A Kosra sikerek várnak, az Oroszlánnak viszont türelemmel kell lennie – heti horoszkóp 01.01.-01.07-ig

Nem is olyan régen megírtuk, mi vár ránk 2024-ben, most lássuk, az első hét mit tartogat számunkra…

Nézzük a csillagjegyeket egyenként:

Kos: Ez lesz a te heted! Energia és élénkség jellemez, ezekkel mindent elérhetsz, amit csak szeretnél. Most nem lesz előtted akadály. A hét közepe táján azonban hajlamos leszel a félreértésekre, ezért vigyázz. Urald az indulataid, légy diplomatikus, és fogadd el, ha mások nem pont úgy látják a dolgokat, ahogy te. Tartsd tiszteletben a véleményüket. Nyilván vannak újévi fogadalmaid, terveid, hogy mit fogsz másképp csinálni. Vigyázz, reálisan gondolkodj!
Olyan könnyű elfelejteni, hogy közöljük másokkal, hogy mit érzünk, te most ne feledd ezt, mondd el párodnak, mennyire szereted.
Ha egyedülálló vagy, ne veszítsd el a reményt. A pozitív hatás ezen a héten egy gyönyörű kaland alapjait teremti meg.

Heti üzenet: Gondolkodj reálisan!

Bika: Lesznek a héten pillanatok, amikor úgy érzed, hogy a világ tetején állsz, és képes vagy bármire, és aztán lesznek olyan pillanatok, amikor minden lehetetlennek vagy elérhetetlennek tűnik számodra. Az, ahogyan érzel, múlékony, de az, ahogyan reagálsz ezekre az érzésekre, valóban tartós következményekkel járhat. Manapság minden együttműködésed mások feltételei alapján történik. Ha használod az intuíciódat, akkor is megvalósíthatod vágyaidat.
Kapcsolatod jobb nem is lehetne, otthon minden remek. Több meghívást is kaptok, ha van kedvetek, menjetek, kapcsolódjatok ki.
Ha szingli vagy, a személyed sokakat elbűvöl.

Heti üzenet: Kövesd az intuícióidat.

Ikrek: Ez a hét nem lesz rossz, bár előfordulhat, hogy túlterhelt lesz a napi beosztásod. Ha bizonytalan vagy valamiben a munkáddal vagy egy feladatoddal kapcsolatban, várj a jövő hétig, hogy eldöntsd, hogyan oldod meg. Kezeld nyugodtan a dolgokat, még jól is kijöhetsz belőle, tágulhat a látóköröd és tapasztalatokat szerezhetsz. Valaki segítséget ajánl. Fogadd el. Próbálj több időt szánni magadra, mérd fel, hol vannak a korlátaid.
Kapcsolatodban át kell gondolnod, hogyan bánsz a pároddal. Többet kérsz, mint amennyit adni tud. Tényleg muszáj kiprovokálnod egy veszekedést?
Ha egyedülálló vagy, szabadnak, aktívnak fogod érezni magad, és készen állsz arra, hogy megtaláld a szerelmet.

Heti üzenet: Ne keresd a tökéletességet!

Rák: Ez a hét nagyon jól indul számodra. A pihenés napjaiban megpróbáltad felülvizsgálni szakmai céljaidat, és megpróbáltál távolabbra nézni. A lehetőségek új hulláma hamarosan elér, és sikerülnek a terveid. Legyél azonban óvatos minden fontos megbeszélés során, mert minden széteshet. Kövesd a saját igényeidet, és ne próbálj mindenkit kielégíteni. Ha öröm ér, mutasd ki!
A kapcsolatodban ez a hét lehetőséget ad arra, hogy megmutasd romantikus oldalad. Ha az idő engedi, menjetek többet a szabadba, több kaland vár rátok, ha kimozdultok.
Ha egyedülálló vagy, ragadd meg a lehetőséget; frissíts a megjelenéseden, a többi jön magától.

Heti üzenet: Mutasd ki, amit érzel!

Oroszlán: Már az ünnepek előtt elindítottál egy projektet, aminek már nagyon szeretnél a végére jutni. Még egy kicsit légy türelemmel, a fogaskerekek már mozgásba lendültek. Ezen a héten szánj egy kis időt átfogóbb céljaidra. Látni fogod, hogy újra kell definiálnod a dolgokat. A héten találkozol olyan emberekkel, akik hatással lesznek a jövődre. Igyekezz világosan fogalmazni, és a kívánt célra koncentrálni. 
Párkapcsolatodban szükség lenne arra, hogy kicsit egymásra figyeljetek a pároddal, de, bár ezt be nem vallanád, téged most az ünnepek után már jobban izgat a karriered, mint a család.
Ha egyedülálló vagy, fontold meg újonnan talált lehetőségeidet. Nagyon valószínű egy új kapcsolat.

Heti üzenet: Tartsd nyitva a szemed!

Szűz: Szeretsz irányítani, de ezen a héten kicsit zaklatásba csúszik át irányításmániád, ami több félreértést és feszültséget is szül. Hagyd a körülötted lévőket a saját módjukon és tempójukban haladni. A hét közepén különösen nehéz lehet kordában tartani indulataid és érzelmeid, így szerdán néhány órás egyedüllét csodákra lesz képes. Összpontosíts magadra, és arra, hogy a napokban történő változások hogyan érintenek téged.
Ha párkapcsolatban élsz, nagyon pozitív fejlemények várnak rád. A lelked tele lesz örömmel és elégedettséggel, érezni fogod, hogy szeretnek és törődnek veled.
Ha egyedülálló vagy, egy személy a múltadból kellemes meglepetésekkel tér vissza.

