A Mérleg anyagi helyzete javul, a Szűz jobban teszi, ha figyel a belső hangra – heti horoszkóp 11.27.-12.03.

Új, izgalmas ötletek, kudarcok, sikerek, szerelem…. sok minden van a levegőben. A tél a küszöbön, de nem kell, hogy ez bezárjon a szobába bárkit is. Legyünk bátrak, használjuk ki, amit a hét, a hónap adhat.

Lássuk egyenként, ki mire számíthat a héten:

Kos: Itt az ideje elengedni a gyeplőt, kedves Kos. Ezen a héten a hozzád legközelebb álló emberekre kell támaszkodnod. Adj magadnak némi kegyelmet; ne csinálj mindent egyedül az idő 100%-ában. Bízz a hozzád közel állókban, és engedd, hogy segítsenek. Nem kell egyedül cipelned minden terhet.
Ha úgy érzed a kapcsolatodban néhány dolgon változtatni kéne, hajrá. Beszélj gondjaidról a párodnak, próbáljatok megoldást találni. Ez mindkettőtök érdeke.
Ha egyedülálló vagy, a hét kellemes lesz, különösen a hétvégén. Barátaid és szeretteid inspirálnak és ellazítanak.

Heti üzenet: Nem kell minden csatát egyedül megvívnod!

Bika: Ezen a héten ellentmondásos gondolataid lesznek. Változtasd meg, ami zavar, és tartsd meg azokat a dolgokat, amik kielégítenek téged. A lényeg, hogy maradj hű önmagadhoz. Ne feledd, ha eléred, amit célul tűztél ki, az csodálatos, de az odafelé vezető úton másokra sem árt odafigyelni. Nem tudhatod, mit hoz a jövő.
A hét elején be kell ismerned magadnak, hogy a türelmed nem olyan, mint általában, és ennek következményeit a párod issza. Ne büntesd, ha nem hibás.
Ha egyedülálló vagy, és társat keresel, óvatosnak kell lenned a döntéseidben.

Heti üzenet: Egyes vágyak beteljesületlenek maradnak, amíg tisztábban nem tudod, mit akarsz.

Ikrek: A saját utadon haladva csábító lehet, hogy gyorsan cselekedj, de ez nem vezet jóra. Ehelyett inkább próbáld újradefiniálni a helyzeted a mindennapokban. A kapkodás többnyire csak kárt okoz. Ha sikert akarsz elérni, őszintének kell lenned magadhoz. Ha bizonytalanság gyötör, ne riadj meg. Lassíts, és gondold át, mi az, amitől tartasz. Figyelj oda arra is, a hatalmi harcok nem vezetnek sehova. Ne taposs el másokat.
Otthon arra figyelj, hogy párodat ne hibáztasd a munkához köthető problémákért. Fogd vissza magad.
Ha egyedülálló vagy, tervezz programokat, hogy kimozdulj.

Heti üzeneted: Néha nem árt az önvizsgálat!

Rák: Egy olyan életciklusban vagy, amikor először túlterheled magad, majd amikor találsz egy kis energiát, fejjel előre beleugrasz a dolgokba. Jobb lenne a héten olyan tempót felvenni, amit érzelmileg fenntarthatsz. Ez azt jelenti, hogy lassíts! Csak így juthatsz el kiégés nélkül az áhított célig.
Otthon nem bírsz magaddal. Folyamatosan csipkeded a párod, pedig semmit nem tett. Benned ég egy furcsa feszültség, szeretnél több függetlenséget, ezért szinte elmarod őt. Állj le! Oldd fel a feszültséget!
Ha egyedülálló vagy, a múlthoz való ragaszkodás nem segít továbblépni.

Heti üzenet: Kezdj új fejezetet!

Oroszlán: Egy fontos fejlődési ciklus végéhez közeledsz, fontos döntéseket kell meghoznod. El kell végre döntened, mi az igazán fontos számodra. Most nincs itt annak az ideje, hogy a szorongásaid irányítsák cselekedeteid. Tegyél meg mindent, hogy a számodra legfontosabb dolgokkal törődj.
Ezek a napok nagyon jót tesznek a kapcsolatodnak, ha úgy döntesz, hogy megoldasz néhány olyan problémát, amik zavart okoznak.
Ha egyedülálló vagy, szabadulj meg a sötét gondolatoktól.

Heti üzenet: Ha kételkedsz valamiben, várj!

Szűz: Ezen a héten egyik pillanatban túlságosan leterheltnek, a másikban hihetetlenül inspiráltnak érzed magad. Ha ellentmondásos érzéseid vannak, nem kell választanod az egyiket a másik helyett. Pihenj ha kell, és szárnyalj, ha ahhoz van kedved. Fogadd el a korlátaidat, figyelj a belső hangra, mindig jót súg. Lehetőséged lesz arra is, hogy irányt válts, ha úgy gondolod, hogy az most jobban megfelel neked.
Szerelmi életed optimista és gyönyörű hangulatú lesz. Élvezd ki a csodás napokat!
Ha egyedülálló vagy, talán most van itt a te időd.

Heti üzenet: A dolgoknak nem kell tökéletesnek lenniük ahhoz, hogy jó irányba haladjanak.

