A Szűz legyen nyitott a változásokra, a Skorpiónak ideje nyélbe ütni egy randevút – heti horoszkóp 02.12.-02.18-ig

Számos jó dolgot, és rengeteg szeretetet tartogat ez a hét. Talán itt az ideje, hogy egy kicsit befogadjuk ezt a jót, és kevésbé vegyük észre a rosszat.

De nézzük egyenként, kinek mit tartogat a hét:

Kos: Ez a hét meglehetősen megterhelő lesz számodra. Talán úgy érzed, széttép az ész és az érzelem közötti harc? A legjobb, amit tehetsz, hogy megpróbálod mindkét részt mérlegelni, és megtalálni az egyensúlyt. Egy kívánságod teljesülhet, talán a munkával kapcsolatban. Kitartásod, lendületed segít, így hamar elérkezik a hétvége. Bízz a megérzéseidben, kövesd az ütemterved, de bocsáss meg magadnak, ha valami nem sikerül tökéletesen. Nem is kell mindig mindennek tökéletesnek lenni.
Szerelmi életedben minden jónak tűnik, de meg kell nyugtatnod párod, mert kicsit ideges. Az ő életében is vannak változások, és nem kezeli őket jól.
Ha szingli vagy, álmodozz. Néha az álmok valóra válnak!

Heti üzenet: Tervezd meg a jövőt!

Bika: A hét sokféle érzést és hatást tartogat számodra, talán pont ezért szétszórt vagy, nem érzed magad elég koncentráltnak. Legszívesebben félretennél minden kötelezettséget, és elbújnál. Engedd meg magadnak, hogy sebezhető legyél, ez nem a gyengeség; ez csak emberséged jele. Ha hatalmi harcokba akarsz bocsátkozni, győződj meg róla, hogy tisztában vagy azzal, hogy miért harcolsz. Figyelj oda, ne akarj mindent irányítani, úgysem lehetséges.
A magánéletedben most legyen a békéé, csendé a főszerep. Nem kell vitákat generálni, nem kell világmegváltó dolgokat megbeszélni. Legyen most csak pihenés.
Ha egyedülálló vagy, és kedved szottyan flörtölni, ne fogd vissza magad!

Heti üzenet: Itt az ideje, hogy önmagaddal is foglalkozz!

Ikrek: Érzelmi hullámvasút vár a héten. Ne izgulj, túléled. A lényeg, hogy döntéseket kell hoznod, de ehhez tisztában kell lenned önmagaddal. Új helyzetbe kerülhetsz, akadályokba ütközhetsz, de komoly gond nem adódik. Járd a saját utad, kövesd az impulzusaid, ha kell, érvelj a saját igazad mellett.
Szerelmi életedben most a jövő tervezése kap erőteljes hangsúlyt.
Ha egyedülálló vagy, frissítsd néhány jó képpel közösségi médiád. Csodákat tehet néhány jó fotó.

Heti üzenet: Bízz magadban!

Rák: Nyugtalanság jellemzi a hetedet, olyan érzések hatnak rád, amiket nem tudsz szavakba önteni. Ez azt is jelenti, hogy erőfeszítéseket kell tenned, hogy összpontosíts. Különleges feladatok várnak rád, és mások számára nehéz lehet megérteni, miért reagálsz úgy, ahogyan teszed. Felgyorsulnak az események, és mindenre rányomja bélyegét feszült hangulatod. Fektess energiát önmagadba, és azokba az emberekbe, akik fontosak számodra.
Szerelmi életedben törekedj a békére, élvezd ki szeretteid közelségét.
Ha egyedülálló vagy, frissítsd fel megjelenésed. Talán egy új frizura?

Heti üzenet: Ha nem muszáj, most ne kösd le magad.

Oroszlán: Ne legyen túl sok terved és találkozód a héten. Erősen szükséged van arra, hogy a saját utadat járd, és a magad módján csináld a dolgokat. Talán néhány nap pihenés nem ártana. Ha hagyod, hogy a szorongás és a nyugtalanság vezessen, az csak még több nyugtalansághoz és szorongáshoz vezet. Ne hagyd figyelmen kívül a problémákat, de ne is csak velük foglalkozz.
Ha párkapcsolatban élsz, párod extra odafigyelést igényel a hétvégén, amire te nagy hangsúlyt fektetsz.
Ha egyedülálló vagy, most inkább magadra összpontosíts.

Heti üzenet: Vegyél ki szabadságot!

Szűz:  A szokásos logika és gyakorlatiasság jellemez, és ez segít előmozdítani szakmai ügyeid. A hét elején még könnyedén kommunikálsz, de aztán elveszted a lendületed, el is fáradsz, és ingerlékeny leszel. Nyugi! Nem attól leszel valaki, hogy mindig neked van igazad. Tanulj a jelenlegi körülményeidből, hogy olyan döntéseket hozhass, amelyek a legjobb tulajdonságaidat tükrözik. Radikális változtatásokra lehet szükség, a munka vagy az életmód tekintetében. 
Párkapcsolatodban elemezd a múltban elkövetett hibáidat, törekedj arra, hogy ne kövesd el őket újra.
Ha egyedülálló vagy, menj el bulizni!

