5 város a nagyvilágban, ahol rátalálhatsz a szerelemre

Az utazás sok kalandot és felejthetetlen perceket kínál. Gondoljunk csak bele: kikerülhetünk a napi rutinból, a mindennapos körforgásból, új élményekkel gazdagodhatunk, új helyeket, szokásokat ismerhetünk meg, rengeteg új emberrel találkozhatunk szerte a világon. Barátságok kezdődhetnek a repülőtéren, repülőgépen, az egész utazás során bármikor. 

Vegyünk sorra most 5 olyan úti célt, ahol halmozódik a ,,varázslat”, ahol valamiért minden álom valóra válhat. Ahol talán találkozhatunk a lelki társunkkal, vagy a nagy szerelemmel.

Ez is érdekelhet: A NÍLUS ORSZÁGA – EGYIPTOM

Párizs
Franciaország fővárosa híres hely. Egyesek ezt a várost tartják a bolygó legromantikusabb pontjának. Sok pár talált már itt egymásra, sok szerelem szövődött már ennek a városnak a macskakövein, vagy a Szajna partján. Számos olyan étterem, amelyekben a legjobb borok és a legfinomabb ételek kaphatók, épp Párizsban található. 
Párizs – a szerelmesek városa, mindenképpen kötelező cél annak, aki a társát keresi.

Buenos Aires
Argentína színes, fényes, vibráló és élettel teli, aminek épp úgy érzései vannak, mint neked. Ha ott jársz, biztosan beleszeretsz a városba. S ezt a szerelmet miért ne kombinálhatnád egy másik, friss szerelemmel valaki iránt, akivel végigtangózod az éjszakákat? Buenos Aires tele van párokkal, akik egész éjjel tangót táncolnak. Csatlakozz hozzájuk te is!
Ugye nem hagyod ki a lehetőséget, ha arra jársz?

Prága
Nincs semmi csodálatosabb, mint a Csehország fővárosa. Prágában az építészet bámulatos, az egész várost körbelengi valami olyan bűbáj, ami arra ösztönzi az utazókat, hogy az év minden szakában meglátogassák az öreg európai fővárost. Prága hihetetlenül vonzó egész évben, az emberek pedig nagyon barátságosak, így könnyen lehet, hogy épp ott járva találkozol valakivel, aki meghatározó személy lesz az életedben.

Fokváros
Gondolnád, hogy jövendőbelid talán Fokvárosban vár rád? Ugye nem? Pedig tulajdonképpen ez sem lehetetlen. Valójában soha nem tudhatod, hol található a szerelem. Fokváros lehet egy olyan hely, ahol lakozhat. Találni valaki különlegeset Fokvárosban viszonylag egyszerű. Azon a helyen megvan minden, amire szükség lehet egy romantikus találkozáshoz: hangulat, bor, étel és tucatnyi szuper hely.

Velence
Olaszországban alig lehet elkerülni a szerelmet. A helyi emberek, éppúgy a nők is, mint a férfiak, szenvedélyesek, és úgy fognak bánni veled, mintha a legkülönlegesebb ember lennél a világon. Velencében a légkör valóban egyedi, és a lelki társad vagy a nagy szerelemet nagyon könnyen meg fogod találni.

(via)

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.