükről és gyermekeikről.

Melyik csillagjegyű férfiból milyen férj válik?

A második helyen a Nyilas nők állnak, az élet velük korántsem unalmas.

Olyan férfiak választják őket, akik szeretik az utazást, a bulikat és az érdekes találkozókat. A Nyilas nők érdekes és eseménydús életet biztosítanak párjuknak, családjuknak. Jól kijönnek a különböző nemzetiségű és vallású férfiakkal. Örömmel mélyednek el férjük családjának kultúrájában és életében, és támogatják férjük családjának hagyományait.

A harmadik helyen álló Szűzek türelmesek és bölcsek.

Olyan férfiak választják őket, akiknek támogatásra van szükségük. Nagyon ritkán viselkednek hisztérikusan vagy botrányosan, higgadtságuk sok férfit magával ragad. A Szűzek nagy figyelmet fordítanak az egészségre és az oktatásra, így akik mellettük élnek biztosan nem maradnak tudatlanok. Igazi férfiak nőnek fel mellettük.

nyitókép: Csajok háborúja c. film