A Mérleg végre leteheti a terheket, a Kos izgalmas kalandokban vehet részt – heti horoszkóp 12.25.-12.31-ig

Boldog karácsonyt! Mit is kívánhatnánk mást? Békét, csendet, szeretetet, sok pihenést, reményeket az év utolsó hetére…

Nézzük ezekből kinek mi jut:

Kos: Kellemes meglepetések egész sorára számíthatsz a héten, ám ehhez gyorsan, de átgondoltan kell meghoznod néhány döntést. Talán máshol szeretnéd ünnepelni a karácsonyt, vagy valami mást szeretnél csinálni, mint általában az ünnep alatt. Úgy érzed, szükséged van a látóköröd tágítására, új ingerekre, és ezt tulajdonképpen többféleképpen is meg tudod tenni. A művészet és a kultúra, a kirándulás mind szóba jöhet alternatívaként. Mozdulj ki, menj bele a kalandokba, biztosan nem bánod meg!
Jól érezheted magad a kapcsolatodban, most békés, boldog perceket tölthettek együtt, ha pedig bele mertek ugrani a kalandba, izgalomból sem lesz hiány.
Ha egyedülálló vagy, ez egy nagyon érdekes hét lehet számodra.

Heti üzenet: Légy bátor!

Bika: Nehéz elengedni a múltat, de gyakran erre van szükség ahhoz, hogy tehermentesen léphess a jövőbe. Ezen a héten azon kaphatod magad, hogy a dolgokhoz való ragaszkodásaiddal küszködsz. Ahelyett, hogy minden áron ragaszkodnál, fedezd fel a lehetőségeket. Ez annál inkább időszerű, mert a hét közepén változások történhetnek karácsonyi terveidben, ami stresszhez vezethet. Pedig talán tényleg jól sül el, ha megnyílik egy lehetőség valami szokatlan dologra.
Otthon most a családdal töltött idő a legfontosabb prioritás, élvezd ki az otthon nyújtotta előnyöket és töltődj fel.
Ha egyedülálló vagy, menj társaságba, hozd ki a legtöbbet az új ismeretségekből.

Heti üzenet: Tervezz újra!

Ikrek: Hamarosan elengeded megszokott rutinjaidat, és megteszed a következő lépést, ami megváltoztatja az életedet. Ijesztő lehet bízni és kockáztatni, de most pontosan ezt kell tenned. A hét eleje a lelassulásról szól, de aztán minden ideális lesz a folyamat elindításához, annak ellenére is, hogy számíthatsz némi problémára. Csütörtök környékén meg kell hoznod néhány fontos döntést, amik lehet, hogy befolyásolják a jövődet.
Otthon kellemes a légkör, sokat mozdultok ki, remek társaságokkal töltitek az időt, ami titeket is inspirál és feltölt. Gyakorold a türelmet, nem kell állandóan rohanni!
Ha egyedülálló vagy, jó dolgok várnak rád.

Heti üzenet: Ne ígérj többet, mint amennyit be tudsz tartani.

Rák: Ez egy igazán érzelmes hét lesz számodra. A kérdés, amit fel kell tenni magadnak, az az, hogy mit akarok elengedni, és mi az, ami már elhagyott? Ez most nem az irányítás ideje, ehelyett tegyél meg mindent annak érdekében, hogy jelen legyél. Éld meg a pillanatokat. Békében és csendben élvezd a helyzeteket, lehetőségeket amiket az élet a héten ad.
Szerelmi életedben belátónak kell lenned. Próbáld meg elkerülni azokat a beszélgetéseket, amik csak rossz érzéseket, kellemetlen szájízt okoznak kettőtök között. Most ezeknek nincs itt az ideje.
Ha szingli vagy, a heted közepes lesz, de a hétvége megjutalmaz. Kivárod?

Heti üzenet: Élj meg minden pillanatot!

Oroszlán: Mindig rohansz, mindig mindent szeretnél uralni, irányítani, de most tegyél magadnak szívességet, és lassíts! Légy megfontoltabb, még akkor is, ha úgy érzed, kifutsz az időből. Hagyd, hogy a karácsonyi béke eluralkodjon a lelkeden. Nem maradsz le semmiről, ha most kicsit elengedsz mindent, és csak élvezed a pihenést.
Otthon a szerelmi életed nyugodt és kiegyensúlyozott. Szeretnéd, hogy ez így is maradjon, ezért elkerülsz minden konfliktust, és több időt szánsz partneredre.
Ha egyedülálló vagy, most teljesen leveszel valakit a lábáról.

Heti üzenet: Ne felejts el szünetet tartani.

Szűz: Valószínűleg elég sok aggodalommal kell megküzdened ezen a héten, és ez nem annak a jele, hogy a dolgok nagyon rosszul mennének. Sajnos ez annak a jele, hogy kiégtél, ami nem csoda az után a nagy hajtás után, ami egész évben jellemzett. Tegyél meg mindent, hogy újra kapcsolatba lépj önmagaddal, próbáld magad kipihenni az ünnepek alatt. Ne engedd, hogy a békét a szorongás elvegye tőled.
Párkapcsolatodban ez a hét érzékiséget és mély érzelmeket hoz számodra. A fantáziádat fogod használni arra, hogy kifejezd szereteted.
Ha egyedülálló vagy és keresed a másik feled, a héten is dugd ki az orrod otthonról.

