Hihetetlen fogyások a sztársávban

Ha valakinek sikerül sok kilótól megszabadulni, az mindenképpen tiszteletre méltó – akár civil, akár sztár az, aki megküzd a kilókkal.

Persze a celebjeink fogyása sokkal több mindenkinek szemet szúr, így a változás még nagyobb hangsúlyt kap.

Körülnéztünk kicsit, ki adott le sokat az utóbbi 1-2 évben – és hogy néz ki most:

Király Linda döbbenetes átalakuláson ment keresztül. Hormonfelborulás, pajzsmirigyérték-felborulás, inzulinrezisztencia, volt nála minden, aztán átesett egy műtéten, ami után is kőkeményen dolgozott azért, hogy most ilyen csodálatos formában legyen. Heti öt-hat edzés, diéta látványos átalakulást eredményezett. Gratulálunk!

Cseke Katinkáról a facebook-on számtalan friss kép van, ami megmutatja, micsoda szuper formába hozta magát a színésznő. Azért már ez a 2018-as kép is bomba alakot mutat.

Kandász Andrea az Ázsia Expressz alatt dobta le a kilókat. 16 kg-mal lett kevesebb, mint előtte. Hiába, az a sok futás, megtette a dolgát.

Singh Vikiről 10 kg futott le, ez nem olyan látványos ugyan, mert Viki előtte is dögös volt, de most igazán csúcs formában van.

Adele is hihetetlenül átalakult az elmúlt években. Természetesen nála a válás is közre játszott, de az biztos, hogy állati jól néz ki.

Mariah Carey se panaszkodhat. 22 kg súlyfeleslegtől sikerült 2019 nyarára megszabadulnia. Nem rossz, nem rossz!