Mérleg: Ezen a héten számtalan paranoiás gondolatod támad, de nagy hibát követsz el, ha hiszel nekik. Ne állj bele megszállottan olyan dolgokba, amiket egyáltalán nem tudsz befolyásolni. Higgadj le, nézz szét a környezetedben, és inkább szövetségeseket keress, ne láss ellenséget minden bokorban. Ne engedj az ,,őrült” gondolatoknak. Légy realista. Anyagi helyzeted jelentősen javul a héten.
A mindennapi gondok és a buta gondolataid távolságot teremtenek közted és párod között. Ne generáld feleslegesen a feszültséget. Menj, inkább fuss két kört, mielőtt nekitámadnál teljesen vétlen párodnak.
Ha társat keresel, ne feledd, hogy drasztikus döntéseket kell hoznod, és őszintének kell lenned magadhoz. Van valami, vagy inkább valaki, aki miatt elbújsz önmagad elől?

Heti üzenet: Nem vezet sehova, ha kapkodsz!

Skorpió: A hét alkalmas lesz arra, hogy terveket készíts, és azokat mozgásba lendítsd. Kreatív gondolkodással megoldásokat találhatsz mindennapi problémáidra. Szeretnéd, ha változnának körülötted a dolgok, de ne kapkodj. Haladj megfontoltan. Ezen a héten fontos, hogy közvetlen légy, ne konfrontálódj. Ahelyett, hogy feltételeznél, tegyél fel inkább kérdéseket, és nyitottan hallgasd is meg a válaszokat.
Szerelmi életedben nincs semmi vihar, nyugodt vizeken eveztek. Ez a hét alkalmas arra, hogy felfrissítsd kapcsolatod, és jókat nevessetek, beszélgessetek.
Ha egyedülálló vagy, most a saját lelked rendbetétele a legfontosabb. Csak ezután jöhet új kapcsolat.

Heti üzenet: Használd ki a lehetőségeket.

Nyilas: Ha táplálod a félelmeidet, aggodalmaidat és negatív rögeszméidet, azok még nagyobbak lesznek. Állj le ezzel! Ezen a héten fontos, hogy a megoldásokat keresd, elismerd a győzelmeidet, és észrevedd az élet örömeit is. Új lehetőségeid adódnak, használd ki őket. Mozgalmas időszakra számíthatsz, sokféle ember vesz majd körül. Építs hasznos kapcsolatokat!
Szerelmi életedben ezen a héten erőfeszítéseket kell tenned a kapcsolatodért vagy általában az együttműködésért. Jó kémia van közted és a hozzád legközelebb állók között, ami bizonyos dolgokat megkönnyíthet. Használd az előnyödre.
Ha egyedülálló vagy, járj nyitott szemmel.

Heti üzenet: A dolgok túlgondolása tévútra vezet!

Bak: Ezen a héten számos területen kell újrafogalmaznod a hozzáállásod. Egy teljesen más életmód és munkakörnyezet lehet az a megoldás, ami segíthet. El kell kezdened jobban vigyázni magadra, fizikai és érzelmi egészségedre. Nem kell újra feltalálnod a kereket, Bak. Ezen a héten tanulj másoktól, akiknek más a nézőpontjuk, tapasztalatuk és készségeik vannak, mint a tiéd. Egy jó együttműködés megkönnyíti az előre haladást.
Szerelmi életed új fejezetéhez érkezett. Ismered a kapcsolatod feltételeit, és ezek alapján meg tudod hozni a legmegfelelőbb döntést. 
Ha egyedülálló vagy, akkor itt az ideje, hogy új emberekkel ismerkedj meg.

Heti üzenet: Kapcsolódj másokhoz!

Vízöntő: Itt az ideje, hogy kockáztass! Ez a hét alkalmas arra, hogy bízz a megérzéseidben, és abba az irányba ugorj, ami örömet okoz. Lépj kapcsolatba azokkal az emberekkel, akikkel életigenlő kapcsolatot ápolsz! Ez nem jelenti azt, hogy a héten nem lesznek nehéz vagy kényes élethelyzeteid, nehéz döntéseket is meg kell hoznod; mégis, érzed, hogy az életed most pozitív, jó irányba halad, és ez elégedetté tesz. Ezt mások is érzik, mert sokan fordulnak hozzád tanácsért. Ne rázd le őket.
Otthon szükségét fogod érezni annak, hogy újra felfedezd azt a harmóniát, amit az utóbbi időben elvesztettetek. Hozzáállásod kérdéseket és kételyeket kelt párodban, ezért ne habozz rendbe tenni a dolgokat.
Ha egyedülálló vagy, kisugárzásod nem marad hatástalan.

Heti üzenet: Segíts másoknak!

Halak: Ez a hét új színt hoz a gondolkodásodba. Az elköteleződés bármilyen formája korábban ijesztőnek tűnt számodra, most azonban néhány fejlemény új kört nyithat. Új, ígéretes dolgok születhetnek. Itt a változás szele, és csak idő kérdése, hogy mikor hozod meg a döntéseidet. A legfontosabb, hogy higgy magadban, és abban, hogy bármivel képes vagy megbirkózni! Ne feledd, vannak esetek, mikor szigorú határokat kell felállítanod.
Otthon minden egyszerű és kiegyensúlyozott. Párod melletted áll. Élvezd a vele töltött időt.
Ha olyan személyt keresel, akivel megoszthatod az életed, tartsd nyitva a szemed. 

Heti üzenet: Csinálj valami szokatlant.