Csillagjegyek, akik hamis sírással próbálnak vitát nyerni

Minden pár vitázik olykor, és mindnek megvan a maga forgatókönyve a viták rendezésére és a kibékülésre. Vannak akik hangosan veszekednek, mások hidegháborúznak, tányértöréssel, ajtócsapkodással, esetleg nevetve rendezik egymás között a nézeteltéréseiket. Egyesek egészséges eszközöket választanak egy vita gyors befejezésére, mások pedig mérgező módszereket alkalmaznak, hogy a partnerüket bűnösnek állítsák be.

Íme a csillagjegyek, akik hamis könnyekkel próbálnak megnyerni egy vitát a partnerükkel szemben.

Vízöntő

A Vízöntő nem hisz abban, hogy túl sok időt kellene vitázással töltenie, inkább a minőségi időt preferálja. Tehát ha egy vita húzódik, nyugodt logikát és tiszta kommunikációt használ a vita lezárására. De ha ez nem működik, egyszerűen előhúzza a zsebéből az álkönnyeket, hogy a partnerét bűnösnek állítsa be. A gyors lezárás érdekében eljátssza, hogy a vita érzelmileg teljesen megterhelte, és ezzel rövidre zárja azt.

Oroszlán

Néhány csillagjegy nem bírja elviselni, ha nincs igaza. Ezek közé tartozik az Oroszlán is. Nem bírja elviselni, ha egy vitából vesztesként kerül ki, még akkor sem, ha egy szerettével veszik össze. Legyen szó barátról vagy férjről, ez a csillagjegy könnyeket hullat, ha úgy tűnik számára, hogy másképp nem nyerhet. Teszi ezt azért, hogy kivívja a másik szimpátiáját, hogy az ne foglalkozzon tovább a vitával.

Skorpió

A Skorpió nagy manipulátor, hihetetlenül könnyedén befolyásolja párját, és bárki mást is. Ha egy érzékenyebb emberrel veszekszik, tökéletesen tudatában van annak, hogy a könnyek remek fegyver lehet – és szívbaj nélkül használja is ezt a fegyvert. Krokodilkönnyeket hullajt, hogy befejezze a vitát, amikor elege van a veszekedésből.

forrás

nyitókép: Image by Racool_studio on Freepik