A Bikának el kell fogadnia a segítséget, a Ráknak pedig követnie kell a szívét – heti horoszkóp 11.20.-11.26-ig

Bosszúság, öröm, kijut mindkettőből a következő héten. Az, hogy ki melyiket engedi eluralkodni az életében, csakis választás, döntés kérdése. Te hogy döntesz? Bosszús vagy boldog akarsz lenni?

Te is szeretnéd tudni, mit mondanak a csillagok az életedről? Nézd meg horoszkópodat, hogy megtudd!

Kos: A hét eleje elég pozitívan alakul számodra, esélyt ad vágyaid és céljaid megvalósítására. Pozitivitás, lelkesedés és egy csomó új társasági kapcsolat vár rád, úgyhogy bátran kezdeményezz beszélgetést vadidegenekkel is, most mind hasznodra válik. Ezen a héten azon kaphatod magad, hogy szembeszállsz a korlátaiddal. Ez nem rossz dolog, de légy azért óvatos, mert rosszul is elsülhet. Szánj időt arra, hogy eldöntsd, melyik cselekedeteid tükrözik a prioritásaid, és melyeket hajtasz végre csupán kötelezettségből vagy megszokásból.
Kapcsolatodban a bolygók kedveznek neked ezen a héten. Jobban tudod majd kezelni a problémákat, még akkor is, ha kicsit fáradtabb leszel a szokásosnál.
Ha egyedülálló vagy, valószínűleg új emberrel ismerkedhetsz meg.

Heti üzenet: Ne hagyd magad megingatni.

Bika: Ez a hét a határokról szól – nem szabad összekeverni a korlátokkal. Ha tisztában vagy azzal, hogy jelenleg mit tehetsz és mit nem, mi az, ami összhangban van a céljaiddal, és mi nem, akkor képes leszel úgy cselekedni, hogy az jó legyen neked. Legyél nagyon óvatos, és kerüld a felmerülő akadályokat. Ügyelj arra, hogy jobban figyelj az emberekre, és ha felajánlják, fogadd el a segítségüket. Ez a hét sok pozitív dolgot tartogat számodra, ha nem zárkózol el a segítő kezek elől.
Ha párkapcsolatban élsz, valószínűleg zavarokkal kell szembenézned egyikőtök rossz kommunikációja miatt. A család és az otthon is figyelmet igényel, és talán egy felújítás is vár rád.
Ha egyedülálló vagy, szánj egy kis időt a magánéletedre.

Heti üzenet: Fogadd el a segítséget.

Ikrek: Azt mondják, azt kapod, amit megérdemelsz, és te sok pozitív energiát adtál a barátaidnak és általában véve magad körül mindenkinek – így most ideje, hogy a sok jóságot visszakapd. Rendezvényekre, összejövetelekre hívnak majd, eszedbe se jusson otthon maradni. Pozitívan hatnak a kapcsolataidra ezek a találkozók.
A legfontosabb dolog, amit megtehetsz ezen a héten, hogy felelősséget vállalj magadért. Ne hagyd, hogy bizonytalanságaid vagy szorongásaid elvonják a figyelmedet céljaidról. Ne kapkodj, minden a megfelelő időben alakul.
Ha párkapcsolatban élsz, most meg tudod mutatni a párodnak, milyen mélyek és tartalmasak az érzéseid iránta. Ez ideális időszak lesz a kapcsolatod számára.
Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy mozdulj, és nyiss a külvilág felé. Vár rád a szerelem!

Heti üzenet: Mutasd meg romantikus oldaladat.

