Kos maradjon türelmes, a Rák pedig ne habozzon túl sokat – heti horoszkóp 03.04.-03.10-ig

Most már nem csak az időjárás, de a naptár szerint is itt a tavasz.

Vajon kinek mit hoz a hét?

Kos: Ezen a héten sok minden jellemző lesz rád, de a türelem nem lesz az erősséged. Pedig igazán jó lenne, ha lassítanál, és a kapkodás helyett alaposan mérlegelnéd a dolgokat. Figyelj, tanulj, még akkor is, ha vannak zavaró tényezők. Az alaposság most mindenképpen a javadra válik, különösen a munkahelyeden. Sok terved és elképzelésed van, de küzdesz, hogy másokat is meggyőzz. Sokszor érzed azt, hogy szélmalomharcot vívsz, különösen az egyik számodra fontos ember áll ellen. Szánj több időt a meggyőzésére.
Otthon a legfontosabb az őszinteség, tiszteld meg a párodat is azzal, hogy nem hallgatsz el előle semmit.
Ha egyedülálló vagy, talán egy frappáns, merész üzenet változtat az állapotodon.

Heti üzenet: Bízz benne, hogy minden sikerülni fog.

Bika: Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan akarod, könnyű a legrosszabbra gondolni, de ne tedd. Jobb, ha inkább átgondolod az elvárásaidat. Ne engedd, hogy az önpusztító narratívák rosszabbá tegyék a dolgokat, mint amilyenek. Lehet, hogy ebben a pillanatban nincs meg, amit akarsz, de ez nem azt jelenti, hogy nem is kapod meg. Légy türelmes és tartsd az irányt. Egy kis nyugalom most nagyobb lendületet adhat.
Otthon ne csak magaddal foglalkozz, vedd észre, a párodnak szüksége lenne rád.
Ha egyedülálló vagy, a héten azt tapasztalhatod, hogy leginkább otthon ülnél. Nincs kedved ismerkedni? Hát ne erőltesd, foglalkozz magaddal.

Heti üzenet: Légy türelmes!

Ikrek: A héten úgy érezheted, hogy a dolgok teljesen megálltak, elakadtak. Semmi nem úgy történik, ahogyan te szeretnéd. Próbálod a fogaskerekeket elindítani, de állandó ellenállásba ütközöl, amitől túlterheltnek, kimerültnek érzed magad. Szánj időt arra, hogy elgondolkozz azokon a leckéken, amiket a múltban tanultál. Segítségükkel könnyebben megbirkózol a jelen nehézségeivel. Ne hagyd, hogy a félelem, a mi lesz ha érzés eltántorítson bármitől.
A héten csodálatos szerelmi élményekben lesz részed. Szerethetsz anélkül, hogy elvesztenéd önmagad.
Ha egyedülálló vagy, tartsd nyitva a szemed!

Heti üzenet: Találj más perspektívát!

Rák: Valószínűleg olyan döntéseket kell meghoznod, amik nemcsak önmagad, hanem szeretteid számára is következményekkel járnak. Nehezen tudod megjósolni a döntéseid eredményét, és kénytelen vagy az intuíciódat használni. Ez többek között azt is jelenti, hogy felelősséget kell vállalnod a döntéseidért, függetlenül attól, hogy azok helyesek-e vagy sem. Ne variálj túl sokat.
Bár a munkaheted megerőltető lesz, ne hanyagold el a kedvesed sem, számít rád.
Ha egyedülálló vagy, most a szabadságvágy tombol benned, nem akarsz alkalmazkodni senkihez.

Heti üzenet: Ne habozz túl sokáig.

Oroszlán: Légy nyitott a munkahelyen bekövetkező változásokra. Adódhat néhány váratlan fordulat. Fontos, hogy fokozottan kommunikatív légy, így csökkentheted a félreértések kockázatát. A hét elején lassan mennek a dolgok, és nehezen találod a megfelelő megoldásokat, de közvetlenül a hétvége előtt megjönnek a lehetőségek, amelyek segíthetnek rendezni a szálakat. Szembe találhatod magad olyan helyzetekkel is, amelyek kifognak rajtad. Kérj tanácsot.
Otthon ezen a héten ropog a levegő a szenvedélytől. Ez szokatlan döntések meghozatalához vezethet. 
Ha egyedülálló vagy, minden lehetséges, ha nyitott vagy rá.

Heti üzenet: Nem kell mindent egyedül megoldani!

Szűz: Ez a hét számodra a kapcsolatokról szól, Szűz. Nagyon fontos, hogy hogyan jelensz meg az emberek előtt, amikor szükségük van rád. Ez nem csak arra vonatkozik, amit másokért teszel, hanem arra is, hogy elhagyod-e magad, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak. Figyelj az életed mintáira; arra mutatnak, ami tudatosításra és gyógyulásra szorul.
Otthon úgy érzed, sürgősen beszélned kell a pároddal, mert a helyzet tarthatatlan. Ne ronts rá, próbálj higgadt maradni, és csak a hét közepén előhozakodni a dolgokkal.
Ha egyedülálló vagy, fékezd az érzelmeidet, mert a ,,szerelem” elvakíthat, és nem látod ki is az, aki csábít. Csalódni fogsz, ha nem vagy résen.

