A Vízöntőnek pénz áll a házhoz, a Mérleg élete a feje tetejére áll – heti horoszkóp 04.01.-04.07-ig

Megvolt az óraátállítás, jött a nyuszi, a hét elején locsolkodunk, aztán élvezzük a szeszélyes április első hetét. Remélhetőleg nem csap be minket, és kedvező szeleket fúj a vitorlánkba…

Lássuk a csillagjegyeket egyenként:

Kos: Ha valakire, hát rád igazán jellemző, hogy folyamatos fejlődésre törekszel. Nem lesz ez másképpen most sem. Fejlődni akarsz, de a héten több dolog is határozottan az utadba áll. Egyrészt, mintha önmagaddal is folyamatosan harcban állnál, másrészt hatalmi harcokra is számítanod kell, amik során eddig barátnak hitt emberekkel kell megküzdened. Adj magadnak időt, és megkapod, amit akarsz. Tétlenségnek tűnhet, de a mozdulatlanság a legjobb és leggyorsabb módja annak, hogy felismerd, mi történik veled.
A héten a család előtérbe kerül az életedben. Minden, amit teszel, értük teszed.
Ha egyedülálló vagy, a héten valaki magával ragad.

Heti üzenet: Türelmet kell gyakorolnod, hogy kiderüljön, hogyan alakulnak a dolgok a hét folyamán. 

Bika: Emlékezz ki vagy. A prioritásaidnak és az általad értékelt dolgoknak kell irányítaniuk a gondolkodásodat bármilyen döntést is hozol a héten. Izgalmas dolgok szélén állsz, lehetőségek várnak rád, ezért ez egy nagyon fontos hét lesz számodra. Beszélgess azokkal, akikben igazán megbízol, és építs számodra hasznos kapcsolatokat.
Szeretnéd boldoggá tenni párodat, ezért a közeljövőben több kompromisszumot fogsz kötni annak érdekében, hogy megközelítsd a partnered elvárásait. Bármilyen gond is van a kapcsolatodban, fontos, hogy ne söpörd a szőnyeg alá.
Ha egyedülálló vagy, az öntudat segít felismerni, hogy ki is vagy valójában, és mit keresel egy kapcsolatban.

Heti üzenet: Készülj a változásra!

Ikrek: A héten kicsit bizonytalan leszel. Nem tudod eldönteni mit, és hogyan csinálj. Pedig a fejedben nagy ötletek kavarognak, amik felszínre kívánkoznak, de ezeket csak akkor tudod megvalósítani, ha valamiféle rendszert viszel az életedbe és priorizálsz. Az sem ártana, ha kicsit lassítanál, és alaposabban átgondolnád a dolgokat.
Ezen a héten a szerelmi életedet a harmónia jellemzi. Használjátok ki, töltsetek együtt minőségi időt.
Ha szingli vagy, a magány most erősen ráül a mellkasodra. Próbáld lerázni magadról az érzést, és menj társaságba.

Heti üzenet: Alaposan gondold át a döntéseid, és ha kell, priorizálj!

Rák: Ezen a héten tombol benned az energia, olyan dolgokkal is tudsz foglalkozni, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél. Ez továbbra is így maradhat, de fontos, hogy higgy magadban, mert ez képessé tesz arra, hogy magabiztosabban cselekedj. Ha az önmagaddal küszködsz, semmiben nem lehetsz eredményes. Jövőbeni terveiddel kapcsolatban olyan információk birtokába jutsz, amik nagyon hasznosak lehetnek számodra.
Mostanában egy kicsit gyökértelennek érzed magad. Próbálj meg közös hangot találni a pároddal a béke megőrzése érdekében.
Ha egyedülálló vagy, csak élvezd a pillanatot!

Heti üzenet: Használd ki a jó energiákat!

Oroszlán: Az utóbbi időben túl sokat vállaltál, ezért ezen a héten tapasztalni fogod magadon a kiégés hatásait. Ahelyett, hogy megpróbálnád „megjavítani” ezt a problémát, adj magadnak haladékot. Hagyd pihenni a tested és az elméd, hogy jobban érezd magad, de azért is, hogy megérthesd a téged sújtó problémákat. Egyes dolgok elemzést igényelnek, de a legjelentősebb problémáidra a válaszok már benned vannak; teremts teret annak, hogy felszínre jöhessenek.
Szerelmi életedben ez a hét érzékiséget és mély érzelmeket hoz számodra.
Ha szingli vagy, most van esélyed egy kapcsolatra.

Heti üzenet: Próbálj kiegyensúlyozott magánéletet és szakmai életet élni!

Szűz: Ez egy jó hét lehet arra, hogy felfedezd a lehetőségeidet és új dolgokat próbálj ki. Tegyél meg mindent azért, hogy nyitott és alkalmazkodóképes légy, mert így jutsz előre, a céljaid felé. Ez olykor megalkuvást jelenthet, de megéri. Ha másoktól várod a magyarázatokat és válaszokat, valószínűleg egyre ingerültebb leszel. Inkább a saját érzéseidre figyelj, a megoldást ott találod. Ami most nem működik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a jövőben sem fog működni, megérdemli a figyelmet.
Otthon figyelj jobban oda a párodra, amíg te az álmaidat, új céljaidat kergeted, ő magányos. Beszéljetek többet, hogy megerősödjön a kötelék köztetek.
Ha szingli vagy, szükséged lesz egy görbe estére. Csak érezd jól magad!