Rák: Ez a hét erős lökést ad karrierednek, olyan kapcsolatok jönnek létre, amik nagyon fontosak lesznek a jövőd szempontjából. Kapcsolati hálód eddig is nagy volt, de most minden egyes találkozó lehetőséget ad arra, hogy tovább bővítsed azt. Jótékonysági rendezvényeken való részvétellel megmutathatod humánusabb arcod; ezek segítenek abban, hogy kielégítsd az embertársaidról való gondoskodás iránti szükségletedet. Olykor elfog a szorongás, ne add át magad neki.
Az érzelmeid most zavarosak. A függetlenség vágyától a mély romantikus vágyakozásig folyamatosan változnak az érzéseid. Figyelj mélyen magadba, és kövesd, amit a szíved súg.
Ha egyedülálló vagy, a benned tomboló energia izgalmas kalandok felé sodor.

Heti üzenet: Kövesd a szíved.

Oroszlán: Ezen a héten lehetőséged lesz a múltbeli hibák vagy mulasztások kijavítására. Hozd ki a legtöbbet ezekből a napokból szakmai és magánéleti szempontból is. Itt az ideje, hogy az ismerőseid közt szelektálj, és kiiktasd azokat a kapcsolatokat, amik károsak a számodra, valamint annak is, hogy őszinte legyél magaddal arról, hogyan érzed magad. Ha valami nem tetszik, változtass, még akkor is, ha kellemetlen a változtatás. Az elmúlt hetek frusztrációi kiéleződnek, de most kioldhatod a felgyülemlett feszültségeket. Utána jobb lesz.
Otthon az a célod, hogy igazán boldoggá tedd a párod, ez sikerül is. Kapcsolatod nagyon sokat javul.
Ha szingli vagy, egyelőre élvezed a szabadságodat, most inkább magaddal, mint a szerelemmel foglalkozz!

Heti üzenet: Vállalj felelősséget kapcsolataidért!

Szűz: Ezen a héten bölcs dolog lenne megvizsgálnod, bízol-e eléggé magadban, kedves Szűz. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy túllépj a bizonytalanságodon, szorongásodon és egyéb kellemetlen érzelmeiden. Légy empatikusabb magaddal és másokkal szemben is. Vedd észre: a válaszaid határoznak meg, nem a reakcióid. Ahelyett, hogy elfogadnád a nehézségeidet, keress inkább megoldásokat.
Ha párkapcsolatban élsz, a héten a szokottnál jobban vagy hajlandó otthon a kompromisszumokra, ami örömteli meglepetésként éri párod. Ettől a hangulat sokkal oldottabb, a dolgok pedig olajozottabban működnek, mint általában.
Ha egyedülálló vagy, társasági személyiséged közelebb visz a másik feledhez. 

Heti üzenet: A megoldásokat keresd, ne a problémákat.

Mérleg: Ez a hét nagyon fontos időszak számodra, hogy átgondold, miben kell előrelépned az életedben. Priorizálnod kell, elengedned, amire nincs szükséged, éss előre venned, ami fontos számodra. Pénzügyeidet rendezned kell, figyelj jobban oda. Tervezd meg a közelgő csatáidat is, találd meg azokat az eszközöket, amik segítenek valóra váltani legmélyebb álmaidat. 
Otthon úgy tudsz viszonylagos békét tartani, ha többet pihensz. Az is fontos, hogy őszintén beszélgess a pároddal.
Ha társat keresel, ne hagyd, hogy az első megérzésed rossz döntésekhez vezessen valakivel kapcsolatban, akivel most találkoztál. Adj egy kis időt ennek az új ismeretségnek a fejlődésre, és akkor nyugodtan számíthatsz rá.

Heti üzenet: Priorizálj!

Skorpió: A héten úgy érezheted a dolgok körülötted nagyon gyorsan változnak, és túlságosan kaotikusak. A legjobb, ha átgondolod, milyen alapokat szeretnél létrehozni, és hogyan teremtheted meg azokat a legjobban. Az emberi kapcsolataid nagyon hasznosnak bizonyulnak, kellemessé és kevésbé megterhelővé teszik a mindennapjaidat. Releváns segítséget kaphatsz egy, a munkádhoz kapcsolódó személytől, aki segíthet abban, hogy a helyes irányba haladj. Szerencséd lesz a szakmai és magánéletedben egyaránt, de a pénzügyeidben is.
A kapcsolatod stabil és biztonságos. Jobban megbízol a párodban, mint bárki másban, és ezt a héten többször a tudomására is hozod.
Ha egyedülálló vagy, és tetszik valaki, itt az ideje, hogy harcolj érte!