Heti üzenet: Ha kell, vonulj el.

Mérleg: Izgatottan vártad 2024-et, mert nagy reményeket fűzöl hozzá. Még egy kicsit várnod kell, de a fogaskerekek lassan munkába lendülnek. Számodra mindig fontos volt a kommunikáció, ez a héten is nagy szerepet kap. Fontosak lesznek a partnerkapcsolatok, amikből úgy tudsz a legtöbbet kihozni, ha sikerül a saját igényeidet és érdekeidet előtérbe helyezned. Gondold át, kivel érdemes beszélned, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan te szeretnéd.
Otthon meg kell birkóznod néhány felmerülő problémával. Most meg lesz hozzá az erőd.
Ha szingli vagy, élvezd a szabadságodat, flörtölj és bájold el az ellenkező nemet. Elég a múltból, lépj tovább.

Heti üzenet: Vigyázz magadra!

Skorpió: Hamarosan új fejezetet kezdesz a munkádban, ami nagyon izgalmas és közel áll a mentalitásodhoz. Legyél szervezett, és ne hagyd, hogy bármi megzavarjon. A hét közepe táján a kommunikáció problémássá válhat, ennek hála belekeveredsz egy félreértésbe, amit ügyesen meg kell oldanod. Muszáj lesz kimondanod az őszinte véleményed, akkor is, ha ez a másiknak nem esik jól. Egy személy a közvetlen környezetedben túl sok idődet lefoglalja, nehéz nemet mondani neki. Azért néha simán utasítsd vissza, gondolj magadra is.
Ha párkapcsolatban élsz, élvezheted partnered társaságát, és leküzdheted azokat a problémákat, amelyek a múltban zavartak. 
Ha társat keresel, lehetőséged lesz megismerkedni egy olyan személlyel, aki nagyon érdekel.

Heti üzenet: Ne pazarold az energiád!

Nyilas: Az élet szórakoztató lesz számodra ezen a héten. Lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd magad és elérd a céljaidat. Nagyon optimista az év eleji hangulatod, ami aktívvá és energikussá tesz. Ez a hét bőséges lehetőséget kínál arra is, hogy többet tudj meg önmagadról, használd ki az időt, és nézz magadba. Vannak dolgok, amiknek a bekövetkeztére túl régóta vársz. Nyugi, már nem kell sokat várnod.
Az érzelmeid a szerelmi életedben igen erősek lesznek. Sokat foglalkozol a pároddal, de nem csak azért, mert ő igényli, neked is szükséged van a párod ölelésére.
Ha egyedülálló vagy, ne bújj el a világ elől. A baráti körödből egy személy érdeklődik, adj neki lehetőséget. 

Heti üzenet: Nézz előre!

Bak: Még mindig azon dolgozol, hogy egy konkrét kérdésre megtaláld a választ. Szerencsére úgy érzed, egyre világosabbá válik számodra, hogy melyik irányba indulj el, így az új év jól indul számodra. Ezen a héten azért még foglalkozz többet az otthonoddal és a családoddal, még nem kerülnek vissza a dolgok a rendes, hétköznapi kerékvágásba. Energiádat ezért most a szeretteidre fordítsd, nagyra fogják értékelni. 
Remek hét lesz ez a szerelmi életedben. A szenvedély és a romantika kiemelt szerepet kap ezekben a napokban, amihez köze van annak, hogy most tényleg a családra koncentrálsz.
Ha egyedülálló vagy, akkor végre esélyed lesz megtalálni a hozzád illő embert.

Heti üzenet: A lényegre koncentrálj!

Vízöntő: A héten számos ötlet és információ zúdul rád, olyan gyorsan, hogy nem tudsz lépést tartani. A hét eleje nagyon mozgalmas időszakot hoz számodra. Izgat az ötlet, hogy új helyzeteket és új helyeket fedezz fel. Kiegyensúlyozottabbnak érzed magad, mint korábban, kipihented magad az ünnepek alatt. Ha vannak gyakorlati feladatok, amiket el kell intézni, most nekifuthatsz. A lényeg, hogy semmit se sürgess.
Otthon ezen a héten nyugodt lehetsz, mindaddig, amíg őszinte maradsz a pároddal.
Ha egyedülálló vagy, tudd, hogy a bolygók azon dolgoznak, hogy elérd azt, akiről álmodsz.

Heti üzenet: Légy egy kicsit nyitottabb a világra!

Halak: Az új év első hete várhatóan zűrzavart hoz számodra. A szokásosnál sebezhetőbbnek és érzékenyebbnek érzed magad, ezért légy visszafogott, minden tekintetben. Próbálj racionálisan gondolkodni, kerüld a grandiózus terveket. Ne állj bele olyan dolgokba, amikre nem vagy készen. Minden ráér még.
Ezen a héten időt és figyelmet kell szentelned személyes kapcsolataidnak. Félreértések és viták várnak rád, viselkedj óvatosan. Kerüld el, hogy önző magatartást tanúsíts a pároddal szemben.
Ha egyedülálló vagy, ne hagyd, hogy bármilyen akadály eltántorítson attól, hogy megtaláld a másik feled.

Heti üzenet: Rossz a kezdet, de javulhat!