Hé lány, légy kicsit önző!

Nem érted…
Ez van, nincs mit szépíteni, egyszerűen nem érted, mi a baj veled. Körülnézel, és azt látod, körülötted minden barátod párkapcsolatban él, te pedig még mindig egyedülálló vagy. Miért?

Hiszen az életedben minden rendben van…

Vannak barátaid, akik számíthatnak rád, vállad mindig könnypárna, kezed segítséget nyújtó kéz ha kell, vígasz vagy és titkok őrzője, aki senkit nem hagy cserben. Igen, vannak barátaid, akik szívből szeretnek téged.
Te vagy a lány, akinek mosolya megvilágítja a teret, akinek mindenki örül, ha érkezik. Nagylelkű vagy és kedves az idegenekkel is, észreveszed a rászorulókat, támogatod az elesetteket. A lány vagy, akinek hatalmas a szíve, és bátran ki is tárja a világ felé – hogy lehet, hogy a szerelem mégsem talál rád?

Igen, bár látszólag minden rendben van veled, egy dolog mégis elkerül: a tartós kapcsolat.

Erős, független és szép vagy. Nem veszed az életedet túl komolyan, gyakran viccelődsz is saját magadon. Ha szeretsz valakit teljes szeretetedet neki adod. Nézed a mosolyát, örülsz, ha örül, és a saját szeretetedért semmit nem kérsz cserébe.

Hé lány… talán éppen ez a gond!

Talán épp itt lenne az ideje, hogy végre önző legyél és a saját igényeiddel is foglalkozz.

Talán itt az ideje, hogy észrevedd, milyen szép vagy, és ne állj mindig félre. Ne becsüld alá magad! Légy merész, vállalj kockázatot, követelj tiszteletet. Megérdemled a figyelmet! 

Ne elégedj meg a morzsákkal, tekintsd magad főnyereménynek, hiszen az vagy! Értékes vagy!

Vedd végre észre, és akkor minden rendben lesz.

EZ IS ÉRDEKELHET: UGYE TUDOD, HOGY TE IS SZÉP VAGY?


Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.