Heti üzenet: Nézz magadba!

Mérleg: A héten több olyan dolog is történik az életedben, amiről döntést kell hoznod. Fontos, hogy megőrizd a józanságod, különösen, ha üzleti dolgokról van szó. Ne hagyd, hogy a kishitűséged félelemmé nőjjön és megbénítson. Ha segítségre vagy perspektívára van szükséged, kérdezd meg megbízható szövetségeseidet. Ha egyedül próbálod rendezni a dolgokat, nagy valószínűséggel túlterheled magad. Végső soron a döntéseket neked kell meghoznod, de ez nem jelenti azt, hogy ne kaphatsz segítséget a barátaidtól.
Otthon kissé puskaporos a helyzet, mivel téged a légy zümmögése is idegesít, így bármit tesz a párod, te azonnal felhúzod magad. Nyugodj le, mielőtt kitör egy komolyabb vita.
Ha egyedülálló vagy, a hét közepe izgalmasnak ígérkezik.

Heti üzenet: Csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek.

Skorpió: Nehéz lehet most mindenkinek a kedvében járni. Vannak ötleteid, de körülötted nem mindenki gondolja úgy, hogy ezek működnek, ezért sok energiát kell fordítanod arra, hogy meggyőzz másokat a gondolataidról. Úgy tűnik, egyik érintett sem akar változást, ezért előfordulhat, hogy nem azt kapod, amit reméltél. Ettől függetlenül megér egy próbát! Mielőtt döntést hozol valamivel kapcsolatban, gondold át.
Otthon erős késztetést érzel, hogy belepillants párod közösségi média oldalába. Ne tedd!
Ha egyedülálló vagy, eddig tetszett valaki, de a héten nagyot csalódsz benne. Tedd kispadra!

Heti üzenet: Próbáld meg újra!

Nyilas: Ezen a héten a legjobb az lenne, ha a részletek helyett a nagy kép egészére koncentrálnál. Ha változnak a részletek, alkalmazkodj! Fontos, hogy végre nagyban gondolkodj, és a nagy álmok, célok miatt végre ne bűntudatot, hanem büszkeséget érezz. Tegyél meg minden tőled telhetőt, akkor bármi is történik, az nem rajtad múlik.
Lehet, hogy párod jelenleg nyomás alatt van, ezért extra odafigyelésre van szüksége. Ha kivársz a hétvégéig, nyugodtabb lesz, közben pedig segíts neki.
Ha egyedülálló vagy, most nem igazán vágysz párra, ám lehet, hogy ettől függetlenül betoppan valaki az életedbe. Rajtad múlik, beengeded-e.

Heti üzenet: Légy támasz!

Bak: A legfontosabb feladatod a héten, hogy szeresd jobban önmagad. Ez nem csak abban segít, hogy jól érezd magad, de megerősíti azt a képességedet, hogy megbirkózz bármivel, ami jön. Rakj le olyan alapokat, amikre építhetsz a jövőben. Nem csak az a fontos, hogy tisztázd a határaidat magad és mások számára, hanem az is, hogy te is tiszteletben tartsd a körülötted lévő emberek határait. Így most működni fognak a dolgok.
Otthon lehetséges, hogy olyan kapcsolati problémákkal kell megküzdened, amik szerinted a világon sehova nem vezetnek. Ettől szörnyen feszültnek és fáradtnak érzed magad.
Ha egyedülálló vagy, még ha nincs is kedved, menj baráti társaságba, ők majd felvidítanak!

Heti üzenet: Kövesd a megérzéseidet.

Vízöntő: A legjobb lenne, ha a héten önvizsgálatot tartanál, különösen, ami a munkádat illeti. Miben vagy te jobb, miben vagy más, mint a többiek? Biztosan sok mindenben, ám jobb, ha az egódat most kissé takarékra teszed. Nem mész semmire az önfényezéssel, csak elidegeníted azokat, akikre szükséged lenne. Pénzügyi kérdések kerülhetnek fókuszba, emiatt több döntést is meg kell hoznod.
Otthon fontos, hogy beszélj a pároddal. Végülis ketten vagytok ebben a kapcsolatban.
Ha egyedülálló vagy, valaki erős érzéseket kelt benned.

Heti üzenet: Tedd félre az egót!

Halak: A héten sok minden hatással lesz rád, különösen a munkahelyeden, s ezek nem mind pozitív hatások. Csak nyugi! Fontos, hogy vigyázz magadra, és megpróbáld kitalálni, mire van szükséged. Sok mindenben kell döntened, ha kell kérj segítséget olyanoktól, akikben megbízol.
Szerelmi életed romantikus töltetű lesz a hét első felében, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lesznek kisebb összezördülések.
Ha egyedülálló vagy, írj egy listát arról, mit is keresel, így talán könnyebben megtalálod!

Heti üzenet: Kérj segítséget!