A Nyilas valóra válthatja álmait, a Skorpió növelheti bevételeit – heti horoszkóp 04.08.-04.14-ig

Ez a hét is számtalan fordulatot hozhat, van, akinek a türelmet kell gyakorolni, másoknak nem ártana lépni végre!

Lássuk, kinek mit hoz a hét:

Kos: Nehezen feldolgozható érzelmekkel kell szembenézned ezen a héten, beleértve, de nem kizárólagosan a haragot, az irritációt, a becsvágyat és a frusztrációt. Az, hogy hogyan kezeled ezeket az érzelmeket, lényegesen fontosabb, mint azok az apróságok, amelyek ezen a héten kiváltják őket. Ennek ellenére nem csak negatívum vár. Most előkészítheted hosszú távú céljaidat. Váratlan lehetőségek és személyes fejlődés vár. Elkötelezettséged és szorgalmad most végre meghozza gyümölcsét.
Otthon ez a hét arra ösztönöz, hogy az érzelmi kapcsolatokat és az intimitást helyezd előtérbe. Igyekszel tartalmas beszélgetéseket folytatni, és közös pillanatokat átélni pároddal.
Ha egyedülálló vagy, ezen a héten legyél nyitott és türelmes, mert az igaz szerelemnek időbe telik, míg kivirágzik.

Heti üzenet: Nézz szembe az érzelmeiddel!

Bika: Lehet, hogy a dolgok mostanában nem mentek tökéletesen körülötted, de ha tudod, mit akarsz, akkor lépj. Csak te indíthatod el a változást. Erre most megfelelő az idő, mert olyan energiák áradnak körülötted, amik teljesen feltöltenek. Most készen állsz arra, hogy leküzdj minden utadba kerülő kihívást. Használd ki ezt a pozitivitást, hogy előrelépést érj el életed különböző területein. Ha pályaváltáson gondolkoznál vagy új lehetőségeket keresel, akkor ez a hét kedvező feltételeket biztosít az ugráshoz. 
Otthon ezen a héten az izgalom és a szenvedély kerül a középpontba.
Ha egyedülálló vagy, a szerelem a sarkon lehet. Legyél nyitott és fogékony az új kapcsolatokra. Szánj időt a potenciális partnerek megismerésére, mielőtt bármibe belevágnál.

Heti üzenet: Nyitott szemmel fogadd a változást és az új tapasztalatokat!

Ikrek: Minden, amivel ezen a héten foglalkozol, pozitív és hosszú távú hatással lesz az életedre. Nemcsak a szakmai életedben, hanem a magánéletében is siker vár rád. Ha odafigyelsz magadra, a saját igényeidre, ha meghallod azt, amit a belső hang és az ösztöneid súgnak, hatékonyan felül tudsz kerekedni a felmerülő akadályokon. Ideális a helyzet ahhoz, hogy a munkahelyeden akár előléptetésről is tárgyalj.
Otthon ideje lenne a párodat előtérbe helyezned és támogatnod. Egy barátod megkeres, nagy szüksége van rád. Ne fordíts hátat!
Ha szingli vagy, járj nyitott szemmel és szívvel.

Heti üzenet: Légy nyitott!

Rák: Ezen a héten, hála nyílt természetednek és alkalmazkodóképességednek, számos új ismeretet szerzel, amik kiváló ötleteket adnak. Arra figyelj, hogy priorizálj. Túlságosan szétszórt vagy, és ez megossza az energiáidat. Fogadd el az új kihívásokat és lehetőségeket, mivel ezek jelentős előrelépésekhez vezethetnek. Lehetőséged lesz egy régi adósság kezelésére, ami már régóta aggasztott.
Az elkövetkező napok a párkapcsolati problémák megoldásának kedveznek. Ideje foglalkozni azokkal a sérelmekkel, amiket a múltból cipeltek magatokkal.
Ha egyedülálló vagy, a hét ideális az ismerkedésre!

Heti üzenet: A családodnak szüksége van rád!

Oroszlán: Néha azok a dolgok, amik a legjobban zavarnak, lendületet adnak a legnagyobb fejlődésedhez és növekedésedhez. Próbáld a problémákat más szemszögből is megvizsgálni. Ezen a héten fontos, hogy érzelmileg elég bátor legyél ahhoz, hogy szembenézz a félelmeiddel és szorongásaid okával. Ha ezt az önszeretet szellemében teszed, akkor valószínűleg megváltozik a nézőpontod, és meglátod a lehetőségeket. A munkahelyeden nincs akadálya a szakmai fejlődésednek, könnyedén leküzdöd a kihívásokat.
Szerelmi életedben foglalkozz egy kicsit többet az intimitással. Egy kis pajzánkodás tüzet vinne kapcsolatotokba.
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy jobban próbálkozz. A sült galamb nem fog jönni, várakozás helyett regisztrálj egy társkereső oldalra. Próba szerencse!

Heti üzenet: Keress új nézőpontot!

Szűz: Ezen a héten az a legfontosabb, hogy magadra hallgass. Ha a büszkeség vezérel, akkor tulajdonképpen mások véleménye befolyásol – az eredmény biztosan nem lesz kedvedre való. Ne félj a bizonytalanságtól, inkább várj egy kicsit, mint, hogy az egód irányítson. Ami ma jó neked, holnap túl sok lehet. Ne vállalj többet, mint amennyit képes vagy elbírni.
A barátaid közül valaki kétarcú, és árt neked. Keresd meg, és végy búcsút tőle.
A kapcsolatodban legyen cél a kapocs megerősítése. Ehhez néhány fontos kérdést nem ártana megbeszélned a pároddal. Ne kicsinyeskedj, nem illik hozzád!
Ha szingli vagy, legyél nyitott mindenre, beleértve a legfurcsább ötleteket is.