Heti üzenet: Gyűjtsd össze a gondolataidat!

Mérleg: Sok kaotikus energia lesz a csillagokban ezen a héten, és ezektől valószínűleg úgy érzed majd, hogy egymillió irányba húznak, és nem tudod, mit tegyél. Ne hagyd el magad a rendetlenségben. A dolgok a feje tetejére állnak, és olyan döntést kell hoznod, ami jelentős következményekkel jár. Ezért lehet, hogy bölcs dolog várni egy kicsit. A hét vége felé már sokkal optimistábban tekintesz mindenre, és teljes szívvel tudsz koncentrálni.
Szerelmi életed a nyugalom, a kiegyensúlyozottság, és az intenzív szenvedély időszakán megy keresztül, élvezd ki.
Ha egyedülálló a figyelmed a hét közepén romantikus kapcsolatokra, élményekre irányul. 

Heti üzenet: Várj!

Skorpió: Ezen a héten sokkal többet kell törődnöd önmagaddal. Kifáradtál, kiégtél, ha nem töltöd fel az aksikat, végül komoly problémákat okozhat a kimerültség. Ha kicsit pihensz, és befelé fordulsz, jobban meghallod a belső hangodat is – az intuíciód remekül működik, végre szánj időt rá, és hallgasd meg, mit súg. A családodat kissé nyűgnek érzed. Senki nem haragudhat meg azért, ha kicsit ,,kivonod magad a forgalomból”.
Szerelmi életedben szenvedélyt és érzékiséget fogsz tapasztalni. Úgy beszélsz, hogy elbűvöld a közönségedet, legyen az a párod vagy valami új ismerősöd. 
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy lépj afelé a személy felé, aki tetszik.

Heti üzenet: Pihenj!

Nyilas: Itt az ideje a változásnak. Meg kell változtatnod a hozzáállásod, az elvárásaid, olykor a viselkedésed is, mert amit most csinálsz, az nem visz előre. Döntened kell bizonyos dolgokban. Szánd rá a gondolkodásra az időt, vizsgálj meg alternatív megoldásokat is, végül hallgass az eszedre, de az anyagi tényezőket se hagyd ki az egyenletből. Fontos szerepet kapnak.
Szerelmi életedben akaratosabb leszel ezen a héten, elhamarkodott cselekedeteid pedig súrlódásokat okozhatnak közted és partnered között.
Ha egyedülálló vagy most semmiképp ne köss szorosabb ismeretséget senkivel.

Heti üzenet: Fontold meg a lehetőségeid!

Bak: Ezen a héten valószínűleg frusztrált leszel, mivel kompromisszumot kell kötnöd, és nem teheted meg azt, ami szerinted a legcélravezetőbb lenne. Ez idegesít, de az sem örül, akivel megegyeztél, mivel az ő ötletei sem értek célt maradéktalanul. Mindenesetre te légy nagylelkű, akkor békésen elrendeződnek a dolgok. A tempó a héten lelassul, és ennek örülsz, mert így lesz időd végre alaposan átgondolni a dolgokat, és utolérheted magad bizonyos feladatokkal. Arra is lesz időd, hogy tisztázd magaddal, mik is most az igazi igényeid.
A párkapcsolatod megerősödhet ezen a héten, feltéve, ha elkerülöd a csip-csup ügyeken kirobbanó veszekedéseket.
Ha egyedülálló vagy, kerüld el az elhamarkodott kötelezettségvállalásokat.

Heti üzenet: Ne veszítsd szem elől, ami a legfontosabb számodra!

Vízöntő: Ez a hét egy rendkívül pozitív korszak kezdetét jelenti számodra, csak ne próbáld kivonni magad az érzelmeid alól, mert azok tesznek képessé arra, hogy megtaláld a legjob módot a másokkal való kapcsolattartásra. Ha hibáztál a közelmúltban, most könnyedén kijavítod a hibákat. Ne stresszelj, sok fontos dolgot fogsz tudni elérni a héten. A pénztárcád üres, ne költekezz elhamarkodottan. Hamarosan áll pénz a házhoz, addig várj.
A párod kissé elégedetlen. Figyelj jobban az érzéseire.
Ha egyedülálló vagy, a kommunikáció ajándéka közelebb visz egy új ismeretséghez.

Heti üzenet: Ne költs túl sokat!

Halak: A héten ráébredsz, hogy azok a kötelékek, amelyekről azt hitted, hogy örökké tartanak, hirtelen megszakadnak, és ez nem marad hatástalan. Elkeserít a helyzet, de ne szomorkodj sokáig amiatt, amit elveszítettél, jön majd más, ami lehet, hogy jobb lesz. Minden döntésnek és tettnek következményei vannak. Nem árt elgondolkodnod azon, mennyit vagy hajlandó feláldozni a számodra fontos következményekért.
Kapcsolatodban választanod kell – menjen vagy maradjon? Akarsz tovább közös jövőt, vagy nincs már értelme erőltetni?
Ha egyedülálló vagy, most nem változik a helyzet, de járj nyitott szemmel.

Heti üzenet: Itt a döntés ideje!