Heti üzenet: Fogadd el a segítséget.

Nyilas: Ezen a héten valószínűleg nagyon levertnek érzed magad, mert túl sok irányba rángatnak egyszerre, túl sok mindenre kell odafigyelned egy időben. Így semmiképp nem folytathatod. Ne keress gyors megoldásokat a hosszú távú, összetett problémákra. Nyugtalanságod és az arra való törekvésed, hogy a lehető leghamarabb elintézd a dolgokat csak extra nyomást helyeznek rád, és valójában nem segítenek. Jobb, ha változtatsz a hozzáállásodon.
Szerelmi életedben nem alakulnak olyan jól a dolgok, mint a szakmaiban. Otthon sajnos feszült a helyzet. Most jobb, ha kerülöd a komoly beszélgetéseket.
Ha szingli vagy, légy romantikusabb. Engedd, hogy az érzelmek belépjenek az életedbe.

Heti üzenet: Változtass!

Bak: Mivel rengeteg változás történik körülötted és benned, a legfontosabb dolog, amit ezen a héten tehetsz, az az, hogy priorizálsz. Válts lassabb tempóra, és gondold át a fontossági sorrendet. A nyugalom és a józan ész segít legyőzni minden akadályt, de a kreativitás is a segítségedre lehet. Kommunikálj megfontoltan a körülötted lévőkkel, akkor sok felesleges körtől kímélheted meg magad.
A kapcsolatodban újabban vannak zűrök. Talán itt is át kéne gondolnod, merre tovább.
Ha egyedülálló vagy, zárd be a múltadba vezető ajtót, és dobd el a kulcsot. Így akadálytalanul haladhatsz tovább. 

Heti üzenet: Hallgass az ösztöneidre!

Vízöntő: Ezen a héten lesznek könnyebb és nehezebb napjaid is. Készülj fel a megújulásra az univerzum pozitív hatásainak köszönhetően. Zárd le a múlt függőben lévő problémáit, és nyiss ajtót a változás és a fejlődés előtt. Ha impulzívan cselekszel vagy reagálsz, valószínűleg több problémát okozol, mint amennyit megoldasz, Vízöntő. Minden arról szól, hogy jól átgondolt kompromisszumokat találj ezen a héten. Ne hagyd, hogy bárki megtörje a lendületed! Ha vannak ötleteid, most van itt az ideje előállni velük.
Szerelmi életedben eljött az idő, hogy rendbe tedd a dolgokat. Tisztázz minden függőben lévő problémát, és ne hagyd, hogy veszekedésre adjanak okot.
Ha egyedülálló vagy, romantikus hangulatod feldob, és ezt nem tudod elrejteni. Többen felfigyelnek rád.

Heti üzenet: Keresd meg, mi tesz boldoggá!

Halak: Ki vagy merülve, pedig a héten több dologra kéne egyszerre koncentráltan odafigyelned. Ezen a héten meg kell osztanod az energiáid a pénzügyeid és a munkád között. Hogy toppon tudj lenni, jobban oda kell figyelned a pihenésre. Mindenképp aludj többet! A munkahelyeden is megnövekedett kötelezettségekkel és felelősséggel kell szembenézned; ez a helyzet rendkívül fárasztó munkaidőhöz vezet. 
Párkapcsolatod ellensúlyozza a munkahelyi nehézségeket. Otthon igazán fel tudsz töltődni abban a szeretetben, ami körülvesz.
Ha egyedülálló vagy, most igazán merész lehetsz.

Heti üzenet: Pihenj többet!