Heti üzenet: Próbáld meg az összképet nézni!

Mérleg: Lehet, hogy nincs élet stressz, szorongás vagy problémák nélkül, de hozzá lehet egészségesen is állni ezekhez a dolgokhoz. Amikor az élet citromot ad neked, azt az önmagaddal fenntartott kapcsolatodnak nem kell megszenvednie. A héten foglalkozz többet az érzelmeiddel, szükségleteiddel, és igyekezz kompromisszumot kötni, de csakis az igazságot szem előtt tartva. A hét különösen a szakmai szférában kedvez neked. Ha mindent időben megcsinálsz, és elkerülöd a hibákat, megfelelő elismerésre számíthatsz.
Szerelmi életed jó úton halad, kapcsolatod fordítsd az előnyödre, és töltődj fel benne.
Ha egyedülálló vagy,  most elszántan őrzöd a szíved. Így ne is álmodj párkapcsolatról.

Heti üzenet: Foglalkozz többet magaddal!

Skorpió: A héten lehetőséged lesz a vágyaidat egyensúlyba hozni a lehetőségeiddel. Légy nyitott, ha kopogtat valaki, aki azt kínálja, amit régóta szeretnél. Törekedj arra, hogy amit teszel, végül a te érdekeidet szolgálja. Lehet, hogy komoly kockázatot kell vállalnod, és ezt akkor lesz a legkönnyebb megtenned, ha nem a szorongásaid hajtanak. Ha jön egy lehetőség, ne hagyd ki, növelheti a bevételed. 
Bár lehet, hogy belső zűrzavart tapasztalsz, kapcsolatod soha nem volt jobb a pároddal, mint az utóbbi időben. Rá igazán számíthatsz!
Ha egyedülálló vagy, vedd észre azokat az embereket is, akiket zsigerből elutasítanál. Ott is lehet drágakő, ahol nem számítasz rá!

Heti üzenet: Ha egészséges a kapcsolatod önmagaddal, könnyebben lépsz egészséges kapcsolatba másokkal!

Nyilas: Most van itt a tökéletes alkalom, hogy elkezdd valóra váltani álmaidat. Kezdd azzal, hogy készíts egy listát a közeljövő céljairól. Ellen kell állnod a kísértéseknek, amik minden alkalommal felbukkannak. Légy türelmes, és ne utasítsd el az új lehetőségeket. Összegezd az elmúlt időszak tapasztalatait, rengeteg mindent tanulhatsz belőlük. Lehet, hogy kockáztatnod kell, és bíznod kell az ösztöneidben, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint eltávolítanod az aggodalmakat az elmédből.
Kapcsolatodban is tisztán kell látnod, az érzelmi zűrzavart rendbe kell tenned magadban.
Ha szingli vagy, jobb, ha mostanában nem kezdesz új kapcsolatba, mert kissé homályos a megítélésed.

Heti üzenet: Koncentrálj a fontos dolgokra!

Bak: Lehet, hogy szomorú és feszült leszel ezen a héten, töprengő, negatív lelkiállapotba kerülsz, és olykor még szorongsz is. Ezek az érzések azonban nem visznek előre, igyekezz elhessegetni őket. Lehetnek olyan dolgok az életedben, amelyekkel nem vagy elégedett, de ezekbe nem kell beletörődnöd, tehetsz ellenük. Ha sikerül úrrá lenned negatív lelkiállapotodon, és a fontos feladatokra koncentrálnod, akkor képes leszel kihasználni az előtted álló lehetőségeket. 
Otthon ne fojtsd meg félelmeiddel a partneredet, és ne válj manipulatívvá. Beszélgessetek többet.
Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy kézen fogd a barátaidat, és kimozdulj velük.

Heti üzenet: Mielőtt fontos döntéseket hoznál, konzultálj valakivel.

Vízöntő: Lelkesedés, életöröm és remek hangulat kísér végig a következő héten. Energiád kedvez a munkának és az emberi kapcsolatoknak egyaránt. Örömöd leled a munkádban, így sikerekre számíthatsz. Ami problémának tűnt, az is megoldódik. Keresd a belső egyensúlyt. Részesítsd előnyben azokat a kapcsolatokat, projekteket, tevékenységeket és értékeket, amik a legfontosabb prioritásaid tükrözik.
Otthon valahogyan visszanézel a múltadba. Egy személy a múltadból visszatér az életedbe vagy a gondolataidba. Ha kapcsolatban élsz, ne hagyd, hogy ez befolyásoljon.
Ha egyedülálló vagy, gondold meg kétszer, mielőtt úgy döntesz, hogy visszatérsz a múltba, bármennyire is biztonságban éreznéd magad.

Heti üzenet: Fedezd fel, mi az igazán fontos számodra, és mi az, ami csak zaj!

Halak: Fontos, hogy a héten megőrizd a türelmed. Ez nem azt jelenti, hogy karba tett kézzel kell ülnöd, és várnod, hogy megtörténjenek a dolgok veled, inkább azt jelenti, hogy a lelkesedésedet és a lehetséges elképzeléseidet nem kell sürgetni, és nem szabad kapkodni. Mutass több aktivitást és kitartást. Remek lehetőség adódik arra, hogy befejezd azokat a feladatokat, amiket már régóta halogatsz.
A héten egy őszinte párbeszéd révén kerülsz közelebb a párodhoz. Kimondod végre a tényeket, és célokat tűzöl ki a kapcsolatod számára. 
Ha egyedülálló vagy, ez a hét hirtelen fejleményeket hozhat.

Heti üzenet: Ne hagyd ki a lehetőségeket!