Heti üzenet: Foglalkozz többet magaddal!

Mérleg: Ideje elengedni, Mérleg. Elengedni minden fájdalmat, bosszúságot, be nem vált reményeket. Nem arról van szó, hogy rohanni kell, megvédened sem kell magad valami ellen. Egyszerűen itt az idő a súlyok letételének. Ezen a héten helyezd előtérbe a lassítást és az érzelmeket. Legyél jelen a szeretteid életében. Próbáld meglátni azokat a jó dolgokat, amiket az élet ad neked, és ne azokra a dolgokra koncentrálj, amik hiányoznak, vagy amiket nem kaphatsz meg. 
Otthon nagyon jól fogsz szórakozni ezen a héten, ha tényleg el tudsz lazulni.
Ha egyedülálló vagy, tartsd nyitva a szemed, egy ismeretlen teljesen le fog venni a lábadról.

Heti üzenet: Ragadd meg a felmerülő lehetőségeket.

Skorpió: Úgy tűnik, az elmúlt időszak kemény időszak volt számodra, és a nehézségek hamarosan még nagyobbak lesznek, anyagi vagy akár személyes szinten is. De most próbálj meg ettől elvonatkoztatni. Bár az emberi kapcsolataid most egy kicsit kaotikusak, ezen a héten lassíts és egyszerűsíts. Szánj egy kis időt arra, hogy egyedül legyél önmagaddal, és felfogd, mit gondolsz, érzel, mire van szükséged.
Akár párkapcsolatban élsz, akár nem, a hétvége örömet és elégedettséget hoz számodra. Légy nyitott mindenre, amit az élet kínál neked, és ne bújj el a barlangod mélyére.

Heti üzenet: Figyeld jobban oda a belső hangodra!

Nyilas: Ez egy nagyon fontos hét lesz számodra. Lelassulsz, befelé fordulsz, és összeszámolod mennyi mindenért lehetsz hálás. Sok volt a változás, nem mind tetszett, de összességében nem lehet okod panaszra. Háládat fejezd ki azok felé, akik segítettek, légy kedves, figyelmes mindenkivel.
Ez a hét kissé furcsa lesz a kapcsolatod számára. Nem fogod tudni teljesen kontrollálni az érzelmeidet, ezért olyan negatív érzést keltesz partneredben, ami távolságot teremt köztetek. Próbáld minél előbb megszüntetni ezt az állapotot, hiszen ez a hét a szeretetről, a családról szól.
Ha egyedülálló vagy, most nemigen számíthatsz változásra.

Heti üzenet: Hallgass az érzéseidre!

Bak: Ez a hét nagyon pozitív lesz a jegyed számára. Az optimizmus és a jövőbe vetett remény uralkodik majd benned. Kifejezetten sikeres hétnek nézhetsz elébe. Már nagyon vártad a Szentestét, és megnyugodhatsz, idén végre pontosan olyan lesz a karácsony, amilyennek szeretnéd. Pihenj és élvezd. Figyelj a szíved jelzéseire, és engedd, hogy vezessen.
A bolygók ezen a héten pozitív energiát hoznak szerelmi életedbe. Vedd kezedbe az irányítást, és ragadd ki párod a hétköznapokból. Ő most a legfontosabb az életedben, éreztesd vele!
Ha egyedülálló vagy, a bolygók kedvezni fognak neked, ne maradj otthon, mozdulj ki. Nem bánod meg!

Heti üzenet: Dőlj hátra és élvezd a karácsonyt.

Vízöntő: Már nagyon vártad az ünnepeket, a pihenést. Ki is élvezed minden pillanatát. Kimondottan pozitív hét vár rád, végre a szeretteidre is lesz elég időd. Nagy szükséged volt már erre a nyugalomra. Számot vetve az évvel, úgy érzed, tulajdonképpen megtaláltad a saját utad a jövőbe, és ez elégedettséggel tölt el.  A szenteste tartalmas lesz, merülj el a meghitt pillanatokban.
Szerelmi életedben mutasd ki szereteted a partnered felé. Lepd meg valami aprósággal.
Ha egyedülálló vagy, ez lehet a szerencsés hétvégéd! 

Heti üzenet: Pihenj!

Halak: Sok minden vár rád ezen a karácsonyi héten, és szerencsére lesz is időd élvezni az ünnepi időszakot. A hét közepén azonban kissé feszültnek érezheted magad, de ez gyorsan elmúlik, és újra megtalálod a békét. Ha arra vársz, hogy változás történjen az életedben, lehet, hogy nem kell sokat várnod. Talán hamarabb bekövetkezik a változás, mint gondoltad. Legyél bátor, hogy legyőzhesd az esetleges felmerülő akadályokat. 
Párkapcsolatodban ez a hét fontos döntések meghozatalában segít. 
Ha egyedülálló vagy, készülj fel néhány gyönyörű meglepetésre.

Heti üzenet: Élvezd a pillanatokat!