Heti üzenet: Légy nyitott a változásra.

Mérleg: Ha van olyan feladatod, amit nem volt időd befejezni, a hét elején végezd el. Ezt követően nyugodtabb leszel, és képes leszel az előtted álló feladatokra koncentrálni. A hét előrehaladtával a józan ész segíteni fog a nagy döntések meghozatalában. Ha jön egy lehetőség, ne habozz sokáig. Néhányan félreértik a viselkedésed, ne foglalkozz velük. Te csak tedd a dolgod. Próbálj meg rugalmas lenni másokkal anélkül, hogy túlzott kompromisszumot kötnél.
Otthon ideje lenne végre kimondanod, mi az, ami nagyon zavar. Játssz tiszta lappal, csak így érhetsz el változást!
Ha egyedülálló vagy, közeleg egy nagy szerelem!

Heti üzenet: Ne habozz!

Skorpió: Álmodj nagyot, Skorpió! Fedezz fel mindent, amit lehet, és annak árnyalatait is, mindent, amire vágysz. Gyűjtsd össze az energiáidat, és indulj el. Itt az ideje, hogy túllépj a korlátozó hiedelmeken és helyzeteken, amik miatt annyira elakadtál. Bízz magadban, és tegyél merész lépéseket ezen a héten. Kockáztass! A hét különösen megfelelő új ötletek beindításához, legyen az bármilyen kicsi vagy nagy.
Kapcsolatodban lehetőséged lesz minőségi időt tölteni a partnereddel, de arra is, hogy kifejezd szenvedélyes oldaladat. Tűz és szenvedély veszi át az uralmat.
Ha szingli vagy, és randevúzni készülsz, ez egy jó hét. Csak figyelj arra, hogy legyen egyértelmű a kommunikációd.

Heti üzenet: Menj el randevúzni.

Nyilas: A kommunikáció nem csak arról szól, amit mondasz; arról is szól, ahogyan mondod. Ezen a héten fontos, hogy mérlegeld, hogyan kommunikálod érzéseidet, szükségleteidet és elképzeléseidet. Az életed bármely területén sikeres kapcsolatok kialakításának módja a fair play elv. Törekedj arra, hogy nyíltan kommunikálj, és figyelj mások mondandójára is.
Otthon kapcsolatod ideális, a hét végére képes leszel ellazulni, és partnerednek szentelni magad, kifejezve mély szeretetedet és ragaszkodásodat. 
Ha szingli vagy, a héten találkozol valakivel, akit szeretnél máskor is látni még.

Heti üzenet: Próbáld meg mások szemszögéből látni a dolgokat.

Bak: Úgy érzed, hogy egy olyan ponthoz közeledsz, ahol a dolgok igazán kezdenek számítani. Régóta próbálsz célokat és irányt találni az életben, most pedig kezded meglátni valami konkrétum körvonalait. Még mindig sokan vannak, akik szívesen adnak tanácsot és útmutatást, ezeket jól teszed, ha meghallgatod. Az idő eldönti, jó úton haladsz-e. Ha rosszul érzed magad, csak hagyj egy kis teret magadnak, legyél egyedül és rendezd a zavaros érzéseidet.
Otthon szentelj minőségi időt a párodra.
Ha egyedülálló vagy, most nincs túl sok időd a szívügyekre.

Heti üzenet: A belső munka sosem időpocsékolás!

Vízöntő: Dinamikusan és határozottan fogsz tudni működni ezen a héten, nem fáraszt semmi. Ez most annak köszönhető talán, hogy egy kicsit magadat raktad fókuszba. Nem baj. Ne feledd: nem egoista dolog először a saját nézőpontodat azonosítani és középpontba helyezni. Önzőnek lenni nem minden helyzetben rossz. Legyél összhangban önmagaddal, tudd, mi segít, és mi nem tesz jót neked.
Szerelmi életedben most a csendes meghittség dominál. Tökéletes a harmónia köztetek.
Ha egyedülálló vagy, most nincs szükséged komoly kapcsolatra, de szívesen szórakoznál kicsit. Ezt sem tilos!

Heti üzenet: Hallgass a megérzéseidre.

Halak: Lehet, hogy ezen a héten egy kicsit zűrzavarosak lesznek a kapcsolataid, de fontos, hogy ne hagyd, hogy ez kibillentsen a lelki egyensúlyodból. Tudd, a dolgok nem mindig sikerülnek jól, és még akkor is, ha sikerülnek, vannak kihívások. Ha a tökéletességre vágysz, valószínűleg lemaradsz az örömökről, ajándékokról és lehetőségekről. A nehézségek csak arra mutatnak rá, hogy mire kell jobban figyelned. Ezen a héten ne hallgass mások tanácsaira, még akkor sem, ha jót akarnak.
Otthon szeretet lesz a levegőben. Használd ki ezt a pozitív időszakot annak érdekében, hogy felfrissítsd kapcsolatodat.
Ha egyedülálló vagy, most nem lesz lehetőséged randevúzni, de az interneten nézelődhetsz.

Heti üzenet: Várj, mielőtt cselekszel.