7 nagy szépségtitok az isteni Audrey Hepburn-től

Minden nap kapunk a médiából, a netről, a barátnőktől és a szakemberektől jobbnál jobb tanácsokat arra nézve, mit tehetünk azért, hogy szépek, fiatalosak, fittek maradhassunk, hogy versenyt futhassunk az idővel, és néha legyőzhessük.

Ezek közül a tanácsok közül néhányra legyintünk, másokat meghallgatunk, és akad olyan is, amit megfogadunk és betartunk.

Most mi is hoztunk 7 szépségtitkot egy ízig-vérig nőtől, Audrey Hepburn-től.


Igyál sok vizet!
Barátai és ismerősei szerint Hepburn mindig rengeteg vizet fogyasztott, emelett sosem hanyagolta el a zöldségeket és gyümölcsöket. Ez volt az egyik nagy erőssége.
Tisztítsd a tested rendszeresen!
Havonta egyszer Audrey méregtelenítő napot tartott; ilyenkor nem fogyasztott semmi mást, csak vizet, tejterméket, zöldséget és gyümölcsöt. Ez segített neki mindig regenerálni a szervezetét, helyreállítani a bioritmusát.
Fogyassz burgonyát!
Talán származásának volt köszönhető, de Audrey Hepburn soha, de soha nem hagyta ki az étrendjéből a burgonyát. Esküdött rá!
Tartózkodj rendszeresen friss levegőn!
Mikor a színésznőt megkérdezték, mi az a napi rutin, amit minden nap megtesz a szépségéért és egészségéért, ő mindig azt felelte:

Helyes testtartás:
Hepburn balettozott, s egy balett-táncos minden nap gyakorol – a tánc a vérévé válik, akárcsak a helyes testtartás. Audrey Hepburn mindig egyenesen tartotta a hátát a színpadon, az utcán, bárhol.
Minimalista, természetes smink:
A színésznő a kifinomultságot, klasszicizmust tartotta a sminkben szem előtt, a minimális, természetesnek ható sminkre esküdött.
Minden nap egy csepp boldogság!
Audrey tudott örülni egy-egy apróságnak is: egy piacon vásárolt csecsebecsének, egy új receptnek, egy szép virágnak. Még halálos ágyán is optimista volt, s arról beszélt, ha jobban lesz, elutazik a szépséges Ausztráliába.

2006-ban, halála után a világ legszebb nőjének választották Audrey Hepburn-t. Érdemes odafigyelnünk tanácsaira!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.